krumpiric, imas dosta plesnih grupa koje primaju i male decke, a muz bi mozda pristao na hip hop ili break dance
ivar ce na jesen upisati break dance, a svidja mu se i capoeira ali je jos premali
Printable View
krumpiric, imas dosta plesnih grupa koje primaju i male decke, a muz bi mozda pristao na hip hop ili break dance
ivar ce na jesen upisati break dance, a svidja mu se i capoeira ali je jos premali
evo upravo na htv, 2. program :DCitiraj:
seni prvotno napisa
:heart:Citiraj:
zrinka prvotno napisa
sad ću opet plakati na kraju
:heart:Citiraj:
seni prvotno napisa
Je l mi moze netko molim vas napisati gdje je taj glazbeni vrtic, koliko malenu djecu primaju, sto tamo rade i sve ostalo sto je bitno da znam. Moze i na pp. Mislim da ce MM biti odusevljen sto postoji takva institucija :D Hvala!
Pišem ovdje jer mislim da bi moglo biti interesantno i drugima.Citiraj:
titimita prvotno napisa
Glazbeni vrtić nije vrtić u smislu klasičnih dječjih vrtića za čuvanje djece. To su zapravo glazbene igraonice u kojima se djeca upoznaju s glazbom, razvijaju sluh i osjećaj za ritam i uče neke osnovne stvari vezane uz glazbu kroz igru, pjesmu i ples. "Nastava" se održava obično 2x tjedno u kasnim popodnevnim satima (kad većina roditelja ne radi, pa mogu dovesti djecu). Djeluju u sklopu (nekih) glazbenih škola i mislim da za iduću školsku godinu još nije kasno upisati dijete.
Hvala mama sanja!
A kad se najranije dijete moze upisati, mislim, koliko staro dijete?
Nisam sigurna, na gl. školi na kojoj sam radila nije bilo vrtića (a osim toga preko 10 g. tamo više ne radim :mrgreen: ). Sjećam se da sam ja krenula u gl. vrtić s nepunih 6. Probat ću se raspitati, pa javim ako što uspijem saznati (profači su sad na godišnjem :/ ).
Hvala mama sanja!
A znate li mozda postoji li neki bas vrtic koji je orjentiran na glazbu u ovom smislu kao i te igraonice?
Po mojim saznanjima nažalost ne (bar kod nas), ako netko ima drugačiju informaciju molim da me ispravi.
Podizem temu jer nikako ne mogu pronaci informacije i topic o igraonici/ djecjem vrticu (nisam sigurna sta je tocno bilo), cini mi se negdje na Jarunu ili Srednjacima, koji nude glazbeni program za vrticku dob. Sjecam se da je naglasak bio na sviranju i pjevanju i plesanju i cini mi se da su u neke aktivnosti ukljucivali i roditelje. Valjda nisam to sve sanjala?:-)