Hrabro dalje! :love: :heart:
Printable View
Hrabro dalje! :love: :heart:
u, thx rvukovi... rado bih ja žonglirao i zabavljao curke na rodi stalno, da barem malo razmaknem oblačke, no i žongleri imaju srdašce.Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
moram i ja malo tamo iza drveta, gdje se ne vidi.
ali samo ponekad.
uživajte curke!
Dragi andro-gene znam ti ja sve o kolačima i oko kolača :lol:
Imaš pp
nemoj mi sad odustat!!!
ti si MM podrška, znam da je vama teško gledati naše uspone i padove, i uz sve mi mislimo kako je samo nama teško jer to proživljavamo, ispitujemo simptome, očajavamo kad dođe gospoda M... brojimo crtice, bete....
ali kaj bi mi bez vas?????
glavu gore, kolače u usta, i popravi raspoloženje, TŽ te treba više nego itko.
Biti će to uskoro, vidjeti ćeš :heart:
Biokemijska je dobar znak i vibram da već slijedeći postupak bude onaj koji će vam donijeti maleno cvrčkalo :love:
AG, zagrli jako TC i u moje ime :love: , bit ce sigurno iduci put ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspijeh. ma doci ce mali bebac kod vas, vec se sprema i samo sto nije. jako se voli gadjati cokolinom i trazi drustvo, a ko je najbolji u tome?
dakle, iduci topic nek se zove "moja cici je trudna" ili "cicŤad na putu" i to sto prije.
:* tebi i tc
:love:
:heart:
Andro-gen jesi li ti fakat M? tak dobro znaš komunicirat, a ipak komunikacija je zaista ženska situvacija. Tak si plastično opisal situaciju nakon bete da sam odmah prepoznala sebe. I znaš kaj mora sva ta patnja imat nekog smisla, zamisli koje ona roditelje stvara s velikm R. I zante kaj punom parom naprijed i da čim prije čujemo radosne vijesti!
haj sjetna! provjerio prije 20 sekundi svaki cm i stvarno sam muško.Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
komunikacija mi je jača strana, vjerojatno zato što su me isključivo žene odgajale pa od tuda imam i nešto idealnog u sebi :-)
zeka-peka of kors!
nego, od tvojih 49 postova čak jedan je i mene dopao. mrvetinicu mi i imponira to. ah, u jednom od svojih početnih postova sam i naveo da sam glasnogovornik maskulinuma na grupi i to fakat je.
zamisli muškarca sa ženskim jezičkom koji je račvast, palacav i pooštar.
ko' kiklop sa dva oka.
uživaj!
idemo dalje ... :love:
čitam ti blog. čudna si ti biljka :-)Citiraj:
TIGY prvotno napisa
(ovo je pozitivno konotirano)
:love: ...
Nego...tam di sam zadnje radila, kod jednog obrtnika, jedna prica ide ovak:
Nakon Nove godine dode cura od mog sefa meni i nas dve tak pricamo, velim ja njoj kak sam ju sanjala da mi je rekla da je trudna, i da sam joj rekla kako mora jesti brusnice i svasta nesto... I da mi bas cudno bilo, i nasmijem se ja i vratim pogled prema njoj i sretnem tugu, ups..
:shock: Bila (naglasavam bila) je istina...
Beskrajno mi bilo neugodno, uostalom znam kak je meni bilo...
I kako sam ja promjenila firmu, sretnem ja nju par mjeseci kasnije kod ginica, i poljubim ja nju i pitam kaj je novog, a kad ona meni pokazala trudnicku knjizicu..
Vec je bila 3mjeseca trudna!!!!!!!! :D
Vidis! Dakle, i kada si jaaako tuzan, ovaj mali tracak nade i velika sreca potegnu te prema naprijed, ma da skratim - uskoro ste roditelji, da - sa veliko R! :love:
Andro-gen, sve će doći na svoje, kad - tad, a do tad znaš što ti je činiti:
:love: :* :love2: :shykiss: