Daj nam odmah javi impresije! Ja nikako da se odlučim za njih (imam viška nesolidnih AIO :/ )Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
Printable View
Daj nam odmah javi impresije! Ja nikako da se odlučim za njih (imam viška nesolidnih AIO :/ )Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
daCitiraj:
Jelka prvotno napisa
i nama su stigle 8)Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
:D :DCitiraj:
anjica prvotno napisa
:D
Cekamo dojmove...
cure, ako mi se pokažem dobrim eksperiment sa FB pelenom (mislim na ivinu guzu), ima koja za prodati koju rabljenu, veličina M !?
I nama dry baby stigle jucer! :D
Prelijepe su, a dojmovi me bas zanimaju.
Nemam M... Je'l Iva bolje?Citiraj:
may prvotno napisa
Koliko puta ih mogu oprati? Danas isprobala prvi put i fakat je super stvar.Citiraj:
Dia prvotno napisa
onako... :(Citiraj:
Olivija prvotno napisa
O jadna mala bubana guza.... :cry:
peres dokle ih imas, ja ih prije pokakane bacim u smece nego da su se raspali od pranja ;)Citiraj:
Jelka prvotno napisa
danas smo konačno probali naš stacinator wool cover i super je!!! super sjeda na pelene, fini je mekani, ja sam ga jučer lanolizirala i jedino u to baš nisam sigurna jesam li uspješna. nosili smo ga tri sata i nije propustio, valjda smo onda uspješna
uglavnom super je! :)
uzela si onaj s drukerima? Ili s cickom? Spremam se i ja naruciti...Citiraj:
danas smo konačno probali naš stacinator wool cover i super je!!! super sjeda na pelene, fini je mekani,
s drukerima, ima 4 reda drukera i još je elastičan tako da se lijepo može namještati.Citiraj:
Snulko prvotno napisa
Da, da, kailash, pokazi nam malu manekenku. Nisi valjda skupljala tako lijepe pelenice da bi ih samo ti gledala :love:
A sada opet jedno pitanje. Kada kazete da za skroz malu bebu pocketice nisu dobro rjesenje, odnosi li se to i na Swaddlebees organic velour pocket ili je ta pelena u redu jer preko nje ide cover? Cini mi se zgodno uzeti tu pelenu jer ako iznutra ide ulozak, brze ce se susiti nego ostale fitted.
Je li netko probao berry plush pelenu? Kod nje je pul na bebinoj kozi? Smrc, a ja se bas zapalila za nju i mislila naruciti jednu jer izgleda predivno na slici. Cini mi se prakticna zbog odvojivog uloska, a i u olivijinom dokumentu je super ocijenjena. Samo ne shvacam moze li se mijenjati samo berry plush ulozak (original) ili mogu kad se smoci taj staviti i neki drugi ili tetra pelenu?
Vidim da ovo nije jedno pitanje, ali eto od nedjelje krecem u narucivanje vecih kolicina pelenica pa sad utvrdujem gradivo.
inga - ja sam uzela dva uloška na jedan cover i samo njih zamijenim. Mogla sam ih uzeti i još jer uložak odlično upija, a brzo se suši. E sad, tak pul (tj. materijal je kao vanjska strana Fb otprilike) ti dira bokove bebača. Ispočetka me je to smetalo, no s tom pelenom sa sigurna da ju miško neće propišati kao smo dulje u šetnji i sl. Umjesto uloška možeš staviti i fitted pelenu, ali je BP dosta uska na kukovima tako da mislim da ti neka one size neće stati, no SB vjerojatno hoće.
Samo bih htjela prijaviti da mi je stigla fitted pelena, uložak i cover ME, ono što je bilo na nekoj akciji za malo kuna ( MM sam to tako prezentirala), uglavnom, pelena je tako lijepo meka, a cover prekrasno šaren!
Stiglo mi za 8 dana doma u sandučić, 0 kn carina i poštarina! :D
A bilo mi je to prvi put da sam sama naručila , i sad me tako svrbe prsti jer bih joooššš!
E sad kad me krenulo teško ću se zaustaviti :mrgreen:
Slava - sad sam se sjetila, a kaj je bilo s onim tvojim arijevskim pelenama?
Renci - :D
R. :D
ne da MM da stavim slike :/Citiraj:
coccinella prvotno napisa
ja kupila Berry Plush sunrise AIO i nismo još probali ali preslatka je i premekana (nevjerojatno mekana) :mrgreen:
tots bots su počele upijati :D nakon 5-6 pranja i sad sam zadovoljna jer su tanke a stvarno dosta upiju!!!
renci bravo,ali stani na tome, ti i tako lijepe pelenice šiješ... ;)
Ni pisma ni razglednice :mrgreen: . Ne dolaze kršni arijevci, nitko ne zove, ne traži lovu...., a pelene još uvijek stoje u kutiji skupa s računom i brošurama :/Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Mislim da je to neka njihova greška, a meni su predaleko da ju ja ispravljam.
Kailash - ma ziher imaš neke frendove koji bi ju voljeli vidjeti, a ne mogu uživo! (a možeš nam dati i ne password...)
imam al ne da M ni da njima pokažem.... :/Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Ajme... kaj ga muče manijaci po netu? Ah... šteta...
između ostalog i to....Citiraj:
Olivija prvotno napisa
zasto neda da drugi vide dijete :?
sori ak je malo preintimno pitanje, ne moras odgovoriti
al me stvarno zanima :*
a baš smo joj se, očito sve, veselile! :(
ni ja ne znam točno zašto ne da - neće reći ali čvrsto je odlučio da ne da
cure ima li tko za prodati FB???????
ili mijenjati se???
Hvala olivija i kailash na info. Bas mi je drago da je pelena dobra, ipak cu ju naruciti. Samo, odakle si ti, olivija, narucila jos i dodatni ulozak. Bas sam gledala na baby shopu, ne moze se posebno naruciti berry plush ulozak.
berry plush? čemu? brzo ju preraste... :/
za šminku :mrgreen: S. sve brzo preraste....50% robice mi je već prerasla...čak su joj neke stvari 62 na knap a opet moraš dijete oblačiti...isto tako joj "moraš" staviti koji put i šminkersku pelenu :mrgreen:Citiraj:
may prvotno napisa
kailash, potpisujem!
i ja guštam Oskiju jednu šminkersku BP za recimo, sljedeći mjesecdan :mrgreen:
:roll: :lol:
što se tiče robice, mi smo u 56 uspjeli stati samo u H&M :roll:
Upravo tako. Za ostale pelene gledam koliki je raspon kilograma i ako je, recimo, od 3.5 do 6, ne kupujem.
Ali ovo je jedna pelena koju kupujem bas za svoju dusu :)
Moja curiš je brzo prešla sa 50 na 56.Tu se zadržala oko 6 tjedana,62 je brzo prerasla,iako se nađe pokoji bodić i danas.Još uvijek nosi 68,a ima 5 mjeseci i 7 dana.Malo je sitnička...Ima tek 6 kg (rođena sa 2870,00 g/48 cm).Svi me zezaju kako je malecka!!!