Draga Dia,
Hvala tebi i ostalima što mislite na mene.
Novo je što sam prošli tjedan primljena u dnevnu bolnicu, znači, kući sam ali idem na preglede kada god je potrebno. Tih dana došao je i nalaz TORCH (bez herpesa, on se još čeka) i on je u redu. Privatno sam si dala napraviti i mikoplazmu i ureaplasmu, pa je i to došlo u redu. Doktor koji me sada vodi u bolnici, ponovo je dao da mi uzmu krv i napravio uzv i ctg. Zapravo, bila je to i preporuka dr. Kosa da se na uzv izmjeri ta granično proširena komora na glavici bebe, i važno je što to nije raslo. Jednako tako i zaostatak u rastu nije napredovao, (ostaje 3-4 tj.). Našao je prave riječi da me smiri, da je bebi u trbuhu dobro, da ne pati, i da treba sve samo redovno pratiti. Znam da sam u dobrim rukama i da će biti učinjeno sve da stvari prođu što bolje.
Jedino što me brine jest što je prof. Malčić na godišnjem, jedna sestra rekla je da se vraća tek 17. 09., a druga s odjela da nije sigurna, no da najvjerojatnije dolazi početkom mjeseca. Danas nisam uspjela kontaktirati dr. Kosa, rekli su mi da ga nazovem sutra, pa ću vidjeti što on kaže u vezi svega. Sada se još osjećam za putovanje, no ne znam kako će to biti poslije 17. 09. kada ću imati samo pola mjeseca do termina. Mišljenje dr. Malčića važno je mojim ginekolozima da znaju gdje će biti najbolje obaviti porod. O svemu ću više saznati ovih dana, pa ću se javiti.
Šta da vam kažem, ne dam se. Šijem posteljinu za bebu, to me lijepo opušta. Pripremila sam i svu robicu, i dobro da jesam, jer sve mi je teže. Imam nekakva probadanja u predjelu pubične kosti a i hemoroidi me ubiše. U dva navrata malo sam više hodala, ma ne za ništa, drugi dan gotovo da nisam mogla na noge od bolova.