Curke!!! :D evo me ! Rodio se mali rafael u 8:05 ujutro 24.4. 3350g 50 cm. Porod prosao dobro , brzo i bez dripa, skoro bezbolno ;) bili smo 4 dana vise u bolnici zbog visokog bilirubina ! jucer tek izasli.
Pustili bi nas kuci da dodjem ujutro na kontrolu bilirubina ,on porasto... pa nas opet ostave i tako 2 puta .Zadnji put nismo izasli odmah kad se spustio nego tek 3. dan.
Ugl. super je beban , kad se rodio skroz me podsjetio na jagica ...kao da sam ga ponovo rodila ...isti isti... Jos uvijek mu jako slici ...ali vidi se Rafo je malo ipak crnji ... :love:
Oporavak je tezi nego s prvim, radili su mi epi, mada sam trazila da me ne rezu, ako ne moraju.Kao , morali su :/
Rez preko reza , nestrucno usivena rana od nekog mladog naucnika .... boze..nisam glasa pustila dok sam rodila , ali kad me taj poceo sit ...samo sam viknula -ahhhh covjece....imate jaku ruku. Babica je konsta :/ irala da mi je to prvi jauk odkad sam dosla i da mu to nece bas na slavu ici .a joj ..proslo je .Ali rana jos boli ..liva bradavica i takve sitnice.
Okacit cu koj sliku da vidite malo moga malog frajera :heart:
Hvala vam svima na ogromnoj podrsci i brizi! Cudo ste! :love: