Iznenadjena, znam kako ti je! Meni je prošlo 2 godine i mogu ti reći da sam sad super. Imam i ja svojih uspona i padova, ali to je sitnica.... Volim sebe, svoj život, svoju djecu i uživam!!!!!!!!!!!!!!!
Drži se, uz tebe smo!!!!!!!! :love:
Printable View
Iznenadjena, znam kako ti je! Meni je prošlo 2 godine i mogu ti reći da sam sad super. Imam i ja svojih uspona i padova, ali to je sitnica.... Volim sebe, svoj život, svoju djecu i uživam!!!!!!!!!!!!!!!
Drži se, uz tebe smo!!!!!!!! :love:
Sve cure koje ste kroz ovo prošle i koje kažete da vam je sada super ste doslovce svjetlo u našim trenutnim tunelima. Ajde dajte neke hodograme kako teče oporavak i što možemo očekivati u narednom periodu.
Kod mene ima dana kada sam super i mislim da je sve to riješeno u mojoj glavi, a onda se jednog jutra probudim iskomirana i čudom se čudim što mi je i zašto sam tako blesava da si to dozvolim.
Stare moje :mrgreen: imam jedno glupo pitanje!
Pretpostavljam da je to dio procesa zalovanja, mozda puko samokaznjavanje, mozda mu podsvjesno zelim pokazat koliko me je satro pa da iz sazaljenja prestane to radit i vrati se... ( il sto mi je frendica neki dan sarkasticno rekla "je, je, treba se unistit skroz!")... Mozda je razlog tome jos banalniji i gluplji, al ja sebe vise ne prepoznajem - totalno sam se zapustila (a znam da nas ima jos)! Ne sminkam se, na posao dolazim ko spadalo, obucem prvo sto mi dode pod ruke, rascupana sam, stalno u istim cipelama jer mi se ne da razmisljat koje pasu uz sto, torba mi je puna kojekakvog smeca, radni stol u komi.
Znam da je dovoljno samo trgnut se i napravit nesto, i stalno si to tupim i ponavljam al ne ide... Opet se probudim, uskocim u traperice i na posao. Jedva se umijem i operem zube.
Kako se izvuc iz tog? Nisam si lijepa i privlacna i to me jos dublje vuce u jos vece samosazaljenje... :(
sad kad si sve ovo nabrojila i znaš kako ne funkcioniraš ko inače, slijedeće jutro se probudi i kaži sebi: danas ću se posebno sredit jer sam lijepa, pametna, zgodna i dovoljna sama sebi. onaj tko me ne želi nije mu ni mjesto u mojoj glavi, srcu i životu.
pobogu ne dozvoli da vidi šta radiš od sebe radi njega.
imaš dite za koje živiš i neka ti ono bude pokretač za naprid. ako ništa drugo, sredi se i uredi radi diteta.
proći će još dosta vrimena dok se ne vratiš u kolosijek iz kojeg te tm izbacio, ali ćeš se vratit.
a kad se vratiš na kolosijek nemoj dozvolit da se vratiš ko ruina od žene nego još jača nego si bila. zato glavu gore, našminkaj se, dotjeraj i u nove pobjede.
ne hrani mu ego svojom nedotjeranošću i zapuštenošću.
drži se. :love:
za pocetak, odmah danas pod pauzom odi kod frizera i napravi neku radikalnu promjenu
ajde to napravi za mene, ako vec neces zbog sebe. ja svecano obecavam da cu u subotu otic kod frizera i pofarbat cu se. deal? ako oces saljem farbu, netestiranu na zivotinjama. http://www.frenchtop.com/Catalog_Fre...=HPHennaplus_1
btw sad vidim da se prodaje i u hr, to ti je prava pravcata farba i pokriva sijede
Draga moja, ja nikada nisam bolje izgledala, mada mi je teško. Ne pada mi niti na kraj pameti da dođem na posao nenašminkana, a po novom se i posebno mazim pa se šminkam temeljitije, obavezno imam samostojeće čarape, oblačim se ženstveno, čak i spavam u svilenoj piđami, ali ne zato da bi on to primijetio, već zato da se ja osjećam dobro sama sa sobom.
Uz to se gotovo svaku večer bacim u kadu, pogasim si svjetla i upalim svječice.
Pred spavanje i neposredno pred buđenje, kao i kada god imam sekundu vremena preko dana sama sebi dajem pozitivne afirmacije, tj. govorim si ono što želim da mi bude i to slikovito i zamišljam.
I dosta čitam. Trenutno sam na Teoriji izbora od Gleissera i Moć Vaše podsvijesti od Murphya.
Kako se izvuć' iz toga...?
Cure pišu tako optimistične postove, pune života, (Lucky :heart: ) a ja ću ti napisati što je meni prvo palo napamet.
Ono što bi (eventualno) vratilo bilo kojeg mamlaza (tvog, mog, njenog) je tvoja potpuna vanjska transformacija na bolje. Prvo bi ostao šokiran tvojom iznenadnom promjenom, onda bi se počeo pitati zašto se ona dogodila. Pa bi došao do zaključka da si ti upravo procvjetala nakon što si se njega "riješila". Pa bi ga to zaintrigiralo do te mjere da bi počeo stvarati kojekakve kombinacije uključivši i novog muškarca u tvom životu. A ljubomora bi ga opsjedala svakim danom sve više i više, da bi se na kraju zapitao zašto je otišao od žene koja je ljepša od njegove sadašnje, a totalno neovisna da bez njega ode i na kraj svijeta.
Mislim, ono... kako se usuđuješ biti taaako dobra?
Samo, neka mu to bude lekcija za ono što ti je napravio. A ne tvoja karta na kojoj ćeš graditi njegov povratak. Njegov (eventualni) povratak iziskuje puno više s njegove strane. Na tebi je da shvatiš da za sada MORAŠ bez njega, i počni graditi svoj život na čvstim temeljima samostalnosti, a ne klimavim građenim na samosažaljenju i teškoj ovisnosti o njegovoj personi.
Ti si zgodna, mlada i žena vrijedna svakog blagostanja ovoga svijeta. Ti nisi bijela imela koja se hrani kad njemu visi oko vrata!
Drage moje u patnji i boli... Potpisujem svaku rečenicu iz svakog posta koji je stavio VAS cure u centar VAŠEG sadašnjeg života. Kroz bolesne muževe izgubile smo vjeru u sebe i smanjile se do veličine mikrona. Sada treba izrasti ponovno.
I ja sam u zadnje vrijeme više kod kozmetičarke nego ikada, dekolte mi dublji nego ikada a parfeme biram s osobitom pažnjom... I očekujem od muškarca da mi pridrži vrata, da me pusti i neka bleji koliko god hoće. Uživam u tome i oni kuže kad uživam...
I da... naišla sam na osobu koja me nosi kao kapljicu na dlanu i to otvoreno tražim od njega... A on, pada u nesvijest od žene koja zna što hoće.... a bez obaveza... BM mi ne pada na pamet... BTW - rastavljena 6 mjeseci.... Gažena - puno puno dulje... O da, i terapija je odigrala svoje...
Dobro se osjećam...
:love:
Stea, ti si moj idol!
Ma sta, ti si idol ovog topica! 8)
Krivo draga... ti si idol ovog topica :* i postani sama sebi idol.... da vidiš kako svijet drugačije izgleda....
Naravno da nije sve ravno kako ti se čini, i svaki dan je borba al ide. Ko će više gubiti vrijeme na cmizdrenje ;) ..
bled, istoistoisto sam i ja radila i jos uvijek radim :D - samo sad mi to vec i spontano dolazi... namam svilenu pidzamu, doduse i ne spavam u pidzami ali sam si kupila novu posteljinu, satensku...
i u kadu, uz svijecice sam si poboljsavala dozivaljaj aromaticnim uljima raznoraznim... divota...
kao sto rekoh - kao sto ljubav u paru moze postati navika (i cesto to ne ispada najbolje za vezu, jer previse ovisi o vanjskim faktorima) tako i ljubav prema sebi moze postati navika i ta se uvijek pokaze kao dobra, i za nas i za okolinu...
stray cat - frizer ili samo promjena boje kose je odlican savjet!
btw. sto se drugih muskaraca tice - meni je ovo lekcija u zivotu da se jos vise i stvarno iskreno i duboko osnazim... al stvarno je nevjerojatno koliko mi komplimenti i direktna upucavanja dolaze :shock: ... pomaze malo nahraniti ego koji je bio dosta povrijedjen i jedan on njih mi stvarno laska (pljunuti brad pitt (koji je meni zgodan), samo mladji - 8) - i jos isto plesac k tome i divna, njezna, otvorena osoba) al mi se sad ne uklapa u planove... ja jos uvijek moram ipak osnaziti svoj fokus na samu sebe... i nista nece pobjeci u zivotu, nikakve sanse se u zivotu ne gube ako si kostantno vjerna svom srcu... to je jedna prekrasna magija koju nam zivot daje...
a sto se njega tice - ne samo da sam mu oprostila nego sam mu zahvalna sto me oslobodio od sebe :heart: i sto je moja ljubav prema njemu i dalje tu i jos je veca time sto je slobodna od ocekivanja... sada radimo na prijateljstvu i roditeljstvu... preko toga cemo uvijek biti povezani... i u principu - time sto smo prekinuli - problemi izmedju nas nisu rijeseni - nego im je samo dan prostor da ih rijesimo - za svoje dobro i dobro naseg djeteta... cak smo nesto i bili ponovno privuceni jedno drugom ali su se ipak time aktivirale stare rane kojima treba prostora i vremena i rada da zacijele...
kako god da bude izmedju nas - sada znam da ce biti dobro...
iako mi je djelovanje u smjeru naseg ponovnog bivanja zajedno pokazalo da nije dobro za mene...
tako da na to ne obracam paznju... ali radim na tome da nas odnos bude pun ljubavi kakvu osjecam prema bilo kom clanu svoje obitelji... jer on ce to na neki nacin uvijek ostati...
iskreno sam ga otpustila iz svog srca...
i tek sad vidim da sam ga time iskreno pocela voljeti...
ali mislim da ne zelim zivjeti s njim vise ikada...
Lucky, svaka ti čast... ti si na još jednoj višoj razini...
Ja sam u fazi da prema BM ne osjećam ništa. Ali i to mi je puno ljepše od pritiska u prsima... :lol: ...
BRAVO!!! :D
Stara ja bi vjerojatno rekla da nisi normalna ali iz čistog nerazumijevanja...
stea, nikako to ne bi nazvala visom razinom (to bi pretpostavljalo da se usporedjujem s drugima a mislim da se ove stvari o kojima pricamo ne mogu usporedjivati jer svaki od nasih odnosa je bio drugaciji i neponovljiv)...
vec nacin na koji se ja borim (iako mi rijec borba tu nikako vise ne pase - mozda vise igra)... :D
Lucky, tako te kužim, predivno si to opisala, upravo tome i ja težim, jer ljubav je jedina ispravna energija, sve ostalo rađa sukobe. Onog trena kada ponovno počnem voljeti bsm kao ljudsko biće znati ću da sam izliječena od njega i muškaraca njegovog tipa i da mogu dalje. Do tog trena sam zarobljena njime.
Stea, carice, svaka čast.
cure, budite malo manje uvjerljive... skoro pa sam se otišla našminkati...
:lol: :lol: :lol:
A zašto nisi? :joggler:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
prevladao je glas razuma... :lol: :lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
(ja volim sebe ma kako izgledala ;) ).
Pih, a meni se rugaš... :coffee:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
ma jok! jedva čekam da dođeš u moje godine, i da te ćopi skleroza :mrgreen: .Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
(nemrem se sjetit di sam se rugala... :? )
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
:P
zlopamtilo...
ja nisam kao tiiiiiii
da paaamtim samo zloooooo
ja nisaaam kao tiiiiii
ne moguuuuuu tooooooo
pamtim samo sretne dane
svi su drugi magla, san
samo onaj koji valja
u lice je upisan
(ja sam generacija koja je odrasla uz gabi novak :mrgreen: )
ja sam si nakon obadva svoja pokojnika prisutila razdoblja prilicno zanimljivog sexa sa tipovima sa kojima u zivotu ne bih zivila ali su bili vise nego upotrebljivi za zabavu
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
:lol:
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Eto ga!!!! Svako ide svojim putem do ovog cilja.... :*
iznenadjena, kako ste ti i sinčić?
I mene zanima kako si? :)
Iznenadila sam se (a to mi i nick kaze) sto je ovaj topic opet podignut :)
Hvala na brizi, prije svega.
A sto da velim... dobro smo, nekako smo... prosla su dobra tri mjeseca i kusur... i jos uvijek mi nisu sve na broju. Jos uvijek sam tuzna, nekad manje nekad vise, jos uvijek prezvakavam sve to sto se dogodilo, jos uvijek se pitam, mada sve manje trazim odgovore. Nekad sam ljuta do besvijesti. Trudim se razumjet ga iako ne i opravdati ga. Trudim se svaki dan zapocet sa idejom da mora bit dobar (dan).
Vidamo se, cesto, ljubomorna sam za iskocit iz koze, cesto sam usamljena mada ne i sama, cesto mi treba dobar udarac samoj sebi nogom u guzicu da se pokrenem, da se nasmijem... a nekad se smijem da ni sama ne znam zasto.
Nakon svega, isplakanih suza, teskih rijeci, odvratnih osjecaja, znam da on vise nije onaj covjek kojeg sam voljela. Ne zelim ga takvog natrag, nikad.
A moj sin je moja najveca ljubav i utjeha...
wrong ass darling :lol: :lol:Citiraj:
Iznenadjena prvotno napisa
skoro sam te zazvrljila da čujem kako si :*
Iznenađena, :love: i :* i baš mi je drago da si dobro.
Iznenadena tako te dobro cuti :love:
Samo hrabro draga naprijed. :heart:
:love: :heart:
:love: :* :heart:
jako mi je drago radi iznenadjene. nadam se da cu i ja moci tako nesto reci. kod mene je proslo 3 mjeseca od kada sam se odselila od supruga nakon 8 godina braka. u medjuvremenu sam rodila nase 2 djete.
no jos uvijek je jako tesko. nadam se boljim danima... :D
Iznenađena, :heart: , borac si! ;)
Nismo li svi mi borci kad se nademo u situaciji ili borba ili predaja? Svaka od nas je to prosla, al... meda ne proba tko se zuci ne napije, barem tako stari kazu...
Nije lako, recimo, danas me peru crnjaci :cry:
Mislim da ne, dugoročno. Refleksno svi tjeramo osu od glave, ili pak bježimo od nje.Citiraj:
Iznenadjena prvotno napisa
Ali, možeš to gledati i ovako:
Prepustiti se sudbini jedno vrijeme - dobro dođe, ako za to vrijeme tražiš način kako dalje.
Međutim, bi li ti, u trenucima prepuštanja, bila mirna da ne znaš, kako tvoj život IPAK ovisi o tebi i da ti MOŽEŠ, samo trebaš poželjeti?
Ja ne. I tu sam prepoznala tebe.
Nemoj mi sada reći da je ovo notorna laž i da ti ni u ludilu nisi poželjela ovo u čemu si sada!
Nisi?
Pa, željeti i trebati nije isto, vjerujem da si to razlučila kroz svoju tugu. Ako ga želiš u svom životu, ne znači da ga trebaš da bi živjela. I ako ga sada mrziš samo zato što ti je iskomplicirao život, ne znači da postoji život bez komplikacija.
Uostalom, prvi moj život nije lišen komplikacija. Uvijek ih ima.
Nadam se da si danas bolje raspoložena, daleko je bio čet. 23. kol. ... :)
Idemo zajedno dalje!
sorry sto ovako ulijecem - kazu da sitna skretanja ne remete pravac kretanja ;) - pa vas pozivam da kliknete na FINALISTI natjecaja za izbor najbolje fotke u rodinoj majici
i nedajte se smesti... samo nakon mene nastavite gdje ste stale 8)