Bokić svima :*
Prošle su kozice i od jutros je Dorić opet u vrtiću.Bilo je malo suza jutros jer je zatekla tetu na zamjeni ali kod nas su takve stvari uobičajene i već razmišljam da razgovaram sa ravnateljicom.Prvo teta na zamjeni(mijenjala je jednu tetu na porodiljnom),pa su je djeca zavoljela.........pa je ona vidjela da će dobiti otkaz kad se ova vrati pa je mjesec dana koristila godišnji da joj ne propadne.Onda je vratila teta Anabela pa je nakon 5 dana otišla oko 2 tjedna na bolovanje zbog bebice.Onda teta Vesna koju Dora obožava je na starom godišnjem da bi samo doveli drugu tetu iz vrtića da ju mijenja bez ikakve prilagodbe od strane nje ili djece.Nekako mi se čini da su potrebe djece po tim vrtićima na zadnjem mjestu.Nemojte mislit da meni smetaju godišnji odmori ili bolovanja ali mislim da bar kad je godišnji u pitanju može si vrtić priuštiti da nova teta radi sa starom par dana da se djeca naviknu na nju :evil:
Jedva čekam roditeljsaki sastanak :evil:
Što se tiče novih Dorinih postignuća.................ne poznaje slova jer to nismo učile,broji do 10(ni meni matematika nije draga baš nešto iako sam bila u osnovnoj školi napredni matematičar ali nekd si mislim da su me zvali jer ih je bilo malo pa da im bar po brojnosti dižemo prosjek),po noći će čini mi se nositi pelenu do pete godine 8) (kao i mama njena),obožava pjevati i recitirati(i ja sam bila recitator i pjevala u zboru) tako da sam zaključila da je ona ISTA MAMA NJENA :heart: ha ha ha.
I moram se pohvaliti da sam dala 6 ispita,za 10 dana imam još jedan vrlo važan tako da mi za jesenski rok ostaju još 4 pa imam veliku šansu upisati drugu godinu bez ponavljanja,parcijala i sličnih stvari.