toni ide spavati oko 20,30 ili 21,00 a ustaje oko 6,30 radi vrtica. no tu je problem-vikendom se isto budiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dakle mi smo ranoranioci
Printable View
toni ide spavati oko 20,30 ili 21,00 a ustaje oko 6,30 radi vrtica. no tu je problem-vikendom se isto budiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dakle mi smo ranoranioci
evo,Damian žvrčka po krevetu i nikako da zaspi a 22.45!Od rođenja je takav,užasno mu malo sna treba tj. on bi najradije išao leći u 24 i budio se oko12!(prijevremeni adolescent)
Zato Hana od prvog dana ide spavati u21,bez obzira koliko spavala taj dan,prekrasno!(prijevremeni penzić)
Dvoje djece sa istim tretmanom, jedan od rođenja nikad nije zaspao prije 22 sata, ali niti se probudio prije 9, 10 ujutro ( ak bi bili negdje, kod frendova ili kumova,izdržao bi on i do ponoći), a drugi u 9 najkasnije zaspi al je već u 6 budan.
Koji vam je drazi? :mrgreen:
meni ovaj prvi, definitivno :mrgreen:
Dominik prošle godine kada je krenuo u vrtić jedva je izdržavao do 19 30.
Bome ove godine je drukčije može izdržazi full dugo. Opće ne znam od kuda mu toliko energije.
Svejedno preko tjedna ide spavati oko 21-21 30, a preko vikenda ga pustimo duže.
i mi imamo isti problem, ali srecom je tako dobra da si sama upali tv i gleda crtice tako da ja jos malo mogu odspavati :mrgreen: a i pahuljice si sama zna napraviti za dorucakCitiraj:
jassi prvotno napisa
sorry, tek sad skuzih da je ovo dobna skupina 1-3 :lol:
oko 9 pocnem spremati Kristijana za krevet i u pola 10 je u krevetu
ne zaspi uvijek odmah ali mi je bitno da ne ide prekasno u krevet
budi se ujutro oko 9
meni je to ok i zadovoljna sam njegovim ritmom spavanja
ovakav nam je ritam i ako smo negdje u posjeti ili ako je nama netko u posjeti :)
Enola ima 14 mjeseci i ide spavati u 8-9.
Zaspe sama, spava cjelu noć a probudi se oko 8.
Ma presretni smo i odmorni. :D
Mislim da ona spava taman koliko joj treba. Ne pada mi na pamet
kriviti mame kojima djeca idu kasnije spavati ili kojima se ranije dižu.
Smatram da spavanje ovisi od djeteta do djeteta.
Ako neće ne možeš ga natjerati da zaspe.
U zadnje vrijeme desava se da je H preskocila dnevno spavanje, pa je navecer zaspala oko 21. Vecer mi je bas bila pusta. Osjecala sam se da nismo dovoljno vremena proveli skupa. Ja dodjem doma s posla oko 17h i bas smo se navecer najljepse igrale.