Ko mene još ništa :( (splitska).
Printable View
Ko mene još ništa :( (splitska).
Ajd da vam malo zavibram ~~~~~~~~~ da sidne :lol:
nista jos :x
banka lijepo barata s nasim novcima i tu stvarno nemres nista. Onda ce jos reci da su imali tehnickih problema pa nisu mogu dati novac ranije :x
zvala sam ZABU u Paromlinskoj i tip mi je na centrali 4 x poklopio slušalicu nakon što sam pitala da me spoji s nekim u vezi naknade...
nakon toga sam saznala ime voditeljice poslovnice, te je ona rekla da će me kontaktirati u toku dana i javiti mi da li su novci sjeli (ne samo meni).
nadam se da hoće.
btw, tipa sam joj prijavila.
Poklopio??? :shock:
Stvarno bezobrazno.
Naknade su doznacene, oni mesetars s nasim novcima a mi ne smijemo ni pitati? Prosli mjesec je u ZABI bilo isto: naknade su sjele valjda 5 dana nakon sto ih je HZZO isplatio bankama. :evil:
upravo je sjela lova :namjerno neću stavit smajlić:
očito sam prije trebala zvati poslovnicu i pitati zašto se novci knjiže antidatirano, i znaju li da je to sasvim osnovana tužba. trebali bi nam isplaćivati naknade.
žena mi je u roku 20 min (očito) prebacila novce na tekući.
s datumom 25. 7.!
toliko sam se uzrujala, pa sam krivo napisalaCitiraj:
Muca prvotno napisa
KAMATE! KAMATE!
Slazem se. Trebali bi nam isplatiti kamate. Ako mi udjemo u minus, banka lijepo uzme kamate. Ako oni imaju nase novce i obrcu ih, trebali bismo i mi dobiti neku naknadu. Ja sam za protest :mrgreen:
za sve koje zanima, otvorila sam temu:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=45896
A meni još nije! :evil: (isto RBA)Citiraj:
chris blue prvotno napisa
Meni maloprije sjelo ZABA
Stigli novčići oko 11. ST banka.
evo, i meni stigli (zaba)
Meni još nije sjelo na RBA. Chris blue - kako je moguće da tebi sjedne jućer a mene još ne? Da nisu sa mojim nešto spetljali? :evil:
i meni jučer sjelo - rba
meni još ništa (zaba), stvarno su nemogući, a još su smanjili dozvoljeni minus s 13000 na 2800 (do sad ga nisam koristila, al nikad se ne zna), a prihodi su mi se smanjili za 200 kn (plaća 4460, a naknada 4250), poludila sam
Jel još nekom nije sjelo osim meni? Zvala sam HZZO i kažu da nisu još poslali naknadu za bolovanje. Ali vidim da je nekima došlo, jel to bilo za bolovanje ili porodiljni?
Meni je 25.7. kasno navečer sjelo bolovanje na PBZ.
A kako sam skužila neke cure, porodiljni je bio 18.7.
Eci sorry, ne vidjeh prije. Ovo moje su bile komplikacije. Ne kužim zašto tebi još nije sjelo... :(
Ne kužim ni ja. Valjda nisu nekaj zmuljali sa mojim papirima u HZZOu. Ne znam jel moguče da neke poslovnice HZZOa pošalju lovu prije, a neke kasnije. Ja sam u Jukićevoj i jutros mi je rekla da nisu još poslali.
I ja sam u Jukićevoj :?
Ovak su mi rekli: Nemaju love pa isplačuju svaki dan određenu svotu različitim bankama i korisnicama. Danas i sutra bi svi trebali dobiti. Kakve sam sreće ja ću dobiti zadnja. :evil:
:shock: :shock: još nisi dobila???? stvarno katastrofa....
Daj, Eci, pls, reci da si dobila, ovo je stvarno čudno :shock:
Evo, još ništa. A rekla je da danas sigurno. Ak ne bude idem sutra tamo pa ću dignuti frku. A da nam isplate kamate? Ha, ha... :evil:
Eci ima li što?
Malo sam vas pročitala jer ću za nekih 15 dana nositi prvi puta papire u HZZO-o za komplikacije tj. bolovanje.
Eci zanima me da li ti je i kada sjelo??
:evil: Sram ih bilo što kasne
Sori na dizanju panike. Stigli su mi novci ali su ih poslali na krivu banku. :evil:
pa nemreš vjerovat....Citiraj:
Eci prvotno napisa
šugavci
:x
eci :love:
ima li netko ko prima bolovanje ili porodiljnu naknadu preko uplatnice??
ja nisam dala broj žiro računa kad sam predavala papire i zato primam preko uplatnice i to je definitivno najgora opcija čini mi se, prošli mjesec mi novci došli 31-og. mislim stavrno.
jel mogu ja naknadno donjeti broj žiro računa pa da mi ipak dolazi bar tjedan dana ranije?
curke, sjela ZABA, bolovanje :D :D :D
:valovi:
muca- baš ti hvala na informaciji!
već sam mislila da neće prije drugog tjedna!
razveselila si me!!!!!!!!!
idemo u shoping!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na PBZ sjelo jučer! :D
Na Splitskoj sjelo jutros.
Na Erste isto jucer! Već je ošlo pola! :(
zar već?!
ha, to sad nadoknađuju što su zeznuli prošli mjesec :mrgreen:
ja ću provjerit sutra....na RBA....
i meni jučer OTP
Baš sam htjela postaviti to pitanje i vidim da se već o tome razglabalo. Znači ne očekujem ništa prije 20.09. :/ Ajde pa sam pola 8.mj radila pa će mi barem taj dio sjesti na početku mjeseca pa ču nekako razvuči do kraja.
ljudi ja sam zadnji put digla veliku frku kad sam ih zvala...samo nek oni budu ažurni :mrgreen:Citiraj:
dora13 prvotno napisa
meni na RBA sjelo danas!!!!Citiraj:
dora13 prvotno napisa
(sada mirne duše mogu peglati karticu! :-))