il pogotovo sad kad su vrućine...sam si cugne malo...i jopet igra!!!
Printable View
il pogotovo sad kad su vrućine...sam si cugne malo...i jopet igra!!!
prosim lepo, neki su ovdje izjavili da su cice veličine B jad i bijeda! :evil: e, pa ma nemojte! meni su moje skroz solidne! kad sam u trudnoći napredovala do D, meni je to bio užas! treba te lubenice nositi, čovječe!
e, sori, znam da vama koji imate problema s dojenjem vjerojatno nije do šale, ali, uh... eto nek to bude mala digresija. i, naravno, želim vam da što prije bude sve u redu.
da,da, i meni je ovo upalo u oči. i meni su moje baš taman, i u trudnoći se nisu nešto povećale,ali kad je nadošlo mlijeko... :shock: prevelike za moj ukus.no, najvažnije je da su potpunosti ispunile svoju životnu zadaću :klap:Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
Moje "malecke" broja 1-2 (ilitiga navučeni 70B) nadajaju treću mušteriju na zahtjev ;) , još jednom potvrđujući onu dobru staru o tome kako veličina nije bitna :mrgreen:Citiraj:
buca prvotno napisa
Da je na boci davala bi mu čaj kad bi bio žedan. Pa bi bio čaj "na zahtjev", a ne cika. Mislim da opet ništa ne bi bilo od rasporeda :mrgreen:Citiraj:
zmaj prvotno napisa
Inače ni ja ne mogu zamisliti kako bi bilo ne dojiti na zahtjev. Jer ako Sunčica ne dobije ciku isti tren kad ona hoće digne takvu galamu da susjedi čuju. Ne pomaže ni tatino pjevenje, cucanje prsta, gledanje u ogledalu, ništa...
Ali opet sjetim se, kad je bila majušna beba u inkubatoru jela je svaka 3 sata i to je funkcioniralo. Da sam ja nastavila takvim ritmom vjerojatno bi se bila naučila.
(Nemojte misliti da žalim što nemamo raspored, samo razmišljam)
da se razumijemo,nisam rekla da male cice nemaju mlijeka(pa i ja dojim 3. put) samo tvrdim da je u većima veći kapacitet!! ja sam 0-1,a sa punim mlijeka dvojka :roll:
valjda su mi prve dvije kćeri bili unikati,jer sam im puštala na zahtjev,a onda sam po malo pomicala i bilo je svaka 3 sata(pol sata prije kasnije,nije bitno)...bez problema,imale su rasporad,spavale cijelu noć,dobivale 1000-1300g,ak bi se bunile uvijek bi ih uzela na ruke ili malo prošetala i sve ok,nisu plakale...kada smo počeli dohranu bilo je obrok mlijeka,voće,mlijeko,mlijeko,povrće,mlijeko... imale su RED!
i danas doručkujemo,ručamo,večeramo uglavnom zajedno,a ne kad je koja gladna,pa da podgrijavam svakih sat vremena jelo...i naravno da moraju osjetiti kad su gladne,a ne da žvaču nešto po malo svakih sat... :x
jana je prešla 4mj. i sad to nije isto...ona zbog mog popuštanja da dobije cicu kad god kaže aa,nema niti jedan pošten obrok osim jutarnjeg(jer spava po 9-10-12 sati u komadu po noći) i ak ne dam ili ju pokušam zabaviti ona vrišti,grize,čupa,grebe,baca se... :shock:
a kad joj dam to je par gutljaja i gotovo...i opet sistem 2 dana tako,pa 2 dana navlačenje mlijeka....
ne želim biti mama koja trči za djecom po kući i glumi klauna da bi klinci pojeli zalogaj,a u biti onda svako hranjenje traje sat ili duže i ne postoji sitost ni glad......a ovim sam na dobrom putu ak ne ulovimo ritam u iduća 2 mj.
od kad sam se javila s ovom temom pa do sad imamo čvrstih dva sata,a sve češće nam se zalome dani na svaka 2,5-3h. počeli smo i više dobivat na težini(obzirom da se najviše dobija prva dva,pa onda po manje,mi smo u početku sa 10-12 obroka doivali 700,a zadnji mj. sa 6 obroka 650...
ko je sad tu lud?
:mrgreen: