ˇ~~~~~~~~~~ za malenog i mamu.
Malo sam prosurfala ....LLL preporucuje izdajanje svaka 2-3 sata da bi se imitirala frekvencija podoja novorodjenceta.
Zutica , kazu, nije nista cudno za prijevremeno rodjene bebe.
Printable View
ˇ~~~~~~~~~~ za malenog i mamu.
Malo sam prosurfala ....LLL preporucuje izdajanje svaka 2-3 sata da bi se imitirala frekvencija podoja novorodjenceta.
Zutica , kazu, nije nista cudno za prijevremeno rodjene bebe.
Neka se sogi ne brine sto se tice dojenja, prihvatit ce bebac dojku, samo neka se redovito izdaja svaka 3 sata.
Mozda ce joj i u bolnici dozvoliti bar jednom dnevno da ga dobije na prsa cim bude spreman. Ja sam sina dobila s 1800g kad je bio tezak i prihvatio ju je odmah isti tren :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tisucu :* za malog zibbinog necaka i njegovu mamu. Kako su?
Evo samo da javim da je nećak iako je pao na samo 900g, napokon stigao na početnu težinu od 1100g i to u manje od 2tj. Zbilja super zar ne. Znam da više ne spada pod temu blizanaca, ali s obzirom da ste nas pratili i hrabrili cijelo vrijeme javljam što se događa. Hvala svima još jednom na podrški.
:D
:D
ma maleni je pravi borac. :D :D :D
:D :D :heart:
Nažalost ja se tek sad uključujem u temu, jako,jako mi žao za djevojčicu, i sve najbolje za hrabru mamu i bracu!
Neka se ne brine zbog izdajanja, ja sam se tjedan dana u bolnici izdajala svaka tri sata jer sam bila na antibioticima pa bebe nisu smjele moje mlijeko (bile su na formuli) al kad smo došli kući prihvatile su ciku bez problema i još uvijek dojimo. Samo hrabro :heart:
Eto dečkić napreduje. Sada ima 1200g i kažu dr.i da jede više čak i od ovih koji su veči od njega. Zaista je pravi mali termit. Nadam se da će tako i ostati i da će uskoro dobiti ovih kilu da može napokon domeka.
:D za malog - velikog dečka. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije bude sa svojom mamom. Kada će ga mama moči dojiti?
nadam se da ce mali decko brzo "natuci" potrebne kilograme i da ce doma mami i tati!!
a, na sd-u neonatologija je super, sestre na intezivnoj predivne tako da s te strane mogu biti mirni. cim bebac ojaca moci ce ga mama i dojit!
:D :D :heart:
Bravo, maleni! Hajde bori se sada i za sebe i za seku, bit ćeš nam ti dobro! Puse i njemu i hrabroj mamici! :* :* :*
Maleni je pravi borac, izdrzat ce i on tu borbu i njegova mamica. Zibba, tebi i cijeloj tvojoj obitelji koja zivi tako u neizvjesnosti saljem ogromnu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~