savrseno! cestitam! :lol:
Printable View
savrseno! cestitam! :lol:
Odlicna prica, divno je sto si u sebi nasla toliko snage za koju nisi ni znala da ju imas. To i meni daje nadu, da cu za 2 mjeseca uspjeti i ja pronaci nesto u sebi sto ce me voditi. :*
cestitke! :heart:
super! :) bravo! čestitam!
čovjek snuje, a Bog određuje - stvarno lijepa priča :heart:
Cestitam i :D za tebe i tvoju pricu koja je zaista zanimljiva i posebna! :love:
Koja predivna priča! Čestitam :)!
Cestitam :heart:
Ajme, kakav divan porod! :heart:
Ja sam potpuna suprotnost tebi! Od početka sam se pripremala za prirodni porod (svi su mi govorili da će biti carski), izludila Matijevića svojim zahtjevima (na svakom pregledu ga pilila u mozak :mrgreen: ), došla na SD u trudovima, odbijala drip i analgetike i na kraju- završila na carskom... Eh, što ti je sudbina!
Čestitam od srca! :heart:
:bouncing: Sjajno! Sretna sam kaj ima i takvih pororda, previse ima losih iskustava. Zavidim ti i nadam se da ce i meni drugi puta biti lakse.
Pusa bebici! :heart:
čestitam! prošla sam i carski i vaginalni porod i, vjeruj mi, prirodno je uvijek bolje :)
vidiš,vidiš....bravo
Cestitam, drago mi je da si imala super porod :heart:
Divno je biti mama. I divno je biti žena. :heart:[/QUOTE
Predivna rečenica. SA ovakvom rečenicom zaista je poseban gušt krenuti u novi dan. Iskrene čestitke na lijepom porodu.
Čestitam!
Ja sam sanjala vaginalni i dobila dva carska. Nakon carskog uopće ne možeš sjedit nekoliko dana pa mi jednostavno ne ide u glavu da netko stvarno želi takvu rizičnu operaciju. Nemoj me krivo shvatit, ne napadam te, mislim da svatko ima slobodu izbora, al meni je carski nužno zlo, a ne jednakovrijedna opcija rađanja.
bravo! i ja sam jako priželjkivala carski,a nakon svega drago mi je što doktori sa SD ipak nisu popuštali i zagovarali su prirodni vaginalni porod.
Mislim da bi mi taj trenutak uvijek nedostajao...
sjecam se ove price od prije par godina i bas mi je drago da ste ju izvukle iz ropotarnice :heart: Kad sam procitala naslov bila sam ziher da ce krenuti lamentacije (pa onda cudenje, pa nece valjda i na ovom podf), ali opet me prica uspjela obradovati :)