samo da kažem da sam :( što zakasnih na pražnjenje TB ormara
Printable View
samo da kažem da sam :( što zakasnih na pražnjenje TB ormara
:taps:Citiraj:
kailash prvotno napisa
Ali znaš kako je to sa mnom, bit će toga još... :mrgreen:
znam :aparatic:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
uf....a kad?? :mrgreen: da čućim za kompom :lol:
1.Pritajite se,
2.pustite da si obnovi kolekciju,
3.ostavite joj dovoljno vremena da nađe nešto neodoljivo i bezobrazno skupo što ona mora imati,..
4.tada joj se razmašite sa municiom za ono što ona jednostavno mora imati...
5.razgibajte prstiće i čekajte,čekajte,...
Ona će sama doći,za razliku od drugih nemilosrdnih vlasnica tvrdoga srca,koje čekaju da nam djeca počnu trčati pok... i popiš...
AAAAAAAAARRRRRRGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHCitiraj:
nelitza77 prvotno napisa
ja imam taj model na cvijetće, al bi i oveeeeeee :slin:
:shock: :lol: Luuuuuuuda žena! :lol:Citiraj:
Engls prvotno napisa
Luda ili ne,ormar ti je presložen ;)
Citiraj:
Je, kolekcija mi se full smanjila! :shock: :/
Srećom pa su nove ljubimice već na putu... :lol:
:yes:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Engls prvotno napisa
Engls, razvedrila si mi dan! :sing:
Engls prvotno napisa
usput, a zasto su tako skupe? :) Ovo sve sto sam ja gledala je manje vise istih cijena... Di Ona nailazi na takve pelene? :mrgreen:
sbuczkow prvotno napisa
ajde, priznaj :mrgreen:Citiraj:
Žena lovi!Naoruža se strpljenjem,pomno proučava,pronađe lovinu,uspoređuje sa našim jadnim ulovom, tada slijedi priprema i iščekivanje...povremeno se razgibavaju prstići,kako bi bili spremni,...u pravom trenutku (sOT sjećate li se scene kako Toro i Pancho love jezikom muhu u prolazu,pa se čuje onaj zvuk kao da pucketa bič?!),hop i njena je...
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Engls prvotno napisa
No, dobro pustimo sada TB da se malo regenerira i krene sa lovom.Gdje smo mi ono stali?Coccinella? Što li ona ima u svom ormaru skriveno?
A tek Cekanin ormar...
Engls i meni si popravila dan :lol:
Pa vi mene ne shvaćate ozbiljno?! :shock:
Dakle,Cekana je rezervirala jesenski termin,osim ako jedna od nas ne prizna ..."do tada samo ako vam usrani i upišani hodaju zbog manjka pelena, onda ću velikodušno uskočiti ".
Pa,sada ti budi hrabra i priznaj da ne daš lijepu pelenu na lijepu guzu...
Mislim da je Coccinella Tvrdog Srca na redu da presloži ormar.No,ako hoće Anjica prije,neka se ne osjeća zločesto zbog preguravanja....
teddy jel ostalo još kaj ili je razgrabljeno?
Aha, Sun je prodala svoju odjecu na burzi da bi mogla kupiti vase pelene! Budite dobre i dajte joj barem jednu :naklon: :)Citiraj:
Sun prvotno napisa
pa i ja se pitm kad će mala guza!!! :DCitiraj:
Nema me dan dva i gle aluzija na moj ormar :mrgreen: :roll: zar ste zaboravile da sam ja 60% toga što prodala što podijelila siromašnima :lol:
Dakle trenutno ne dajem ništa na uvid jer:
1. čekam more da ih malo bolje osunčam
2. ne radi mi sušilica i krute su skoro ko anitina sb
3. nemam inspiracije za preslagivanje, i kalkulaciju koliko čega trebam
4. možbit me dijete zezne i odluči ostat u peleni još jednu godinicu
CTS i ČTS :love: :D
sbuczkow prvotno napisa
Sun, pogledaj u album, ono sa "R" je rezervirano, ostalo je još slobodno. :)
Kako ste okrutne!!! Pih...Citiraj:
heh baš je zabavno tu kod vas :lol:Citiraj:
sve su nam male te pelenice nažalost.. ali lijepo ih je gledat!
CTS-taman i da rodiš do kraja godine print tih pelena i boje tih pelena već će biti "de mode"...Zar ćeš ih onda staviti na guzu najnovije Bebice?
A pazi smajlića...
Engls, daj molim te, nemoj uvoditi još nove kratice u ovaj, ionako već, jako kratičasto-komplicirani podforum. Nove cure ce svisnuti kad dodju ovdje, budu listale stare topice, naiđu na CTS, ČTS i ANS i onda ne naidju na te kratice u podforumskom rječniku. :)Citiraj:
Engls prvotno napisa
Sorry, ATSCitiraj:
sbuczkow prvotno napisa
A moze i ABS- Anjica Bez Srca. :)Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
Sada bi me se rješila?! :shock: lila poniji i crvene mačkice...
nemojte mi anjicu! ja upravo u procesu kupovine tri njene! al smo nesto i ona i ja "internet challenged" pa malo steka trgovina :lol:
ja bih inace samo primjetila da je Mutt sa jednorozima JOS UVIJEK samo rezerviran...hoce li se rezervirantica mozda predomisliti?
Mislim da se teta sivalica koja prva nabavi materijal s jednorozima nece moci okrenuti od narudžbi... Sto cekate?! :mrgreen:Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
:lol: Mislim da neće, ali tko zna... :mrgreen:Citiraj:
nelitza77 prvotno napisa
ma nema beda, meni cak nije ni vazno da ju SAD dobijem, vec da na kraju bude moja, pa ako se rezervirantica ipak ne predomisli, onda ju lijepo molim (na ovom pdf koji se za razliku od forumske nece obrisati), da me se sjeti jednog dana kada guza za koju kupuje preraste tu pelenicu (recimo, nek me zapise u svoj rokovnik...tak meni npr. tekica sluzi ko drugi mozak :lol: bez tekice se niceg ne sjecam!dobro da jos znam kak mi se klinci zovu bez gledanja u tekicu :mrgreen:Citiraj:
nelitza77 (napisa):
ja bih inace samo primjetila da je Mutt sa jednorozima JOS UVIJEK samo rezerviran...hoce li se rezervirantica mozda predomisliti?
Laughing Mislim da neće, ali tko zna... Grin
draga može, ali trebaš znati da mi sigurno idemo na treće, a vrlo vjerojatno i na četvrto dijete :lol: pa ako ih za 10 godina budeš još uvijek željela, nema problema 8)
inače, ozbiljno sam razmišljala o odustajanju zbog tebe, ali jednostavno ne mogu, jače je od mene :oops:
Koji ste vi pacijenti :lol: :lol:
aha!
ali jaaaako uživamo u toj svojoj bolesti! :mrgreen: