samo da dam MBee virtualnu pusu, pa bjezim. :love:
Sandra, hvala na odgovoru, a Nelzi sretan put! :*
Printable View
samo da dam MBee virtualnu pusu, pa bjezim. :love:
Sandra, hvala na odgovoru, a Nelzi sretan put! :*
ja svako malo provjerim momze-in potpis :mrgreen: ...Citiraj:
jaginamamica prvotno napisa
nadam se da sam ja sljedeća trbušasta
Annie ako se ovako nastavi izgledada cu morati prihvatiti tvoju ponudu :mrgreen:
I nas braco ce imati dobru ekipu onda :))) :D
aaaaaa, necu ja odmah staviti. ;)Citiraj:
miha prvotno napisa
mislim da cu sacekati 8-9 tjedana da prodju, pa da znam da je sigurno. :mrgreen:
:lol: :lol: znaš kome se trebaš obratitiCitiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
momze ... znaci , da ocekujemo nesto ipak???? ;)Citiraj:
momze prvotno napisa
ps.ne znam quotati :(
aha :D , izgleda da sam skontala :oops:
jaginamamica, pa dobro si kvotala!
MM i ja smo jos uvijek u pregovorima, ali sa dolaskom toplijih dana i lijepog vremena, on lagano popusta. :mrgreen:
:raspa:Citiraj:
Annie prvotno napisa
pa di ste svi? kaj ste sve nogometoljubice (vao koja konstrukcija :oops: )
ajda, ajde... vidiš da te ja još uvijek čekamCitiraj:
momze prvotno napisa
Alo ja sam malo rasprodana ovih dana pa vam se javljam rijetko.
Tomi su konačno probile trojke,mislim sve četiri su išle odjednom i tri su vani.Još jedna pa ćemo malo predahnuti.
Nego,jel vaši malci tuku?
Mislim,da lupe rukicom kad im dođe.Evo,npr.držim ga na rukama i iz čista mira me zvizne rukom,ne jako ali boli.Prvo smo išli sistemom mama se sad plače pa onda draga mama,pa nije išlo.Pa je tata počeo vikati ne,pa to upali jedino ako se baš izdere na njega i ako mu okrene glavicu tako da gleda u njega.Malo mi je pregruba ta metoda,ali to jedino pali.
E da i počeo je bacati stvari.Sve leti po kući,a situacija ista kao i iz prvog"problema".
Kako se vi ponašate u takvim situacijama?
Jučer sam dobila savjet od poznanice da mu vratim istom mjerom,ali to mi ne pada na pamet.
A taman je prestao rovariti po smeću i paliti peć!!!! :roll:
Znam da kroz sve te faze klinci moraju proći,ali me zanima kako vi to rješavate,šta napraviti?
Evo i nas s pitanjem i molim vas recite mi da je ovo samo faza i da nismo jedini: L ima par dana klepne koga stigne, tatu, baku, mene, i stvarno zvizne "muski", onako iznenada, "od dragosti", nicim isprovocirano. Danas me pocupala za vrijeme popodnevnog uspavljivanja da su mi suze vrcnile. Nitko je nikad nije udario (I NECE) i od ukucana nije mogla vidjet ovakvo ponasanje. Neku noc se ustala u snu, zviznula me dok sam bila u polusnu :shock: i bacila se nazad u krevetic i mirno zaspala (kreveti su nam spojeni). Kad nas udari mi joj svi kazemo da to nije lijepo i da nas boli, ona zastane i uozbilji se ali nakon nekog vremena opet udari. Koliko dugo ovo tolerirati?
oooo da, da...wellcome to the club...
Jan zna itekako klepiti..doduše više tatu nego mene, ne znam zašto...
Prvo mu je kao to bilo zabavno pa je mislio da je to način igre a sada, barem mi se tako čini, udari kad mu nešto ne odgovara.
A ja sam počela s taktikom objašnjavanja-"Jan, da li tata i ja tebe tučemo? Jesi li nas ikada vidio da smo nekoga udarili? To nije lijepo, bla, bla.."i tako se ja raspriča a on pozorno sluša i valjda zaboravi i prestane...
Ovo sa udaranjem je kod nas bilo aktualno pred neka dva-tri tjedna, mi smo zapeli (M, tete u jaslicama i ja), sve smo dragali, mazili, ljubili, govorili joj da ne volimo kada to radi, sada je gotovo prestala.
Danas je pokazala zavidno poznavanje šopinga: najprije je u parfumeriji sama uzela papirić za testiranje, parfem s police, našpricala papirić i pomirisala, nakon toga mi je pomogla izabrati torbu, uzela diners iz novčanika, platila teti prodavačici, uzela vrećicu i sva sretna mahala pa-pa i vikala bok.
Imamo novu auto sjedalicu, danas smo prvi puta išle na malo dužu vožnju, spavala je u njoj skoro dva i pol sata. Malo me brine što joj glava visi kad spava, nisam sigurna dali je pametno kupiti onaj mali putni jastučić pa joj podmetnuti pod vrat dok spava.
Moram se pohvaliti, naučila je par novih riječi: Kiki, Tomo (tatini frendovi), Ina (moja frendica), pivo :mrgreen:, a danas je složila prvu rečenicu: mama ciku daj! Već neko vrijeme govori vava (hvala) kada joj nešto damo.
Danas je u TL užicala neka grozna kolica, naravo, kada smo došle doma pala su u zaborav jer je frajerica otkrila da je ovako bolje.
Dali vaši kikači peru zube? I je luda za četkicom, "pere" zube ujutro i navečer.
Idem se onesvjesti kraj nje, M radi noćnu pa nas dvije soliramo...
Pusa svima, tipkamo se
Ajoj Frida, I. je zakon! A torba mi je mrak...mogu je angažirati kao stilisticu?
I Jan isto govori, baš tako, vava kad mu nešto damo.
A naše nove riječi su: pa (paun, bilo smo danas papati na seoskom imanju pa smo gledali i životinje, između ostalog i pauna), pljk (patuljak-vrtni, isto danas viđen), već odavno viče booo (bok), mama smo i ja i MM, ma (mobitel i maca) a već sam negdje spomenula da je lud za životinjama pa upravo stvaramo malu kolekciju životinja a zna kako se glasa gro životinja-pa čak i konj, lav, papagaj, zec (frkće nosom) itd. I da, na animal planet je hipnotiziran, tubbiesi više nisu aktualni...
I Jan je lud za pranjem zubića otkad smo mu kupili onu malu stepenicu da može dohvatiti umivaonik...I nema šanse da ga odvojim od tao..oa ga pustim da šprica vodom i cucla četkicu dok mu ne dosadi!
Shiny na kojem ste gospodarstvu bili? Ja bih htjela negdje otići sa I, ona obožava životinje, pa da malo uživa.
bok curke
da se i ja malo javim
nelzi čestitam
mbee - ja sam isto koristila i osanit i chamomilu od homeolaba - nismo ništa usitnjavali, ni topili nego sam mu ih samo stavila u usta i on bi to sam zgrickao i pocuclao, nadam se da je kriza prošla
pms - e ovaj vikend je definitivno bio u tom znaku, naime dobila sam mengu jučer, nakon više od 2 godine iliti Karlo sada ima 17 i pol mjeseci, ne znam jesam li sretna (sada možemo na drugo) ili tužna jer je to kraj jedne ere, ili nije? idem malo prosurfati forum
Karlo doji intenzivno i dalje kada smo zajedno, ne biramo mjesto ni vrijeme - ali ipak je stigla....
frida-avatar ti je super, a i sjedalica je lijepa
tablete - pa bilo je situacija kad sam zaključila da bi to bilo bolje za mene i okolinu (čitaj mm), stalno se spremam kupiti persene
http://www.trsek.hr/
Frida, tu smo bili...
a prošli vikend smo bili u Bunčiću i isto ti je super. Ima svakakvih životinja, ogromno dječije igralište, jezero...možeš jahati konja...A i bliže je od Trseka!
Eto pa uživajte!!
Ilona :D
zubice pere, on gricka cetkicu, ja trljam..
udaranje - o da, kad se ljuti udari al obavezno poslje puse daje,
najdraze mu je kad naljuti brata ili uzme nesto njegovo onda lupa po kaucu/ podu jer mu isto mora i vratiti
nova fora je da pjeva sam sebi za uspavljivanje i to "da te mogu pismom zvati", prekjucer je lezao na krevetu pola sata i pjevao dok nije zaspao
a jucer smo tu istu stvar slusali cijeli dan :roll:
ilona je zakon... :) jel vam to tobica? baš mi se sviđa uzorak.
shiny..super izgleda ovo gospodarstvo.nisam još čul za to, iako smo već nekoliko puta bili u blizini u grešnim goricama. morat ćemo probat i ovo.
irena... ja sma m dobila već davno, još dok je v napunila 8 mjeseci i iako sam bila tužna jer smo taman došli na more, tek sam poslije shvatila koliko mi je ustvari "falila" - nekako su mi se neke stvari u glavi promijenile, valjda zbog hormona, a i situacija u krevetu se vidno popravila :oops: (prije toga baš i nisam bila nešto zainteresirana)
veronik... neznam što je to u toj pjesmi, al v se već jako dugo na nju sva ozari. odmah diže ruke da ju netko uzme pa da pleše.
Evo me najzad. :)
Doputovali smo pre 7 dana i sad smo u gradu koji se zove Haarlem.
Upoznali smo forumašicu Stray_cat i njenog trogodišnjeg Sebastiana i nadamo se da ćemo upoznati jos dece u nasoj blizini.
Ja sam sad u 9. nedelji i grudi me jako bole, naročito bradavice ali Strahinja to ne respektuje. Kako sednem, tako mi vuče majcu, svejedno da li je upravo pre toga dobro jeo.
Šaljem pozdrave svima, pišem sutra kad mali princ zaspi popodne.
Hej Nelzi! Pa mi smo tu negdje po terminu! Pridruži nam se na jesenskim trudnicama!
Hej Nelzi, dobro nam se vratila!
Buba, to je Priori XP, isprobali smo i tobija i kinga i iseos, na kraju je ispalo da njoj najbolje paše ova.
Shiny hvala na linku, krećem u organiziranje izleta.
samo mala, mala pusa od nas svima :heart:
kad ste kod izleta, zna li tko ima li kakvo eko-selo, seosko gosp. ili kako već u blizini bjelovara? ne mogu ništa naći na netu ...
A ja baš došla da napišem jel zna tko što je s kejt, da se nije dugo javljala i ja mislila na njih dvije danas,a kad evo nje... :*
nažalost neznam ništa o bjelovaru
Samo da vas sve pozdravim, i opet se pojadam Tin je bio jedan dan bez antibiotika i sad opet ima upalu uha, uho curi, on vrišti, sve izgleda grozno. Ja sam smršavila 4 kg zadnja 3-4 tj koliko se borimo s uhom i antibioticima (jedina dobra vijest u ovoj mori).
Shiny jeste bili kod homeopata? Mogu zamoliti za neki kontakt ? (slala sam ti pm, ali ništa ne odgovaraš)
Kejt vidjela sam da tražiš novu čuvalicu, kako ide? Mi smo dali oglas na MojPosao, na kraju ću ipak morati uzeti nekog totalnog stranca, iako sam se toga užasavala, ali voda mi je do grla-sadašnja čuvalica već dva puta u kritičnom trenutku otkazala. Sad mi Tina čuva svekrva s kojom uopće ne komuniciram, i koju kad moram vidjeti (što je 2 puta godišnje) dobijem probavne smetnje, da se ne izrazim nekako ružnije.
Nelzi drago mi je da ste se smjestili i da uživate s tatom.
Svim trudnicama želim da mučnine brzo prođu, a onima koje još nisu trudne a to žele, da im što prije počnu takve tegobe.
Jao mamanatali...ja sam ti poslala pm...i to odmah kad si me tražila i to podugački..
Pa nemam pojma kak' nisi dobila :/
Evo šaljem ti odmah novi..
sorry...
Daj mi plz javi jesi li dobila pm!
Tvoji postovi (i onaj stari koji sam ti poslala prije) mi stoje u outboxu...ne znam zašto ih neće poslati..
Hvala Shiny, evo obje su poruke stigle prije cca sat vremena. Već su mi neki preporučali taj Centar zdr.življenja, pa moždai mi pokušamo s tim. Samo kad mu se to uho malo sanira. Trenutno pokušavam doći do dr.Baudoina iz Vinogradske, navodno je među najboljima za te stvari kod djece, pa da se posavjetujem šta nam je činiti. Kako sada stvari stoje, čini se da ćemo ga morati izvaditi iz jaslica, iako ja zapravo nisam sretna s tim.
Ajde javi kako vam je prošao pregled, i hvala još jednom na informacijama :love:
mislim ja na sve vas, često ... :heart:Citiraj:
bubimira prvotno napisa
ne stižem ništa, radim otprilike stalno. i kad bih vam nešto i napisala, krenem pa pobrišem jer nemam ni vremena ni koncentracije. faza. loša.
mamanatali, stavila sam oglas samo na rodi/forumu ... nekako mislim da se tu 'skiću' pošteni ljudi.
za sad - ništa. teta je s nama do 01/05 tako da, ako uskoro ne nađemo novu, morat ću i ja na mojposao i oglasnik i redom. preko poznanika - ništa, kao i prošli put. možda i bolje tako.
nego, zar nije tin u jaslicama? kako to da i vi tražite tetu?
planiram polijepiti i oglase po kvartu, jesi ti razmišljala o tome? koji si kvart? možemo i na pp, čisto da razmijenimo 'tips' kod traženja ...
e. je odlično. puno priča, svuda je ima, još uvijek je zvrkica, jako voli plesati (još sam u potrazi za 'ritmikom' na koju bi ju primili) ...
MM je i dalje po svuda tako da smo često same. snalazimo se nekako.
ma moramo se vidjet
pusa svima, guštajte
Da, on je u jaslicama, ako se to tako može nazvati-ritam je otprilike 3 dana jaslica, 2 tjedna doma. :( Sad nam se s uhom generalno zakomplicirala stvar i mislim da ćemo ga morati vaditi iz jaslica.Citiraj:
nego, zar nije tin u jaslicama? kako to da i vi tražite tetu?
Mi smo u Prečkom i po kvartu sam već prije razglasila, tako smo (i uz pomoć Rode) i našli ovu postojeću tetu koja ga je čuvala kad bi nakon bolesti još trebao biti malo doma da se oporavi. No ona nam je u zadnje vrijeme 2 puta otkazala u najgorem trenutku, pa moram naći nekog pouzdanijeg.
Puse svima!
~~~~~~~~~~~~ za Tina
Bas mi je drago da ste napokon zajedno! A i Haarlem mi je bas sladak gradic, pun bicikla, slatke kucice sa malim vrticima... :)Citiraj:
nelzi prvotno napisa
:* za Tina, da što pre ozdravi.
Mi smo noćas imali bezbroj buđenja, šutirao nas je u snu i plakao. Nije se dao umiriti. Verovatno je nesto lose sanjao. A dok je spavao, sisao je non stop.
Sanja, hoćeš li dolaziti u nl još koji put? Baš bih htela da te upoznam.
:lol:Citiraj:
jaginamamica prvotno napisa
I zato ja velim..sve one koje ste trudne ili to zelite biti.. :naklon:
Kaj sam ja jedina kaj ne razmislja o tome? Cak i moja baka brije gluposti i prica mojoj mami da sam ja ziher trudna il bum bila ove godine.. :roll:
Bubinima ~~~~~~~~~~ da sto brze ozdrave.
mamanataliposlala sam ti pm ali mi opet stoji u outboxu i ne da se..
pa mi samo javi jesi li dobila!