pipo, ako su ti komplikacijska i rodiljna naknada jedni prihodi u cijeloj 2007-oj, nema tu ništa od povrata. Naime:
Naknade su neoporezive; država bi inače sama sebi uplaćivala porez.Citiraj:
pipo prvotno napisa
Printable View
pipo, ako su ti komplikacijska i rodiljna naknada jedni prihodi u cijeloj 2007-oj, nema tu ništa od povrata. Naime:
Naknade su neoporezive; država bi inače sama sebi uplaćivala porez.Citiraj:
pipo prvotno napisa
hvala Dalm@ :heart:
hop
Upravo sjelo na tekući, JUUUPI :D :D :D
kod mene ništa
ma sad će i tebi samo što nije :love: još ne znam jel i MM-u sjelo
nije mu sjelo.
svima vama kojima još nije došlo preporučam da nazovete poreznu
ako poslodavac ima bilo koliko duga ( makar i 5 kn )
za porez na plaću za radnike
bit će vam blokirana isplata
meni sjelo već odavno, a MM prije par dana :D
Please dalmatinka od kuda ti ovo? :shock:Citiraj:
svima vama kojima još nije došlo preporučam da nazovete poreznu
ako poslodavac ima bilo koliko duga ( makar i 5 kn )
za porez na plaću za radnike
bit će vam blokirana isplata
Je l' to provjerena informacija u poreznoj upravi ili samo rekla kazala?
porezna zvala mene :)
nešto im nije štimalo, sad smo u procesu popravka
Porezna neće dozvoliti povrat poreza samo ako nije plaćen porez iz plaće (isti taj porez kojeg radnik potražuje od porezne). Ako nije uplaćen, ne može se izvršiti povrat.Citiraj:
anne prvotno napisa
Zna se nekim poslodavcima vući na tom porezu neki mali saldo (kamate), to nikad nije predstavljalo problem. Eventualni dug poslodavca na drugim porezima i doprinosima nema nikakve veze sa povratom poreza na dohodak.
Minnie thanx na objašnjenju :*
Mene je lani referentica zvala u prosincu, jer mi je falio neki papir, a ja promijenila broj mobitela a doma me naravno nema u radno vrijeme. Ali žena se fakat potrudila da me nađe u firmi, faksirala sam joj papire i stiglo za par dana. Sad još koji dan čekam pa je zovem, valjda sam opet nešto zaboravila??
kad se predaje za povrat poreza za 2007...?
primala sam 9 plaća od firme i primit ću svega tri od hzzo-a.
je li istina da se može račun od privatnog ginića uzeti i tražiti povrat poreza?
kako to ulazi?
Predaje se do zadnjeg dana u veljači 2008.Citiraj:
Gago prvotno napisa
Možeš priložiti račun privatnog ginekologa.
hvala ti :*
Svi računi od privatnih doktora, te čak i one administrativne takse (max30kn mjesečno, možete priložiti)
ma ima stvari za koje mi ni ne znamo da možemo iskoristiti :/
samo je bitno da na svim tim računima bude ime i prezime, a ako ima i jmbg, adresa nije na odmet, no ime je bitno.
meni jos nista za 2006.g, e sad ne znam jel problem sto sam u meduvremenu promjenila grad stanovanja
dal u tom slucaju salju na staru adresu koju imaju na prijavi ili nekim putem imaju moju novu adresu
zna li tko jel im trebam javiti?
Provjeri u poreznoj koju adresu imaju.
meni nece isplatiti povrat jer poslodavac ima dug prema poreznoj. rijec je o ne tako maloj svoti (od povrata), koja bi me ovako bankrotiranu maltene izvukla iz mrtvih. kaj da napravim?
Radi se o dugu poreza na dohodak od nesamostalnog rada, upravo tog istog poreza iz kojeg ti trebaš dobiti povrat. Ne možeš dobiti povrat jer nije ni uplaćen, iako ti je obustavljen iz plaće.
Novac će ti se isplatiti kad ga poslodavac uplati, u ovakvoj situaciji najčešće prisilnom naplatom (ovrhom od porezne).