Premedeni su !!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: Zadnji put sam te vidjela par dana pred porod, a sad je Bruna prava gospođica već!
Printable View
Premedeni su !!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: Zadnji put sam te vidjela par dana pred porod, a sad je Bruna prava gospođica već!
Vid i Bruna - preslatki ste :love:
Brunica je preslatka!
E, da ... Zaboravila sam se pohvaliti. Jučer je Tia nabrojala od 1-6 i na kraju kaže Tko se nije sakrio, magarac bio! :lol:
Vid i Bruna su medeni. Posebno na zadnjoj u kreveticu :heart:
Vid & Bruna - :heart:
joj prvo moram napisati za Vida da je predivan i da je baš onak pravi dečko....a koju kosicu ima :heart:
Bruna mi je medena i još uvijek tvrdim da od kad sam vidjela prvu sliku da se vidi da je prava mala medena curica :love:
:lol:Citiraj:
Liebe prvotno napisa
Vid i Bruna, premedeni su!!! :love:
Lana je ozdravila, nema više temperaturu!! :D :D
Sa svime se slažem a Lani :*Citiraj:
Ena prvotno napisa
Draga naša Meri želimo ti sretan prvi rođendan :D
(evo prilike da nam se Ivonna malo javi :P)
Kad je prije prošla godina dana????
Meri, sretan rođendan :*
Sretan rođendan Meri !! :*
Vid i Bruna su već tako veliki :shock: i preslatki :heart: , jel se i vama čini da vrijeme sve brže prolazi. Ne stignem se okrenuti i već je prošao tjedan. Već me to pomalo plaši.
Drugi tjedan bi trebala biti gotova i naša fasada a onda vam šaljem slike da mi kažete kako vam se sviđa.
I ovdje da Meri cestitamo prvi rodjendan :heart:
Vid i Bruna su preslatki :heart:
Jel vaši klinci imaju osjetljivu kožu? Emmi stalno izbija osip od znoja po leđima i vratu i baš mi je ružno za viditi stalno tako osutu a mislim da je i češe. Probala sam je posuti sa onim dječjim puderom ali ne pomaže. Ima li netko sličan problem?
I Lena ima taj osip po leđima. Navečer kad se skinemo za kupanja leđa su puna flekova.
Jesi probala sa termalnom vodom? Nama je pomagala prošle godine (ove godine nismo previše koristili pa ti ne mogu reći :/ )
Tnx, MNatasa toga se nisam sjetila! Kupit cu odmah danas. Koju ste vi koristili? Ja znam samo za Vichy.Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
hvala vam :*
Meri sretan rođendan
fakat bi se ivonna mogla malo javiti
za sada Vid nije imao neki dugotrajni osip, pa za sada nemam pojma s čime mazati kožu, možda puder čak napravi goru stvar
Mirta, puder sam joj stavila možda dva puta i vidila da nema nikakvog učinka.
Ali sutra idemo na more pa se nadam da će osip proći nakon kupanja!
Ja sam kupila Avenovu termalnu vodu, ogromna je i mislim da je koštala nekih 45-50 kunaCitiraj:
ivana s prvotno napisa
Potpisujem. I mi smo proslo ljeto koristili Avenovu termalnu vodu i bila nam je odlicna. Morat cu kupiti ponovo uskoro, jer vidim da se vec pocela osipati.Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
I M.se jučer lagano po leđima osipao, ali ja nisam sigurna jel od znoja ili je opet od neke hrane. Kupit ću i ja termalnu vodu, ali mi malo pojasnite kak se upotrebljava. Pliiz
maureno isto ima male puknjice ali znam da su od znoja...nitach imaš pp :mrgreen:
Hvala draga, pročitala sam i zapisala!Citiraj:
Romina prvotno napisa
Haj svima od dvogodisnjaka i mame i hvala vam svima na cestikama!
Tia, i mi ti sa zakasnjenjem zelimo sretan rodjendan!
Mirta, klinci su divni :heart:
Moram vam se pozaliti da imam jako malo vremena za forumiranje, iako sam na netu ceo dan, jer sam dobila neki poslic.
Novi mi je ceo osut od znoja, moze li neko napisati nesto o toj termalnoj vodi?
Ljubimo vas!
Evo malo o termalnoj vodi
http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/56/
Ja se nekad prošvercam pa ukradem par kapljica (po licu) kad skuhana dođem doma s posla :mrgreen:
Vid i Bruna :love:
termalna voda- glasam za Avene
Meni je N. upiknuo krpelj i drugi dan je dobio crvenu mrlju. Jurili smo doktoru, ali je izgleda isto bilo od znoja. Jeste vi klince cjepile protiv krpelja i zna li netko jeli to cjepivo na bazi jaja?
:D meri sretan rođendan!
Mi imamo tamnu i neosetljivu kožu pa za sada nemamo problema sa prištićima, a sljedećih 10-tak dana ćemo se lječit na moru.
ja ću sebi morati kupiti nešto za pamćenje jer stalno zaboravim na tu termalnu vodu, kaj je najbolje stoji mi u ormaru od prošlog ljeta
da li je netko kupovao neki sprej protiv krpelja????
navodno ga ima u ljekarnama
Mi smo se cijepili ali ne znam da li je na bazi jaja. Samo znam da nije živo cjepivo.Citiraj:
mamaineven prvotno napisa
Za ovo prvo kažu da je dobar Ginko :mrgreen:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Za ostale napasnike imamo Autan, mislim da je i to dovoljno....
nema meni pomoći :mrgreen:Citiraj:
Za ovo prvo kažu da je dobar Ginko Grin
ko je video Novija zna sta je tamna koza, ali se stalno znoji i to mnogo bas, pa zaradi i osip. To je onaj osip koji prodje cim je malo hladnije, ili cak posle kupanja, ali kod nas je 35 stepeni + uzasna vlaga vazduha (grad na dve velike reke), tako da je uzas zivi.Citiraj:
MANIVA prvotno napisa
Mi nismo na rijeci ali što se tiće vrućine vjeruj i kod nas je nesnošljiva, ćim izaćemo van M viće brr i odmah hoće u kuću. Za sutra su rekli temp.37/38Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
sretan ročkas, Meri..... :*
Drage moje,
koje putujete sretno stignite na svoja odredišta i lijepo se provedite ovaj dugi vikend;
koje ostajete u gradu - hladite se i uživajte! :*
Mi putujemo na Pag!!! :D :D :D
Lijepo vas sve pozdravljamo a malom Nevenu želimo da se lijepo provede za svoj rođendan koji će biti uskoro. :D :*
Evo da vas i ja pozdravim prije nego odem domeka :D Uživajte mi svi, ma gdje bili i hvala za čestitke, u nedjelju radimo tulum :D
Sretan put svima koji putujete!
mi ostajemo doma al mislim da cemo postaviti veliki bazen...
Neven sretan ti rođendan :love: :D