Andrei sretan rođendan :* , svima ostalima puno pozdrava. Mi stavljamo fasadu pa sam u gužvi.
Printable View
Andrei sretan rođendan :* , svima ostalima puno pozdrava. Mi stavljamo fasadu pa sam u gužvi.
Draga Andreica sretan ti drugi rođendan :*
Pocela je sezona rodjendana!
Dragoj Andrei puno, puno pusica i lijepih zelja za drugi rodjendan :tele:
Sretan ročkas :heart: :heart:
SRETAN ROĐENDAN ANDREA !!!!!!!!!
cure ja ne mogu vjerovati da su počeli rođendani, pomalo me to plaši jer ne želim da mi klinci brzo odrastu, šmrc
joooj to i mene pere
Dvije godine je prošlo :shock:
Uvijek sam mislila kako je idealna razlika između klinaca 3 godine. Što znači da bi uskoro trebala zatrudnjeti a tako mi je to brzo prošlo....
Isti slucaj i kod mene, samo sto sam ja sada pomjerila tu idealnu razliku na 4 godine, jer ma koliko razmisljala o tome, nisam spremna :/Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Ma nisam ni ja nešto spremna (tek sam polako dolazim "k sebi" nakon ove dvije godine) :mrgreen:
:lol:
Ali, stvarno, primjetno je kako nam djeca rastu: tek sad mogu i nesto uraditi u kuci kad sam sama s njom, to je prije bilo SF. Sad zajedno usisavamo (prestala se bojati usisavaca), zajedno i pospremamo sobu (OK, ona skace po krevetu, ja pospremam, ali dobro), cak i kafu skoro da stignem popiti prije nego sto se ohladi :lol:
Andrea sretan rodjendan i ovde!
Hvala vam na čestitkama. :*
Andreice sretan ti 2. rođendan!!! :D :heart:
Da, djeca nam rastu. I vrijeme strahovito brzo prolazi.
Čini mi se da ću i ovaj rođendan proplakati. Lana ima mamu cmizdravicu.
Lana sve više koristi tutu a sve manje pelene.
Jutros je sama tražila kakati u tutu.
Zna se sama obuti a želi se i oblačiti sama, makar joj to još ne ide od ruke. :)
Prava je šminkerica, hvali se u vrtiću s novim stvarima.Osobito voli cipelice.
Kada dobije nove cipelice želi nositi samo njih. Tipično žensko.
Btw, danas je MM i meni godišnjica braka!
8. je godina minula.
Velika pusa svim bubanima.
:D Draga Andrei puno, puno :* i lijepih zelja za tvoj drugi rođendan :heart:
Leki, Mama Nataša - slažem se s vama. Meni se čini da sam još na babinju :lol:
Kad sam rodila (carski) i došla doma, odmah je dojurila moja sister sa svojom nećakinjim(5 god. tada) do nas. Pitam ja sister koliko traje ovaj oporavak od carskog (i ona ga je imala), ona pogleda značajno svoju kćer u turbo pogonu i kaže - otprilike 5 godina.
:lol:
andrea :D :heart:
:D Sretan rođendan, Andrea! :heart:
I Eni čestitke na 8. obljetnici braka!
Andrea sretan rođendan..... :sing:
Ena, čestitam godišnjicu.......
kako slavite ili planirate slaviti ročkase? doma, vani, odvojeno rodbina i frendovi, samo klinci??
Andreice, sretan drugi :love: !!!!
prije nekoliko noći Vid se u snu ogrebao po čelu i kad ga pitamo tko mu je to napravio, udarajući se po glavi kaže "Beba, bum bum" :lol:
:lol: Tako se i Lana jednom ogrebala po noći, nije znala reći što se dogodilo, samo se čudila i pokazivala prstićem na ranicu.
Mi ćemo rođendan proslaviti kod kuće, nisam još sigurna kako ćemo točno organizirati ali mislim da ćemo slaviti u dva dana.
Jer kad bi svi došli, rodbina, kumovi i prijatelji sa djecom, bilo bi nas previše odjednom.
Hvala vam na čestitkama. :*
klinci :lol:
Nama su posebno omiljene riječi u zadnje vrijeme Znaš, može, molim...
Jučer je izvlačila kišobran iz auta (koji namjerno nisam htjela nositi pored vrećica, torbi i njene malenkosti na treći kat) i govori : Šobran mama, kiša pada, znaš....
A kad nešto žica obavezno kaže molim na kraju...
Lana se boji kiše. :(
Jednom je MMa i nju uhvatio pljusak dok su se šetali u blizini kuće, MM je počeo trčati prema kući gurajući Lanu u kolicima i ona se toga jako prestrašila.
Sad mu je jao žao što se nisu radije sakrili ispod kuće nekom od susjeda, ne bi doživjela toliki šok.
Novi obozava kisu!
Jos sam mu ja rekla da ako pada kisa i toplo je, moze da sljapka po baricama (i jednom smo to i radili! :D ) jos se vise raduje kisi!
Zna da kad je nebo sivo onda ce biti kise, a kad se dva oblaka sudare onda gmiiiiiiiii!
I to sam isprica kad opazi. :lol:
di ste? :?
To sam se i ja pitala...
Nakon nekoliko dana go i proavljenog 2. rođendana, mama i tata rade, a šefica uživa s tetom čuvalicom.
pozdrav svima!!!
Tia sretan rođendan :*
Svima ostalima mah-mah :bye:
Mi smo imali prilično naporan vikend, u subotu u Đakovu na svadbi a u nedjelju natrag u Zg na krštenje tako da smo umorni, ja ne znam kako ću izdržati do petka a tek je ponedjeljak :/
ne znam jesam li čestitala :oops: (kad nemaš datum u potpisu)....
Tia, sretan rođendan :sing:
imamo nove sličice pa nas škicnite...
slikice
Hvala na čestitkama.
Ja sam malo na Vi s tim naprednim tehnoloških stvarima kao što su avatari, potpisi isl.
Roćkas je bio baš u subotu, dakle 09.06.
Tia - sretan rođendan! :D
Nadam se da je fešta dobro prošla i da se slavljenica naigrala, puhala svjećice, najela torte i dobila puno lijepih poklona
Slavljenica je bila van sebe od uzbuđenja. Tulum je bio u dva dijela (da se dijete ipak malo odmori). Imala je dvije torte jedna Fifi, druga Jagodica Bobica. Baloni, pokloni, puhanje svijećica - još smo pod dojmovima.
Baš sam bila sretna koliko je bila vesela. Ako skužim kako se radi foto album (kojeg by the way svi imate) ubacit ću slike. :oops:
Juhuuuuuuuuuuuuuuuu, jeste li za juhu :P
Bok, ljudi, šta ima?
Evo, mi smo dobro, malo na ORL-u, malo kod Antičevića i s nogicama je sve super. Pitala sam ga za 'cicibanke' za koje smo ispljunuli 300tinjak kunića, i rekao je da samo zarađuju na nama roditeljima i da djeci uložak nije potrebaan kod zdrave noge, a kod problema, nikakav uložak sam po sebi ne može ispraviti nedostatak :mrgreen:
Fran je dobio sestričnu - bebu Andreu :D :D
sve vas pozdravljam, tipkamo se
Tia, sretan ti rođendan u zaostatku :D :*
Tia, sretan ti 2. rođendan! :heart: :*
Jedva čekam fotkice.
Larita, Lara je taaako medena :heart:
Danas je bio horor odlazak na posao. Tia nemre smisliti da se ja tuširam (trauma od prije par tjedana kada je MM bio na putu, a ja sam mislila da ona čvrsto spava, pa sam otišla oprati kosu. Kad sam zatvorila vodu, čula sam ju da jeca u krevetiću "Doći će moja mama". Od tada ne može podnjeti da se ja kupam, pa makar i ona bila samnom u kupaoni). I tako je danas počela tuliti, onad se nije mogla više s ničim smiriti. Teta čuvalica mi je rekla da joj ja previše popuštam i da ona zna da može samnom manipulirati. Možda sam ja pre mekana, ali kad vidim da mi dijete plače ja sam gotova. Kao, ona će morati krenuti u vrtić i u školu, pa što ćete vi onda - ostati s njom. Možda je ona i u pravu, ali ja jednosatvno ne mogu gledati te velike suzne oči.....
Uopće se ne mogu skoncentririati na posao. Uffff
http://public.fotki.com/tia1/tia
Jel možete ovo otvoriti?
Tia, sretan rodjendan :D Medena je sa Fifi
Larita, Lara je preslatka!
Svima pusa :love:
može se otvoriti :klap:Citiraj:
Liebe prvotno napisa
preslatka je curka.... :*
Tia! :heart: :*
http://public.fotki.com/tia1/tia/
Stavila sam i dvije s roćkasa...