kad ivku slusas. i njen pesimizam. drugi put ces mene nazvat. ili barem doci po telefon :P :P
nista konkretno
Printable View
kad ivku slusas. i njen pesimizam. drugi put ces mene nazvat. ili barem doci po telefon :P :P
nista konkretno
evo i moj prilog
ja sam sobom (klasika) nezadovoljna, cijela sam se sprtljala i necu taj dio gledati. svi su ostali bili jako opusteni.
kako kaze maja, psihijatrica nam je sigurno svima dala dijagnozu, ivakiki na glas, maji i meni u sebi, mi smo mislim puno losije prosle :lol: .
moje prvo pitanje je bilo jako nezahvalno, to mi je bilo stvarno zadnje na koje sam htjela odgovarati od onih sto sam ih dobila za pripremu. o negativnim komentarima na produzeno dojenje. takoder, nam je prije emisije receno da ce psihijatrica biti prilicno afirmativna sto se tice produzenog dojenja, ja sam mislila da ce biti kontraproduktivno ili neuvjerljivo da ja sad idem pricati da mame nazalost i od strucnjaka u vrticima dozivljavaju taj presing da treba prestati, pustiti dijete od sebe :? , da nije dobro preko godinu dana pa nisam rekla.
ono sto je mislim najbolje proslo u cijeloj emisjij je - kod, moje drugo pitanje je bilo Sretna beba, zatim se druga gosca obrusila na reklame u bolnicama i amblantama, a poslije nje stanojevic je pricao o nepostojecem zakonu.
maja je pricala ko da prica u svom dnevnom boravku, divim joj se na toj vjestini, nekoliko puta je uletila psihijatrici u rjec (kaze da se i zacrvenila zbog tog :mrgreen: ).
ma i ja priznajem da je bilo vise dobro nego lose (a renata, ti si prva pocela sa tuznim uzdisanjima na telefon cim sam ja rekla da me je sanja predstavila sa Evo jedne mame koja je dojila svog sina 4 godine :mrgreen: ), samo mi je jaaako jaaako zao da zavrsava kako zavrsava.
daj mi ovo objasni, pliiiiz, sta sam opet napravila? :P opet ne kuzim, ne sjecam seCitiraj:
ivarica prvotno napisa
mozda sam uzdisala na cinjenicu prije toga, na psihijatricu i na to sto je ona bila iza tebe a ne obrnuto (kao zrinki)
joj, ove stvar ne volim:
ti si me pitala jesam li rekla koliko dugo sam dojila ivara, a ja sam ti odgovorila da nisam ni trebala jer me sanja predstavila kao: evo jedne mame......., a ti si bila bas razocarana time.
e cure, ma super
jedva cekam emisiju :)
i mislim da nam treba jedna latinica o dojenju :)
HE, HE
ma Kod je priča koja se sama priča :*
Žao mi je što nisam mogla doći...pa da ubacim onako usput priču o bezpelenaštvu 8) 8) 8) ....
super , jedva cekam :) .
zao mi je jedino sto niste dobile priliku replicirati psihijatrici i postaviti joj 100 protupitanja :P .
Ali iz ovog izvjestaja mi se ne cini da je nakon svega djelovala bas uvjerljivo ;) .
Ivakika, koja je tvoja dijagnoza :P ?
sigurno je mislila da za tebe jos ima nade, a Ivaricu i Maju preskocila :lol: ...
brzopleta :roll: ...Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
ne kuzim, na kraju jel mislis da je djelovala uvjerljivo ili nije? :D mislim da ces to morati procijeniti kada vidis cijelu emisiju, ali opet, ovisi kako ce se kome uciniti. meni se cini da smo ivka i ja ostavile dojam normalnih i ok zena a to mi se nazalost cini najvise sto smo mogli uciniti za produzeno dojenje.
i, tamo sanja postavlja pitanja, ne postavljamo ih mi jedni drugima, nije taj tip emisije.
znaci treba nam latinica :D
yap. barem.
ma mislila sam da nakon vas, Stanojevica i svih ostalih mi njena spika "da, dokle majka i dijete zele, a neki optimum je godinu dana " totalno neuvjerljiva a bome i kontradiktorna ;) .Citiraj:
ne kuzim, na kraju jel mislis da je djelovala uvjerljivo ili nije?
sad sam se i sama prisjetila kakav je tip emisije i slutim da ste izvukle iz nje ono najbolje sto se moglo :) .
zaboravih pohvalit Ivku na hrabrosti :mrgreen: .
ma to je najbolje, meni je to za puknut od smijeha, a ona uopce ne misli da je kontradiktorna, po njenom bi sva djeca sama prestala do godine dana da ih "puste mame koje uzivaju u dojenju". nije ona to tako rekla, ali to je jedini zakljucak koji se namece.Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Kada će se prikazati emisija?
javit ce nam. za otprilike mjesec dana. budemo napisali.
Ivka i renata su ubitačna kombinacija :lol:
Nego, nisam skužila kakav je to kraj kojim Ivka nisi zadovoljna?
Meni ovo sve zvuči odlično, jedva čekam pogledati.
evo da se i ja javim-meni bi bilo bolje da sam sat vremena kopala, nego to sto sam lovila Luku i pokusavala ga sat vremena zadrzati na mjestu :lol: -tak da nisam sve ni uspjela cuti. Meni ova zena koja je prevela knjigu nije uopce pravi izbor za gosta u emisiji o dojenju, jer je ona kak ti toliko za dojenje, a sama je dojila pet, sest mjeseci, sto je po njenom potpuno dovoljno :(
ja sam sa svojim "iskazom" zadovoljna, osim sto je moj Luka imao i bocicu i dudu dok sam razgovarala sa Sanjom :oops: -ali vjerujte mi, to je bio jedini nacin da ga smirim(osim sto mi je prekopao cijelu torbu i povadio sve sitnise i kartice iz novcanika)
Dva puta sam ga i podojila, nadam se da su to snimili
a moja dijagnoza je da se vidi kako jako volim dojiti 8)
Upravo vidjeh na teletekstu da je u ponedjeljak 7. 2. na Sanji tema 'Dojim danju, dojim noću'. Napokon.
Baš sam smotana. Tek sam sad primjetila da je već prije par dana na 'Općenito o dojenju' ivy 29 već napisala termin za Sanju. Ako je to ta emisija.
i meni su poslali mail(jer sam ih mailom pitala kad ce vise)da je emisija sad u ponedjelja. Bas me zanima!
U koje je vrijeme u ponedjeljak?
UH, mislim da pocinje u 17,30
Mi imamo Karnevalski zug u Essenu pa se nadam da ću stići.
Kaj mozes gledati RTL?