~~~~~~~~~
Printable View
~~~~~~~~~
:yes: vibram do ponedjeljka... A to što fizički niste slični ne znači da nemate šanse kao i drugi parovi. Sretno.....
Vibram svim srcem!
i ja.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
i ja ću biti tata
čekamo i nadamo se s vama
Sretno i od nas!!!
Moram reći da mislim da je fizička sličnost potpuno nebitna stvar. Kad posvojimo dijete ne tražimo sebi klona niti prikrivamo posvojenje. Mi smo u školici puno razgovarali o tome i baš je bilo rečeno da nikako ne smijemo forsirati priče o sličnosti između nas i djeteta, jer to u njegovoj glavi znači da ignoriramo njegovo biološko porijeklo. Eto, u mom slučaju redovito padaju primjedbe. "Ajme, što je sladak! Ali nema ništa od mame.! A ja kažem: Ima, ono što se ne vidi.
Puno sreće vam želim.
Zdenka2, odgovor ti je super :heart:.
I ja ću biti tata, danas je utorak :cekam:
Nadam se da ste u gužvi jer nabavljate robicu i sobicu za svog limača :love:
:D :D :D Tako nekako, al više smo na onom papirnatom dijelu i u stisci s vremenom.Javim se čim uhvatim sekundu više. :heart:Citiraj:
otocanka prvotno napisa
:D :D :D
:cekam:
ma daj, tata...pa treba nam samo tri riječi: dobili smo ga! :heart:
i ja ću biti tata, :heart:
jedva čekamo vašu priču.
Jeeeeeeeeee!!! :D Čestitam!!!!! :love:Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
Super! :D
Čim uhvatite više vremena dajte više detalja.
Ajmeeeee!!!! Pa čestitam :D !!!
:D :D ,Jedva ćekamo vašu priću!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Super za malog plavog mišića!
Ma bravo tata, čestitke od srca :D to se zove uspjeh, svaka čast!!!!
pusice tebi i TŽ :* jedva čekam da nas malo više izvjestiš o svemu :love:
:heart:
ajme, jedva čekam detalje :D :D :D :heart:
:heart: :D
Bravoooooooo! :D :D :D
:heart: :heart: :heart: Predivno je što nas je sve više i više!
evo konačno malo slobodnog vremena.
prvo svima, ali svima, hvala na vibrama i podršci.
jučer oko podne su nam javili da ako smo za , limač je naš.
i od tada pa do sada jurimo za papirima, dokumentima, a Go su pa baš i ne ide sve glatko.
u međuvremenu smo obišli i dječje dućane.
sutra smo sa limačem :heart: :D :heart: .
ma još smo u šoku i izvan sebe, nadam se da shvaćate.
kad ova strka malo prođe obećajem da ću vam sve detaljno napisati, jer trenutno nam je u interesu sakupiti što prije sve papire, da limač brzo dođe doma ( :shock: još ne vjerujem da se to zaista dogodilo nama!)
:D :D :D milijun bi smajlića stavila da mogu, podsjećam na ovu prekrasnu rečenicu koju svaki put čitam, a pokazala se velikom istinom:
kad nešto stvarno i istinski želiš iz sveg srca, onda se i svemir uroti da to dobiješ.. :heart: :heart:
Čestitke od :heart: ...
A ova tvrdnja je zaista istinita; kad nešto stvarno i istinski želiš iz sveg srca, onda se i svemir uroti da to dobiješ..
:D :D :D :D :D
Još jednom čestitam do neba :D !
pa ovo je stvarno za nepovjerovat. fenomenalnooo.
:D
Čestitam :D :D
tata jos jednom cestitam :D :D :D
Menjaj nik, jer ti si TATA! Cestitke od srca :D
Prekrasno! Radujemo se s vama i čekamo detalje!!! :love:
:D danas smo upoznali malog predivnog, preslatkog, ma najslađeg limača na ovom svijetu. To je zaista jedan neopisivi događaj.
Susret je bio prepun emocija (u početku s naše strane, na rastanku s njegove). Bilo je tu smijeha, suza, zagrljaja.
Zaista ne nalazim riječi, kojima bih mogao, taj naš susret, to naše prvo zajedničko druženje, prenjeti vama.
Sve je bilo savršeno i živimo za trenutak kad će limač zauvijek doći u naš dom i postati samo naš. :heart: :love:
i onda ćeš biti tata...Citiraj:
i ja ću biti tata prvotno napisa
I ja ću biti tata, šaljem vam 1000 :* i pozitivnih ~~~ da limač što prije dođe doma i da postanete mala obitelj.... :gumi:
I ja ću biti tata je "otvorio sezonu" posvojenja, nadam se da će se tako i dalje nastaviti...i da ćemo uskoro svi dobiti svoje limače :heart:
i ja ću biti tata prije svega moje najiskrenije čestitke.
malo sam i zasuzila na tvoj post.
to je tak predivno. to malo biće bit će vaše.
zauvijek.
:heart:
i ja se nadam da ste sad svi vi na redu za svoje limače.Citiraj:
pahuljičica prvotno napisa
i još jednom svima :* od mene i MŽ
Tata, :heart: !
:heart: :heart: :heart:
i ja ću biti tata,
otkad sam na ovom forumu prvi put svjedočim posvajanju,
u stvari, prvi put u životu izuzev naše priče,
i to je čudo jedno, kao da gledam rađanje zvijezde, sretna sam i dirnuta vašim posebnim trenucima.
Puno pozdrava vama dvoma i pusica maleckom.
A kad malo dođete sebi htjeli bismo i detalje. :mrgreen:
[quote="Vlvl"]A kad malo dođete sebi htjeli bismo i detalje. quote]
dalje?Nema još dalje, još smo na početku, u papirologiji. Malo nam je nezgodno jer oboje radimo a MŽ nema na temelju čega dobiti slobodne dane ( pošto papirnato još ništa nije riješeno), tako da se snalazimo na sve moguće načine ( dobro je jedino što ja radim u smjenama pa u jutro stignem dosta toga obaviti )
Sutra bi trebali otići u centar "na posljednji dogovor", odnijet dokumente i onda slijedi čekanje...
Inače limač će u 12 mj. navršiti 3 godine, ima prekrasne velike oči ( i nije tako plav kao što su nam rekli ;) ), preslatko dijete, željno ljubavi, maženja-ma tu se rodila ljubav na 1. pogled-obostrano!!
Ako vas još nešto zanima, tu sam :bouncing: