nažalost, moram se složiti :(Citiraj:
momtobe prvotno napisa
s tim da mi taj pamučni dio uvijek navuče vlagu van pa su mu mokri i bodići i hlačice...
stavljam ga samo po danu i to na max sat i pol.
Printable View
nažalost, moram se složiti :(Citiraj:
momtobe prvotno napisa
s tim da mi taj pamučni dio uvijek navuče vlagu van pa su mu mokri i bodići i hlačice...
stavljam ga samo po danu i to na max sat i pol.
ma da??Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
meni su imse vimse savršeni (ok, istina je ovo za "ukrašavanje" organskim pamukom) - drže mi satima i satima i satima i nikad mi nisu propustili :?
Meni nikad nije propustio Imse Vimse soft cover, ovi "ukraseni" bome jesu...
cure jeste vidjeli najavu za novi FB, pink gingham floral, tako mi je :zaljubljen:
Meni isto nikad nisu propustile. A posebno ih volim zbog kroja koji je odličan za bucmaste nožice, a koliko sam skužila na to se je žalila Ivana B-G.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Super se daju namjestiti u struku, lijepo sjednu između i oko nožica i tako su mekane...
A što se promakanja tiče ovisi i o tome koliki je ko popišanac.
Dugo sam koristila samo ME rikki preko noći jer sam nekako bila naviknula na njega i vjerovala 100% da će izdržati noć. Onda sam jednom prilikom dok sam ga zaboravila oprati na vrijeme stavila Imse Vimse org.cott. i od tada ga koristimo stalno.
je, jako je slatka!Citiraj:
lucylu prvotno napisa
ali ova je ipak za curke, pa bumo ju propustili! :)
Stiže i za dečke...Under the sea!Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
Preslatka plava sa malim kitovima, kornjačama, morskim zvijezdicama i sl. morskim životinjskim svijetom... :heart:
no dobro, TU onda nebumo propustili! :mrgreen:Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
ponekad si mislim da je sva sreća da uskoro počnem raditi!
kaj se financija tiče naravno, ostalo... :(
ja mislila da su moje FB ZOO "junik" a kad tamo gle koliko ih je vec na forumu! a i ova nova deckasta zvuci zanimljivo, sam se nadam da i bude tak lijepa jer mi recimo ovi vlakici i nisu nesto... :/
btw, "pametno sam" narucila 2 FB ZOO iste velicine (M) koje su korisniku sada skoro pa male, pa ako se netko zabunio i narucio L koji mu je preveliki (al u obzir dolazi samo takva sa ZOO motivom!), tu sam 8)
Inace, moram priznati da sam nekako napola sa tim FB, mislim da bi Grgechu trebale one Petit jer mu je M mali, a L skoro preveliki. a i nekak mi taj koncept pocketica ne funkcionira uvijek najbolje (osim kad natrpam nutra tetru, al ko za vraga uzela sam sa sobom sam 5 kom tetri, a glupo mi kupovat nove kad ih doma jos imam brdo).
recimo, neki dan sam stavila u FB L original ulozak, Grgec doruckuje i odjednom pocinje tuliti i vikati "tuta, kaka", ja gledam, jadnicak se popiskio i to tak da je iz pelene procurilo i kapalo sa stolca na pod, kao da je uopce ni nema! nije mi uopce jasno, kaj mu se taj blesavi ulozak negdje presavinuo zato kaj mu je pelena velika???
ma mislim da su za mene samo fitted i AIO (i to ne bilo koje, samo jednostavne dolaze u obzir!...)
cure koje imate nove FB sa printovima.. jel drže jednako kao jednobojne, ili je kao kod drugih pocketica - printovi prije promoče?
iva jel se može negdje slikica vidsjet tih novih koje tek stižu???? Google mi nije pomogao :/
http://www.clothdiaperoutlet.com/
Evo ove gingham na naslovnoj. :*
Probaj ovdje: Under the SeaCitiraj:
koalica prvotno napisa
Ne bi smjele. Kvaliteta PUL-a je ista kao i kod jednobojnih.Citiraj:
Mama Medo prvotno napisa
FB printovi drže "k'o grom"!
IvaM, stvarno su slatke ove morske!
btw. otkad sam nedavno kupila prve, oduševljena sam tim pelenama!
meni FB print djeluje malko plastično u odnosu na jednobojne...
nego, moj mačak zna prilikom ležečkog dojenja/spavanja odljepljivat čičak....ne stavljam mu zaštitnu zadnjih dana...
Mi imamo onaj stari FB print s bubama i nema razlike između njih i jednobojnih - ni pod rukom ni što se tiče eventualnog puštanja 8)
Stvarno su prekrasne :heart: Ako sam dobro shvatila i ove roza stižu u babyshop :? Pa da pričekam da ih zajedno naručim :/
Vimmerby koja veličina FB pelena najbolje odgovara Oskaru ?
zasad smo na M i taman su mu. ali bojim se, ako dečko nastavi istim tempom i uskoro se ne izduži, da mu budu ubrzo knap :/
a kaj se tiče materijala printa i jednobojnih, nisam primjetila nikakvu razliku.
Za sada ne. Proizvođač ih je tek najavio i još se ne mogu kupiti.Citiraj:
koalica prvotno napisa
Da, to sam shvatila, ali kad budu u prodaji možemo ih očekivati i u babyshopu, zar ne???
Naravno. Uzork za cure biti će tu već krajem srpnja. Možda i ranije.Citiraj:
koalica prvotno napisa
Da malo pojasnim...Jutros sam primila info da gingham uskoro izlazi.Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
Za drugi uzorak još ne znam kada.
Uh, taman sam na moru, morat ću reć mm-u da naruči i donese sa sobom :mrgreen:
Samo da javim da smo danas počeli sa korištenjem platnenih pelenica :joggler:
:DCitiraj:
Ana :-) prvotno napisa
:D
Ana :*
Ana :D Javi kako vam se sviđa.
Mi još nismo počeli za ozbiljno jer mi još nisu stigle zaštitne gaćice.
U međuvremenu sam postala ponosna vlasnica 13 pelenica. Ali sad me muči hoće li to funkcionirati. Ne brine me pranje i sušenje, ako baš zaredaju kišni dani nosit ćemo jednokratne i gotovo. Ali brine me hoće li Sunčicu smetati što je mokra, hoće li je žuljati gumica od pelenica i gaćica...
Koliko često mjenjate pelene? Nakon par isprobavanja čini mi se da je 2 sata maksimum koji može izdržati s jednom pelenom.
Jučerašnji dan je prošao super :D
Koristila sam pocketice jer mi još nisu došle zaštitne gaće od smiba koje sam naručila 24.05 :x , razmišljam da ih niti ne uzmem kada dođu
Jučer je u jednoj pocketici bio malo više od 3 sata i sve je bilo ok :D
Sada preko ljeta djete može biti i bez zaštitnih ,ako se dovoljno često persvlači i ništa se ne namoči.
Sa zaštitnima može izdržati i duže ali čemu?(vani nismo duže od sat i nešto zbog papanja i onda ga i presvučem) Ovo se zapravo odnosi na djete od 4mj. pa neznam kako je sa starijom djecom :/
Bravo Ana! :D
A nama je noćas bila prva noć u platnenima....Krevet suh...Sve 5!
ssss koliko često ga moram presvlačiti ako nemam zaštitne gaće?
ja moram prijaviti totalno curenje nocne pelene, iste kombinacije koju koristimo vec jakooo dugo :shock:
pojma nemam kaj se dogodilo, a M. se vise ne budi ponoci da papa
jel moguce da nakon godinu dana pelena vise ne upija, i btw. totalno su mi popustile gumice na zelenom racmanu
pa čim promočiCitiraj:
Ana :-) prvotno napisa
a nama promoči nakon jednog pišanja... tako da ipak furamo zaštitne
dobar razlog za kupit neke nove ;)Citiraj:
Dia prvotno napisa
I mi smo počeli propuštati prije jedno 2,3 mj. I ja sam mislila da nešto ne štima sa pelenicama...Citiraj:
Dia prvotno napisa
Sad stavim umjesto uloška tetra pelenu i više ništa ne propiški. :mrgreen:
Evo ja sam ovih dana sve kontaktirala, malo nam se zdravstveno stanje firme pogorsalo pa sam bila u zaostatku. Ako se nekom slučajno nisam javila, a ne zna što je sa pošiljkom neka me kontaktira, jer sam sve pakete uglavnom do danas poslala. Sada ćemo imati malu pauzu sa pelenama, ostalo možete normalno naručivati dok malo ne dođemo k sebi. Ja se ispričavam svima na čekanju, stvarno je bilo neočekivano i osigurat ću se da se ovakve stvari ubuduće ne događaju.