Majolina :* ,nema meni ništa od plaže,a kuvan se od vrućine :(
Kava ništa ,muž mi pituraje sobu u mame tako da smo u nekim radovima,a ja sam više promatrač :mrgreen:
Ti?Kad dolaziš na more?
Printable View
Majolina :* ,nema meni ništa od plaže,a kuvan se od vrućine :(
Kava ništa ,muž mi pituraje sobu u mame tako da smo u nekim radovima,a ja sam više promatrač :mrgreen:
Ti?Kad dolaziš na more?
MAJOLINA kad ćeš do nas da popijemo svi zajedno kavicu? :*
a i ja bi na tu kavu samo da se vratim iz ZG:) brišem na more ,istina ja sam u Rogoznici ali obavezno popijem kavu u ST
ja na moreto dolazim 14.07, ali malo sjevernije od vas - ZD
laky :P
jutro,evo gotova i ova noćno smjena ..jedna manje do mirovine.ja sam idem u krevet gdje me čeka MM :mrgreen:
Majolina sretan put a vama ostalim ugodan dan koji ću ja btw.prespavati dobar dio...
I jal moguće da sam sama na VV 28.6
ma možda mi sandrino bude tamo nešto je spominjala a ja opet pomiješala jeli to za :!: utorak ili četvrtak.E sad bi MM rekao:"godine draga,godine :mrgreen: "
e baš se ja napriča jel da??
eto ostajte mi llijepe i pametne a ja idem puuusaaa :* :*
MAJOLINA draga pa ZD nije daleko od mene, autoputem u čas :mrgreen:
Ajde, ajde moramo mi upoznati našu MAJOLINU!!!
laky da te utješim i ja ću biti sama na VV i to ne jedan dan, nego više dana, a u međuvremenu će mi raditi :cry: svašta :cry:
Drage Splicanke i sve ostale naravno
MM je iz Splita pa cemo ljeto provesti u ST, ja se spremam naruciti u polikliniku cito kod doktora Sparca na pregled pa ako mi mozete dat neki savjet dali su oni ok ili ima mozda neko bolji :*
Draga silvestra, u poliklinici cito su zaista fenomenalni, odabereš li Šparca ili Poljaka, sasvim je svejedno, o biologu i opremi - sve A1.
Što god odlučila, sretno ti bilo :*
Hvala na informaciji U utorak cu nazvat pa dogovorit vec mi je dosta svih nazovimo ih doktorima, kad malo bolje razmislim ja znam vise od njih...
Sve informacije koje pokupim ovdje s foruma su vrjednije od bilo kakvog njihovog medicinskog tumacenja
Ovdje se dogada zivot, i nema sablone kako doci do :saint:
Milion prica, nadanja, pokusavanja, ljecenja.... i svega sto zene prolaze vise vrijede nego sve njihove skole
Pogotovo ovi svicarci toliko su tvrdi nista nece objasnit a to sto legnes na stol i rasiris noge da oni malo provire i kazu tek kad prode dve godine razgovarat cemo o neplodnosti
Ok ali ja imam 36 a ne 26 pa je to ipak razlika
I to sve skupa dobro debelo naplate
Sad sam malo olaksala dusu :*
Silvestra, potpisujem svaku tvoju rečenicu. Kad dođeš u ST javi se i organizirat ćemo jednu kavicu u tvoju čast. :*
Hvala bit ce mi stvarno drago Vas upoznati :*
Jeeeee :D Super što dolaziš u ST :D Pit ćemo mi puno kavica :D
Meni je danas bila treća tbl. klomifena i evo još sam suuuper :heart:
Doduše pada mi strašno tlak i imam neke mučninice, znaju one bit i veće ali kratko traju. Molim Boga samo da moja jajašca budu uredu, a za ostalo ćemo lako... :heart:
E, drage moje rodice, ako kod mene ne dođe do transfera ili ne bude T nemojte slučano pisati "žao mi je" ili slično jer će me to ubiti u pojam. Želim male skakutiće :D ovako i puno vibrica za drugi put...ja sam mlada i imam još puno vremena, pa samim tim nema kod mene mjesta za tugom.
Usput, još uvijek me živciraju ona dica šta skriče na moru iz mora :mrgreen: vjerojatno se to neće nikada promijeniti :love:
Drage moje,evo jučer se nisam javljala,dan mi je bio težak,glavobolje,nesvjestica i mučnine cijeli dan,nisam znala za sebe.
Jutros je lakše i molim Boga da ne bude kao jučer.
Pepita,vidim da klomifenčić zeza,ali ne previše,samo izdrži,biće maleni.
Vidim da su se neke cure javljale ,laky i silvestra mislim za našu kavicu,pa naravno cure,svi su uvijek dobrodošli i nadam se da ćemo se vidjeti.
Petrili moja,dan se približava,još malo izdrži ,a ja ti šaljem puno virusića i vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro, naddo moja drago mi je da ti je danas bolje :*
Pepita, ne daj se klomifenu, curo jača si ti od njega :*
A ja.....čekam, simptoma neeeema, ujutro ću vaditi betu, pa šta bude.
Večeras je naša kavica, jedva čekam.
Naddo- baš mi je žao što ti je bilo loše, ali nadam se da ćeš danas biti bolje i da se vidimo!
Pepita- isto tako, da nam sve ispričaš na kavici!
Petrili ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
A meni je sutra prvi pregled, ful me frka, nisam inače neka strašljivica ali izgleda kad je o T riječ da itekako jesam.
Vidimo se danas, da znate kako mi je drago :D :D
Myra2, Pepita cure nema straha cilj je jasan :saint:
I kad ja dodem polovicom sedmog dao Vam Bog da mazite svoje busice
Samo se opustite (sta me iritira ta ric OPUSTI SE), ali nema druge i sve ce proci ok
Pepita koliko sam skuzila ti ides u ZG, ako bilo sta trebas reci, ja sam inace iz ZG TAKO DA NISI SAMA
Bez obzira sto sam u zurichu organizirat cemo sve sto treba
Mada sve ce proci ok sigurno ali eto samo da znas da nisi sama :*
Petrili srićo moja pošto si odlučila vadit betu sutra znaj da sam tu,uz tebe i toliko ti želim T i jedva te čekam večeras vidit.
Myra to je normalno,i ja sam prije svakog pregleda nervozna par dana jer me strah,ali ne brigaj sve će to bit bombon.
Cure jedva vas čekam večeras vidjeti,samo da mi bude dobro.
Sada sam povraćala,dušu sam izbacila.A šta ćemo,bebama se očito nije svidio doručak :mrgreen:
Pepita će se već nekako snaći u ZG, najteže mi je to što MM neće moći biti tu osim kad bude davao uzorak. :/
ma i nesumnjam :*Citiraj:
Pepita prvotno napisa
Hvala laky :D kako mi je žao što nismo na isti dan u VV pa da se vidimo.
ma vidimo se mi već negdi :)
Splitska kavica ponovno urodila plodom i kao obično bilo je super.
Puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dragoj petrili za sutrašnju betu :heart:
nadda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje :saint: :saint:
Myra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji pregled :heart:
mvrcelj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Evo da se i ja javim,vrijeme je proletilo,naravno kad je u dobrom društvu.
Petrili draga za sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pepita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Zagreb i da sve prođe bez straha
Mvrcelj :heart:
Myra sutra će sve bit ok,samo uživaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~
I naravno moram spomenuti Petrilinu Petru koja je jedno predivno i prelijepo dijete,šaljem joj :*
Cure moje drage, bilo mi je stvarno lipo s vama, ma mi smo samo prvi put pijuckale kavu, večeras pizza, bogme će drugi put sigurno biti janjetina i kapulica, he, he :love:
evo cure, kao da sam bila s vama, znam da je bilo super i jedva cekam drugu kavicu da vas sve opet vidim i da se malo ispricamo :D
puno ~~~~~~~~~~~~~ najboljim curama u splitu i sire.
ja imam novu prijateljicu i zove se Petra :D :D predivna curica, predivna :heart:
petrili nije problem dogovorit se i za janjca, samo recite od koliko kila i tko sve ide :lol: kapulicu sigurno ima netko u vrtlu (lipo domaću).
sekice, žao nam je što nisi bila, spomenuli smo te naravno :love: ja sam ovih dana u ZG pa ćemo se ja i ti vidit i ispričati i popiti jednu splisko-zagrebačku kavicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
nadda čuvaj male :saint: :saint: ANĐELIĆEEE~~~ :heart:
Tako mi je bilo lipo s vama, napunila sam se pozitivne energije!
Petrili- curica je prekrasna i vidi se da je dobro odgojena, jako je pristojna, slatka i draga :heart:
Nadda- što reći nego :love:
Pepita ~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrost
Petrili ~~~~~~~~~~~~~~~od srca za danas
Javit ću se danas nakon pregleda, nadam se sa dobrim vijestima
:* svima
Na žalost, rezultaj je 12.7, malo povišen vjerojatno od Choragona, a ne znam, zbunjena sam, u šoku sam,......
Ali šta da radim, moram mislit na moju Petru, (a kako kad samo zbog nje
ne mogu još odustati od ove velike borbe),.....
Hvala vam na podršci, volim vas do neba i nazad :love:
Petrili :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
kokica draga znas da mi je strasno zao ali znas i to da nam to daje jos vecu snagu za dalje :love:
tvoja predivna petrica ce sigurno i to vrlo brzo imati sekicu ili bracu jer ona to sigurno zasluzuje :*
puno :* :* :* tebi i tvome :saint:
petrili draga :love2: :heart:
U Petri pronađi svu snagu svijeta i kreni dalje i jednom će ponovno biti mali :saint: Ja se ne kužim u te bete, ali svakako ponovi test.
Meni je danas bio UZV, posljednja tableta klomifena, kao što svi znaju pila sam klomifen 1 tbl. od 3 do 7 DC i kod mene puno folikulića. Pet ih je krenulo hrabro naprijed, ostali su mrvu manji i ima ih dosta pa nismo brojali. Sad ćemo vijdeti u četvrtak tko raste, a tko zaostaje. Ma da bude jedan ali vrijedan ja ću biti sretna :love:
pepita :* :* :* ma svih 5 će biti za 10 vidit ćeš
Ja se nadam :roll: Thanks laky :love:
Petrili- baš mi je žao, ali mala nada još tinja pa ćemo biti pametnije za dva dana :love:
Pepitica- da postupak prođe po planu i naravno da nakon punkcije kažeš " pa ne boli tako jako "
Ja sam danas bila na UVZ- vidila sam svoju malu mrvicu ( jednu ).Ima gestacijsku i žumanjčanu vrećicu. I za sada se čini sve 5 :zaljubljen:
Sretna sam, presretna.
Velika pusa svima!
Myra2 :heart:
Myra :heart: :heart: :heart: :heart: neka ti bude sva sreća svijeta :heart:
Myra, evo i ovdje veeeeliki poljubac tebi i malenom :saint:
:D