Citiraj:
sladjanaf prvotno napisa
Hana_Sara,
o Teletubbiesima, točnije o Tinkie-Winkieju i njegovoj crvenoj torbici se pisalo prije pet godina u Hrvatskoj.
Prošlotjedna vijest je iz Poljske.
pa? ja sam i dala vijest iz Poljske, a za ovo prije nisam znala. ocito si svjesna da ne zivim u Hrvatskoj, tako da ta rasprava ocito nije dosla do mene
Citiraj:
Vrijeme prije Božića i Božić su bili ne tako davno.
hmmm stvarno? a koliko se samo tema TJEDNO otvori na ovom forumu? koliko tema se otvorilo izmedu te teme i ove? i btw, ja tu temu NISAM otvorila, samo sam rekla svoje misljenje
Citiraj:
Nitko nije rekao da se ne može raspravljati, ali tvoji komentari su bili izrazito bezobrazni i nepotrebni. Kako odmah primjetiš tuđe a svoje ne?
ma daj :shock: . izrazito bezobrazni? stvarno si me nasmijala. a cijelo vrijeme se uvijam da nikog ne uvrijedim. ali oprosti, ako tebe moje
misljenje vrijeda, tu nema pomoci...
Citiraj:
A s obzirom da živiš u SAD-u, kolijevci političke korektnosti, onda bi trebala znati da se s određenim stvarima NE ŠALI.
ma daj molim te.... ja nisam politicar niti moram biti politicki korektna na jednom FORUMU. tu sam da raspravljam, dam svoje misljenje i cujem tuda, da cujem kako disu roditelji u Hrv... tako da mislim da kao i svatko drugi imam pravo izraziti se. cak i kad sam u manjini, da.
Citiraj:
I da, djeca od 2,3,4 godine primjećuju ono što njihovi roditelji žele da primjete. Ovo nije generaliziranje, nego vlastito iskustvo.
pa ja nisam rekla da to nuzno nije tako. samo me zanimalo upravo to: iskustvo drugih. i zanimalo me u koje doba/u kojem trenutku djeca prestaju ono svoje iskreno cudenje na razlicitosti, sa velikim okicama i upiranjem prstica. to je u biti ta njihova nevinost i neuljudenost. i nije nuzno losa.