Super, čestitam i ja i želim ti sjajnu trudnoću :D
Printable View
Super, čestitam i ja i želim ti sjajnu trudnoću :D
kakva beta!!! čestitam i želim ti ugodnui i bezbrižnu trudnoću!!!
Čestitam :D :D .
:D Čestitam!!! :D
Čestitam!
:D :D :D :D čestitam :heart: :saint:
:D :D
Cestitam!!! Uzivaj u trudnoci :heart:
Čestitamo i mi! :D
I ja, ali na zimskog.Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
Homerka, želim ti lijepu i bezbrižnu trudnoću!
čestitam! :D
Čestitam :D :D
čestitam :heart:
Prekrasno.
Hvala sv. Anti! :D
Homerka želim ti prekrasnu i bezbrižnu trudnoću
Cestitam, stvarno ti je super beta :D
prekrasno :D :D :D čestitke :*
Čestitam :D
Čestitam :D :D :D
Homerko i Homere, radujem se s vama - nek vam trudnoća bude mirna i školska! :heart:
vibre za sutrašnji uzv!!
Čestitam!!! :D
I zaista, hvala sv. Anti za sve nas :heart:
potpisujem u potpunosti!Citiraj:
Pcelica Mara prvotno napisa
Homerka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji UVZ :heart:
:(
26.12.2007,
jedan dan nakon Božića, u godini u kojoj se je nakupilo dva spontana pobačaja, brdo inekcija, punkcija, aspiracija, prirodnih ciklusa, krvarenja s razlogom i bez razloga, malo povremenog veselja, puno plača i tuge, nakon 10 i pol godina veze, 4 i pol godine braka, podrške u svakakvim situacijama, nakon učestalih priglupih svađa bez pravog razloga
Homerka je svom Homeru konačno rekla:
Ne volim te.
Ostaje mi samo da se nadam da je to zbog nekakvih zaostalih hormonskih poremečaja i da če mi ženica nakon par mjeseci biti kao prije.
Jel to moguće?
Jako mi je žao, Homere :(. Nadam se da ćete to uspjeti riješiti...
Ajoj.
Sve je moguće Homere.
Brzo idite kod nekog stručnog po savjet.
U postupcima se zna nakupiti brdo toga, pomiješaju se razni osjećaju s neprerađenim traumama, prešućenim tugama, različitim očekivanjima od života i od veze...
I zato vam je stvarno potrean netko stručan da vam pomogne.
Samo nadati se, a ne poduzimati ništa neće riješiti problem.
Postupak/ci služi samo kao okidač i u biti cijela ta situacija je prava kušnja za brak i vezu.
p.s. nije mi jedino jasno što se na kraju dogodilo s ovom trudnoćom iz naslova :? :?
homere, ti sam znaš najbolje jesu li to homeričin hormoni, nezadovoljstvo, tuga, razočaranje ili nešto treće...
ne odustaj od ženice, pokaži joj koliko ti je stalo do nje i do braka.
možda njeno ne volim te govori nešto potpuno drugo, možda ti govori: gle, tu sam, bori se za mene, pokaži da me voliš
kako bilo~~~~~~~da homer i homerka nađu put do sreće! :heart:
xCitiraj:
marči prvotno napisa
:love:
potpisujemCitiraj:
fritulica1 prvotno napisa
Kad dođu poteškoće, lako se pogubiti.
Borba i neuspjesi oko MPO su posebno osjetljivi. Naša intima to prestaje biti. Mislimo da bi obostrana želja za djetetom i ljubav trebali biti dovoljni.
Često ni sami nismo svjesni koliko je teško. I fizički, al pogotovo psihički. Pa kad još krenu razne misli, kombinacije..
Vama je zaredalo puno postupaka, neuspjeha..
Da li je moguće da se tvoja žena i vi kao par oporavite? Naravno! Samo.. oboje morate to željeti. I poduzeti konkretne korake.
Kratkoročni planovi za budućnost, odmor, savjet stručnjaka.
:*Citiraj:
marči prvotno napisa
Ovo bi moje "ne volim te" u dovoljno očajnoj fazi značilo.
Homere kao što si i sam napisao u prošloj godini bilo je i injekcija, i punkcija, i spontanog i puno tuge... i nekada se teško boriti sa svime time pa čovjek traži izlaz i to najčešće na krivi način.
Vjerojatno je upravo ta tužna rečenica proizašla iz svega toga.
Vjerujem da će kroz par mjeseci biti ne kao prije nego bolje. Pokušajte razgovarati, nedaj da šuti..., nemojte razgovarati u krevetu ili na vama dragom mjestu (jer to su mjesta za lijepe stvari) i recite sve, baš sve.
Vjerujem da se da sve dovesti u prekrasan zagrljaj. :love:
Držite se! Oboje jer nikome u tom trenutku nije lako.
:love2:
Homere nadam se da ćete naći adekvatnu pomoć i da ćete uspjeti riješiti Vaše probleme.
Potpisujem. Žene nisu doslovna bića, to možda znači i poziv upomoć i ne mogu više i razne stvari, tipa razgovarajmo, ajmo nešto smislit, je li znaš ti koliko je meni teško, smisli nešto da se izvučemo iz ovoga i sto stvari. Ja sam svašta u stanju isto izgovorit, npr., za razliku od MM-a koji bi isto možda reagirao kao ti u stilu da bi to prihvatio kao istinu i ne bi propitkivao. Vrijeme je definitivno za pauzu od pokušaja zatrudnjivanja kao prva vatrogasna mjera, a ostalo - razgovor, borba itd. Znači, probaj biti sada ti proaktivan, ma koliko ti teško bilo, nemoj čekat samo pasivno da se njoj "hormoni" promijene. Da ilustriram - mislim da 99% žena kad kaže "ma, nema veze" u biti misli "kako si mogao, vidjet ćeš ti, zapamtit ću ti ovo, ti u biti mene onda ne voliš, ne znaš koliko mi je stalo itd.". Tj. iza jedne izjave može ići sasvim drugo šire značenje i podtekst. To je ona standardna muško-ženska razlika da je jedan spol, ajmo to nazvat, doslovniji od drugog. Ja mome verbaliziram, i višekratno, i napišem mail poruku s buletima, pa se opet koji put "tražimo i hvatamo" i razgovaramo i djelujemo i tako stalno iznova svaki dan. Sretno :heart: !Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Homere,
jako mi je žao i mislim da je će biti potrebno puno truda s obje strane da pokušate vratiti stvari na početak, vjerojatno ni TŽ nije bilo lako izgovoriti te riječi i moguće da je to, kao što su cure rekle, poziv u pomoć... Nije lako ni kada ti sve ide po špagi, a kamoli ne u poteškoćama, neki puta i sama imam osjećaj da je potrebno dvostruko...
Ali, ništa nije nemoguće...ako se hoće, uz puno iskrenog razgovora, možda i stručnu pomoć.
Sretno! :heart:
Homere, na linku ispod je jedna vrlo korisna knjiga pa ju probaj nabaviti i malo proučiti-mogla bi ti biti od velike pomoći.
http://www.alinea.hr/9531800944.htm
Beta je bila super.
Duplanje super.
Gestatacijska vrećica se pojavila.
Samo onaj tko je to prošao može znati koliko smo bili sretni.
Gestatacijska vrećica je ostala prazna i počeo je pakao. Za nju doslovno i fizički pakao s obzirom na čišćenje, ponovljeno čišćenje i ostalu bol.
Bio sam s njom i uz nju koliko sam mogao, mislio sam da je to dovoljno.
Sad smo tu gdje jesmo.
Tek sad shvaćam da se u stvari nismo posvađali nego da me više ne voli.
Stručnu pomoć ne želi a i ja neznam što to u stvari znači i kamo da idem.
Volim je i ne želim je izgubiti.
Na ovom forumu se samo piše o odbrojavanjima, pokušajima, idejama i sličnim stvarima. Ovo je druga strana priče, i na žalost siguran sam da nije jedina.
Meni se u ovih par dana život doslovno raspao i ne znam kaj da radim i za koga da živim.
Da nismo išli na postupke, vjerojatno i dalje ne bi imali djece, ali bi plakali i bili zajedno.
Ovako sam izgubio prekrasnu ženu i nitko mi je neće vratiti.
mozda ona nema snage ni za sta osim za svoju bol?Citiraj:
Homer prvotno napisa
pokusavam razumjeti, jako mi je zao. ja bih predlozila homeopatiju, kao alternativu psiholoskom savjetovanju.
:cry: :love2:
Pokusaj razgovarati s njom, mozda je potrebno da ju samo slusas... Drzim fige da kroz razgovor otkrije da te voli kao prije, mozda jos i vise.
Ono što su meni donjeli postupci, trudnoće, višestruki gubitak trudnoća je svojevrsno "otupljivanje". Bila sam u raznim zombi-fazama.
Možda te sada ne voli. Ni ne mrzi. Ni ikog/išta drugo. Možda je samo prazna.
Probaj razgovarati s njom, reći joj ovo što i nama... više puta i na razne načine, dok ne čuje sve što se krije iza tih riječi.
Imati dijete ne bi smio biti jedini smisao života. Može biti lijepo i bez njih.
Kad ti se godinama život vrti oko plusića na testovima, iščekivanja, ciljanih odnosa, postupaka.. izgubiš se. Kao osoba, kao žena, kao par. Nađite nešto što vas veseli - svakog ponaosob. I nešto u čemu možete zajedno sudjelovati.
Uzmite odmak, pa onda sažmite.
Ako je stvarno voliš i želiš joj pomoći, to je već dobar početak.
Što ne znači nužno da odustanete od toga da postanete roditelji. Uostalom, rađanje nije jedini način.
Ako ne zeli slusati ili ne cuje ono sto pricas - napisi joj sve sto zelis reci.
Ponudi joj malo slobodnog prostora, mozda bas tad uvidi koliko joj falis (provodi TI malo vise vremena van kuce, nemoj je zivkati na tel.). Pokazi joj kako bi izgledao samacki zivot.
A ako ipak razgovarate otvoreno, reci joj da je razumijes, da ne znas kako joj je, ali da si tu ako zeli ispricati jer je zelis razumjeti. ne dopusti nabrajanje pogresaka od Kulina bana, iznesi sve sto mislis da je pozitivno u vasoj vezi...
ono najvaznije - udahni duboko, pricaj s najblizim ljudima i cekaj da prodje. jer ovo je faza koja ce prije ili kasnije proci - ljubavi ne nestaje samo tako.
Kada vidim ove napisane riječi pune ljubavi, sve ima smisla poduzeti da ona ne ode zauvijek i da ti se vrati.Citiraj:
Homer prvotno napisa
Jer ako tako osjećaš, samo joj to trebaš prenijeti i sigurno će osjetiti tvoju ljubav. Nije važno je li to razgovor, pismo koje ćeš joj poslati - već ćeš najbolje znati što treba. Samo nemoj da te tvoje misli ostaju neizrečene, prevrijedno su da se ne bi čule.
Tvoj topli zagrljaj i iskrene riječi mogu napraviti čudo i kod nje probuditi osjećaje koji su možda zbog tuge i boli potisnuti. Zbog tužnih trenutaka koji su vam se dogodili, pravi osjećaji mogu biti potisnuti i skriveni. Možda joj treba samo neko vrijeme da se odmori, bude sama sa sobom i svojim mislima, i onda ponovno počne živjeti.
Kao što si i sam rekao, bez obzira na sve postupke, čekanje plusića, i željeno dijete važno je da dvoje ljudi koji se iskreno vole budu i ostanu sretni zajedno.
Držim ti fige i nadam se da ćete ponovno naći svoju (zagubljenu) sreću.
:love: