i ne vjerujem da će se zaustaviti na tom obliku reklame.Quote:
Originally Posted by leonisa
Printable View
i ne vjerujem da će se zaustaviti na tom obliku reklame.Quote:
Originally Posted by leonisa
znam... :cry:
Imaju li četveromjesečne bebe problema s probavljanjem obroka od cjelovitih žitarica?
Nemaju. Prvo, škrob iz žitarica razgrađuje se pod utjecajem topline i vlage pa ga tako djetetov probavni sustav vrlo lako može iskoristiti. Drugo, cjelovite žitarice, uz hranjive tvari i aktivne sastojke iz klice, velikim dijelom sadržavaju i važna probavna vlakna žitarica.
:cry: :cry:
Svi se oni prave blesavi! Jerbo jasno nam mora biti da je njima najbitniji njihov profit.
Sad sam tek skužila da mi je pitanje u krivom tonu, kao da ja "znam" dal se ***** reklamira.
Nisam to znala, zato sam i pitala :)
dakle i oni su na "crnoj listi" :roll:
sinoć me mm pitao dobro, do kad bojkotiramo (kršitelj koda)? ajde, bez nesa ću još moć neko vrijeme, al si svaki dan poželim kitkat! daj ih pitaj do kad? :lol:
nisam mu imala srca reći da je 'bojkot' prošao, ima tome... :mrgreen:
nije bojkot prosao, bojkot traje godinama, svako jutro od dorucka, kupaone, pa kroz dan....
ma znam, al i mm je odlučio dati svoj osobni obol tome. mi smo prestali kupovati hrpu njihovih stvari još u trudnoći kad smo pročitali (btw, šokiralo nas je šta je sve u njihovoj grupaciji) ali nesica i kitkat su mm-u male radosti koje si ne uskraćuje (makar je zapravo prestao sa nesicom, prebacuje se polako na jacobs) tako da je ovo bila prigoda da on javno obznani svoje 'bratimljenje' sa rodama... :) to ima značiti da je on svakome za koga bi vidio da koristi nešto (kršitelj koda)-ovo zvocao i prigovarao, i objašnjavao zašto...
on je najustrajniji promotor dojenja kojega ja znam :mrgreen:
ozbiljno je razmišljao o učlanjenju u rodu, ali je zaključio da je rastrgan na sve strane i da bi to zapravo bilo više deklarativno pa da nema smisla.
jeste razmišljale, aktivne rode, :oops: :pokrivušima: da bio&bio-u pošaljete neki dopis? oni bi morali voditi računa o takvim stvarima, ako se zalažu za zdrav život. vjerojatno nisu svjesni da krše kodeks i, u biti, promoviraju nezdrav početak života.
istina, prodaju i neke sumnjive boje za kosu s fenolima, i nije ih bilo ni najmanje briga kad sam im rekla da su agresivnije i više isušuju kosu od "normalnih"
:)Quote:
Originally Posted by ivarica
jesmo :)Quote:
Originally Posted by puhovi obožavaju smokve
poslale ste ga? i kakav je bio odgovor? :aparatic:
poslale ste ga? i kakav je bio odgovor? :aparatic:
nismo jos poslali, imamo u planu :)
Ajme..kako me sad to zanima, obavezno molim javite sto je bio njihov odgovor.
Zelim biti optimisticna..al nemrem si pomoc..al evo sutim dok se ne oglase. :mrgreen:
Imaju partnerstvo i s plavim telefonom
http://www.(kršitelj koda).hr/hrvatska.aspx#title2
A ja bila njihova hostesa i nagovarala ljude da kupuju (kršitelj koda) :(
Bojkotiram za adaptirano mlijeko al se Nesa ne odričem (što ću kad mi je prefini) :mrgreen:
:shock: :shock: :shock:Quote:
(čov'če, kolko dopisa za pisati!)
Joj, ja imam "problem" s (kršitelj koda)om, naime, od muža sestra je velika faca u toj firmi, na samom vrhu u Hrvatskoj i, možete si misliti, stalno nam nešto donese.
Ulaziti s njom u bilo kakvu polemiku je nemoguće (bar meni), jer me nadjača nekakvim meni nepoznatim argumentima, strašno je kategorična i odrješita, samo bi došlo do prepucavanja (što se jednom skoro i dogodilo)...zato mi preostaje da šutim i mislim si svoje.
:shock: :evil:Quote:
Originally Posted by BusyBee
ma dođe mi da ja njih koknem...pa oni su odgovorni ni manje ni više neg za SMRT djece :shock:
bljuv na tjelesima nevinih zarađivat :cry: :evil: :shock:
Zasto bi morala sutiti? :?Quote:
Originally Posted by dinna
Ne mislim da se sad s njom moras svaditi..nego jednostavno se zahvalis na darovima i kazes ne hvala to u moju kucu ne ide. I kvit!
ajde napisi njene agrgumente pa cemo zajedno protuargumente :)Quote:
Originally Posted by dinna
ma ne moras ti s njom polemizirati, samo odbij poklone, to je jos gore :lol: