:D
Printable View
:D
I mi gledamo Fifi, sam sto se po Asji ona zove Hihi :lol:
I cini mi se da Hihi polako uzima mjesto Po, tabisi se sve manje gledaju!
Nama je Ifi i za Miffy i za Fifi :)
Maureno ju je zvao par dana vivi ali sad nekak slatko kaže fifi ali onak sav ushićen :heart:
:D I mi se pridružujemo ljubiteljima Fifi tj. kod nas se zove Pipi.I moramo se pohvaliti da više cici nije aktualna tu i tamo samo dobi pusu inaće je bljak, spavamo cijelu noć i preko dana 2-3 sata
Pusa svima
kod nas je miffy- miffy, a fifi-fifi!! ;)
nisam cula za ovo!Citiraj:
MANIVA prvotno napisa
morat cu se dobro raspitat!
prijateljica mi kaze da to ovisi o kvartu!!
:bye:
Nama je Fifi - Fifi, Jagodica Bobica je Jaga (to je bakin utjecaj) i još jakoooo volimo Doru (to je crtić na Tiji - u) Dora Istraživač je mislim prijevod s francuskog.
Nego, roćkas!!!!!!!!!!! Na sto muka sam. Tata je rekao da mu dostavim troškovnik i da je organizacija moja briga, baka me pili da sve organiziram negdje vani tipa igraonica. Ja bi doma.
Kaj ste vi napravile ili kaj planirate?
Thanx
nem' po'ma ko je fifi? :?
mi cemo rodjendan u stanu.
Kli - Fifi = http://www.rtl.hr/program/prikaz/1342/
ili http://www.fifiandtheflowertots.com/
nama Fifi nije nesto, kod nas vladaju ninje kornjace i dinosauri
uglavnom povodi se za Brunom
rockas - joj meni se to cini daleko iako ce brzo doci,
slavit cemo doma, nadam se vani na dvoristu
vid obožava Fifi
čak sam mu kupila i "FiFi" zapravo je to Ljubica, ali nisam skužila da Fifi ima plave latice, a Ljubica ljubičaste
:oops:
zdravo cure
evo mene malo
zanima me da li dajete malcima salatu uz ručak?
npr. danas smo jeli pečenu puretinu i pečene krumpire i sad uz to nekako paše zelena salata, ali nemam pojma da li se to uopće djetetu treba nuditi u ovoj dobi
imate kakvih iskustava?
maureno jede sve osim zelje salate....zelena mu baš i nije nekaj posebno fina ako nije u sendviču
Storma :*
baš sam ti htjela poslati pp
Lena baš ne doživljava salatu ali mislim da ju naši klinci mogu jesti bez problema
Jel' vam klinci nose bodiće po ovoj vrućini? Tražim one bez rukava, da li znate gdje ih ima? (odlični su nam oni iz M&S ali imaju samo male, male brojeve).
Kad smo kod brojeva, koji broj robice i cipela vam nose klinci?
Meni su super bodići iz IANE. Tanki, bez rukava, rastezljivi. Super, jedino kaj ih je teško naći.
Odjeću nosi onu za 2-3 god, ne znam koji je to broj - mislim 98.
Cipele broj 24.
:shock:Citiraj:
Liebe prvotno napisa
a nika 21!!
:lol:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Matija salatu uopće ne doživljava, ništa baš ništa od toga. On je pravi tamanitelj juha-svih vrsta. Mislim da to jedino jede s guštom.
Broj cipica 23, a robice kako koje, ali uglavnom za 2 godine - 98.
Bodije nosimo sve manje, draže su nam majčice.
Tia je 21 nosila prošlo ljeto. :oops:
Koliko Nika ima kg?
Mi smo na cipelicama 22, robica 86-92 s tim da su joj neke hlačice 86 velike a 80 naravno kratke.
Nitice - samo majca ili i potkošulja?
bodiće 86
majice i košulje 74-82-86(ovisno o firmi)
potkošulje -2
tenisice-23
E sad sam zbunjena (a kad nisam :roll: )
Kad nosite bodiće a kad potkošulje?
Oboje, ali jučer smo išli kod pedice (ima neki virozu), pa kad je vidjela i majcu i potkošulju, rekla mi je da potkošulju odmah skinem. Kao, mi ne nosimo potkošulje, vruće je i postoji mogućnost da se oznoji, oni su jako aktivni i još nose pelene, pa im je više vruće nego nama. Od danas smo bez potkošulje...Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Ma, ja zovem potkošulja, a ustvari je bodić bez rukava. I super si mi kad si zbunjena. :love:Citiraj:
Citiraj:
potkušulja ide sa gaćicama i na to ima majicu sa kreatkim rukavima.bodić ima sa kratkim rukavima ili bez rukava i ovisno o rukavićima kombiniram majice
mi nosimo 86-92, cipele 21-22... ima 86cm/12,5kg....
ja sam lari sam jedan dan obukla samo majcu i non-stop su joj leđa bila gola, potkošulje tak male nađem jednako teško kao i veće bodiće bez rukava :/
Ovako i kod nas, cesto se desi da joj je juha i jedini i glavni obrok za rucak. zato ja to napravim malo gusce, dodam povrca, mesa (to obavezno, mi smo mesoljupci), tako da kontam da joj je to ipak dovoljno (pojede i snitu hljeba uz to). Salata = 0 bodova, kao i vecina povrca, ako nije zamaskirano. u biti, voli jedino rizu, tjesteninu, juhu i naravno meso.Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Velicina garderobe:
92-98, ovisno o proizvodjacu, hlace uglavnom 92, a moze obuci i 86.
Bodici: nedavno mi je kolegica uzela 4 bodica bez rukava vel. 98, neka domaca (lokalna) marka, nikad prije cula za nju, a prilicno cvrst pamuk, nisu losi. Inace, nigdje nisam uspjela naci bodice bez rukava tako veliki broj. Potkosulje ne nosimo jos.
Cipelice: 22, s tim da sam joj uzela otvorene ljetne sandalice 23.
Ma da, to je baš i problem, nema tako velikih brojeva. Otići ću danas do Getroa oni znaju imati.
Nitice :*
Lena nije neki mesoljubac. Više je pizzo-ljubac - čak je jučer u novinama prepoznala pizzu.
U nedjelju smo ručali pizzu za ručak; sjedi L. kraj mene, jede komadić pizze i govori mi: (f)Ina je pica mama (ajde bar nešto jer je dan prije brljala po ručku da sam posumnjala u svoje kulinarske sposobnosti)
E. nosi nešto 86 nešto 92 a cipele 22. I mi muku mučimo sa bodićima jer ne mogu naći bez rukava ali spremamo se u subotu do H&M pa se nadam da ćemo tamo nešto pronaći.
M.Natasa, ja sam nedavno kupila u Getrou 3 bodića bez rukava, i grozno su nekvalitetni, nakon 2 pranja su širi nego duži i skroz izobličeni. Mislim da je proizvođač Duga Resa, a znam da sam jednom kupila isto tamo skroz OK bodiće, Little star ili tako nekako.
Emma obožava sve salate, najbraži su joj pomidori i krastavci a hoće i zelenu samo je meni malo bad da joj ne zastane u grlu onaj listić :roll:
A kiselih krastavaca bi pojela valjda cijelu teglu da joj se dočepati.
Gledala neki dan 0 bodova, ali ne sekiram se, od jeseni počinjemo sa pravim potkošuljama i nadam se gaćicama (ako se slučajno odviknemo od pelena).Citiraj:
Leki i nama je juha jedino jelo za ručak, ali je guuusta (puno povrća različitih vrsta, meso, a nekad dodam rižu ili neke druge žitarice.)
Ja Asji jos uvijek nisam probala dati pizze, nemam pojma zasto, a vjerujem da bi to htjela, pogotovo sir i sunku.
MN, hoces da ti posaljem bodice odavde :mrgreen: svakako ti se moram oduziti za dvd
Matija zbog alergija jede koru od pizze (ne smije sir, ne smije paradajz, salamu treba izbjegavati...) i tamani je ko lud. Staln viče pizza, pizza! Mama i tata jedu sredinu, a dijete koru. Mama Nataša daj recept za pizzu koju bi M. mogao jesti. ;)
Ma daj Leki :P
Imali smo bodiće bez rukava iz Getroa (baby star) prošlo ljeto i bili su super.
Nitice - getro u N. Zagrebu? Taj mi je nabliži....
Da, taj! Imaju male brojeve (bar je tak bilo neki dan)
A vrhnje? Pretpostavljam da ni to ne smije.. A sir kravlji ili čak ni onaj pripravak (mediteran)? Baš sam si jučer kopirala kuharicu iz Jutarnjeg - samo pizza recepti. Mogu ti pogledati ako hoćeš - reci mi kaj smije jesti
Da, baby star smo i mi imali i bili su dobri a ovi su katastrofa.Citiraj:
I E. voli pizzu.U zadnje vrijeme stalno hoće jesti jaja.Gledala je Shreka i jučer mi kaže da hoće "jaje kao pinceza pemila šeku" (=kao što je princeza spremila Šreku) :lol:
A kaj da ti velim...skoro niš ne smije... :/ Daj vidi jel ima kaj sa povrćem! Vrhnje, sirevi, konzervansi, jaja, paradajz, jagode...NE
Skoro svugdje ide paradajz...
Javim ti ako što pronađem
Sad si me pokolebala za odlazak u Getro. Prije par mjeseci sam išla kod fizioterapeuta u Sloboštinu (mislim, kod Oktogona) i vidjela sam neku reklamu za dječji dućan - pa mi se učinilo da imaju little star i mini motion robicu. Naravno da nisam ušla pa ni ne znam kakav je dućan. Ima li netko u blizini da zna kakav je dućan?
Ivana_s jesu li stigle cipelice?