takoe :)
boja, koju nađeš.
Printable View
takoe :)
boja, koju nađeš.
mene je andrea prosvijetlila što se tiče tih kutija i kutijica i nikad, i da 100 godina živim, joj neću moći dovoljno zahvaliti za to.
Osim što su praktične, tako se lijepo uklapaju gdje god ih staviš.
P.S. Hajvi, neće se naša djeca igrati sa rashodovima, pored zadnjeg krika tehnologije.
Kad savladaju klasične instrumente prelaze na GPS. :mrgreen:
P.P.S. Mamma, imam taaaako lijepu/nježnu sliku sa tobom i pčelicama. Fran se zaljubio u sve tri :heart:
sI kaj je ne staviš da je vidimo? :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Ja svoje (jedan dio) jesam. Evo tu su vam!! Pass: Aneki
(nisu sve, doma mi je strašno dugo dizao fotke! No polako ću staviti sve ostale fotke pa i one sa Lovrinog tuluma... :roll: )
torta u punom sjaju! :klap:
sanjići su tako slatki!
a ti, tweetice nijedna, hoćeš me otjerati u bankrot?! :P nek' se dijete drži lijepljenja pločica...
mamma, checkni sličku ;)
..ja ne mogu otvoriti fotki album; upišem "aneki", ali ništa - restricted acess.. :?
probaj s velikim A
sve isprobala, ali ništa :/
ni ja
Pia: Mama. kupi mi krila!
Ja: Ljudi nemaju krila i ne lete.
Pia: kupi mi krila koja će mi pasati da mogu letjeti! :lol:
skinula sam password. Probajte sad! :*
Preslatko!!!! :love:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
(još si ja moram naći neku slatku sa Lovrasom, tak da mogu maknut onu rošpijastu... :mrgreen: )
a što fali ovoj s roćkasa? baš ste slatki.
Si nora??? :shock: Pa pogleč mi nos!!! :roll:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Aaaaaa... Slike su genijalne! :naklon:
Fala ti, mamma san. :*
mamma, ne fantaziraj :P
mamasanić, fotke su super!!
/..a ti si baš slatka, ne luduj!/ :*
ja nemajka uopće nisam fotkala na rođendanu /jer ako zgrabim fotić, onda samo snimam i ništa drugo ne radim čitavu večer/; MM je snimao kamerom, a fotke ću pokupiti od svih vas :mrgreen:
Fotke su super. :heart:
Fiončice, sretan ti rođendan!!! :D
fotke su super i znala sam da se među njima kriju novi avatari ;)
Fiona :D :sing: sretan rođendan ljepotice velika.
i ovdje sretan rođendan plavoj curki :heart:
andrej je poželio ostati spavati u vrtiću :shock:
već dva dana priča o tome meni i tetama pa smo danas odlučili pokušati. ajd' da i to čudo vidimo!
eheeeeeeeeeeeeeej!!! Ajvice, pa ne mogu vjerovati!!! Malac hoće spavati u vrtiću!! :D
pa i ja sam ostala u čudu, ali vidio je kako prijatelji idu u krevet a on baki i zaintrigiralo ga... ma ne mislim da će tu biti puno spavanja (deda će biti stand by), ali to mi je super znak prihvaćanja vrtića. i jutra idu nabolje. :D
btw, gdje ima dječjih četkica za zube s poklopcem? tete se spremaju uvesti pranje zuba u vrtiću...
mi ti svoje četkice kupujemo u mercatoru. Imaš ih cijelu hrpu. :)
nisam nikad obraćala pažnju na poklopac, mi kupujemo oral-b s disneyevim likovima.
bacit ću pogled u dm, glavno da znam da postoje (ja živjela u uvjerenju da postoji samo jedna vrsta dječjih četkica, ona koju ja kupujem :mrgreen: ).
mi imamo poklopac krokodil - više bne znam koja je četkica.
Nas u vrtiću nisu tražoli poklopce nego drže četkice ispod češe.
Samo ti ta akcija pranja zuba u našem vrtiću uvijek brzo završi. Ili potroše (pojedu) sav kaladont, ili se pojavi kakva boleština pa ukinu.
u jasličkoj kupaoni nema čaša pa zato trebamo poklopac. tete nisu spominjale pastu, a i što će im - ako malo iščetkaju zubiće (i to sami), ja sretna. u svakom slučaju, podržavam inicijativu. :)
ovo gore ionako vrijedi za F. vrtićku grupu. kod K. još nismo nosili četkice
eksperiment gotov :lol:
izjavio je da danas ipak neće ostati spavati :roll:
frka :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Probaj sa onim postepenim...kao neka se malo odmori, jer će baka ili deda malo zakasniti, a baka (ili deda) neka dođu 15 minuta kasnije...
rekla sam tetama da ne forsaju i one me poslušale (deda je bio ispred pa su ga pozvale), sad ćemo svaki dan malo trenirati.
ajvi, šta ti je sin prevrtljiv :lol: . već sam se ponadala da će lada dobiti društvo dok drugi spavaju. ona je do sada zaspala samo jedan jedini put. ali tete su to na kraju prihvatile i sad se ona lijepo igra ili čita ili već nešto dok drugi klinci čore.
lada je pak danas prvi puta izjavila da ne želi ići u vrtić ali je poslije jedva dočekala odlazak.
nismo joj još rekli da selimo i uopće nemam ideju kako joj to priopćiti jer je nekoliko puta rekla da se neće seliti. skužila je iz naših razgovora i polovila sve iako smo se trudili u šiframa pričati. imate kakav pametan prijedlog?
ajvi, četkice ne moraju biti s poklopcem jer će biti u čašama. tako sam ja shvatila.
mi smo se preselili pred tri tjedna i nema nekih velikih problema. ponekad odemo u stari kvart na igranje s frendoovima a tamo nam je i baka.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
Jedino K. teško (ustvari uopće ne svoju sobu. Imaju zajedničku sobu ali ona tamo neće spavati. Do sada je par puta ipak zaspala u noj, ali pred jutro dođe k nama.
čak mi se čini da se oboje sviđa i novi parkić - iako nije bog zna što ali je njima zgodna promjena.
Hvala vam na čestitkama! :love:
Ajvica, otkačila sam na spavao bih-ipak ne bih. Držim fige da sve prođe bez trauma. Sve dok baka i dida mogu biti na stand-by, nema beda. :)
Pinocchio, probajte joj o selidbi pričati kao o nečem skroz normalnom, svakodnevnom i pri tome spominjite isključivo pozitivne strane. Čak i kad vas "ne čuje", odnosno igra se u drugom dijelu prostorije, pričajte ti i tm međusobno o tome kako će Lada dobiti fantastičnu novu sobu u koju će stati sve njezine igračke... I tak. Nama je bio priličan bed kad smo selili, jer je Fiona u vrtiću imala i komada kojeg još uvijek redovito spominje. Vrlo pošteno smo joj rekli da će Nicolasa viđati izuzetno rijetko, jer ćemo samo s vremena na vrijeme ići u Beč, ali da će u Zg zato... i tu smo nabrajali stvari koje objektivno ne može raditi u Beču. Držim fige da vam preseljenje prođe sa što manje stresa, vjeruj mi da te skroz razumijem.
Inače, naš rođendan, vrtićko izdanje, je prošao jako dobro. Napravila sam na kraju nutella-cheesecake brownies (Anek :* ) u kalupu u obliku srca i odlično je ispala. Jedna mala je čim je vidjela tortu razočaranim glasom rekla "joj, kak' je niska" :roll: :mrgreen: , ali sam joj ja odlučno odgovorila "to ti tako treba biti" i zatvorila svaku diskusiju po tom pitanju. (Demokracija na djelu. :lol: ) Klincima se jako svidjela, a kad su čuli da u njoj ima Nutelle dogodio se val dodatnog oduševljenja. :mrgreen:
Uglavnom, mm, Flora i ja smo također bili u vrtiću na proslavi, bilo je baš zgodno.
Probat ću poslijepodne ili navečer uhvatiti vremena da vam stavim koju fotku.
Sanja, vama dopuštaju home-made kolače u vrtiću? Kod nas nema šanse. Čak niti one iz slastičarni (zbog inspekcija i obaveznih deklaracija). Kod nas prolazi samo torte (ledo) iz dućana.. :)
Da, čak i više vole home-made nego kupovne. :)
U Beču je isto bilo tako, domaći kolači imali su prednost.
reče mi jutros teta da nema čaša (kamo bi ih stavile?) i da zato treba poklopac. u dm-u ih nema, upravo provjerila.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
a što se prevrtljivca tiče, drugo nisam ni očekivala ali mi je drago da je bar izrazio želju. svaki dan ćemo ga nagovarati na malo dulji ostanak i odmaranje, pa polako... ja bih voljela da ipak odspava ili se bar odmori jer nakon ručka bude mrtav umoran. ladi se može pridružiti kad bude u stanju izdržati bar do 18:30 bez spavanja (i živčanih slomova od umora).
i kod nas samo ledo igra :(
na katu imaju držače i čaše u kupaonici.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
znam, vrtićarci imaju a jasličarci ne.
cendranje i boli uho :( , ovaj put desno.
klasika - izdržali smo tjedan i 4 dana. i prestali s jutarnjim suzama. :(