pa u trbuhu je, ali možda je margita :mrgreen:
Printable View
pa u trbuhu je, ali možda je margita :mrgreen:
a možda su dvoje ;)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
pa kad me ljudi vide, to si i misle :lol:
Lutonjica, moja tetka( i sama ginekolog) je rodila blizance koje nisu otkrili(samo su jedno vidjeli-bio je T položaj) na UZV :shock:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
pa ti vidi :lol:
nemoj me sad plašit, jedva sam našla ova dva imena, ajme ako sad moram za svaki slučaj smišljat još jedno muško i žensko :lol:
:lol:
anika i jaka baš fino pristaju duplićima :)
evo sad mi MM reče da nam je komšinica rodila dupliće(oko mene samo duplići :) )
Hektor i Zara :heart:
Lutonjica: meni je isto super ime DIANDRA ali kome god kažem mu se diže kosa na glavi,čak i MMu.
:love:
..a budući da imaš Zaru..sjetila sam se još jednog imena na Z:Zoja.
tako se zove jedna od sestri blizankinja moje prijateljice....
I mene kad vide kažu da se još jedna beba skrila iza ove :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Mislim da se moja curica na kraju neće zvati Iva nego Eva, Nela ili Tea. Sva tri prijedloga od MM, moj broj 1 je Tia, ali svi me odgovaraju od toga, previše im je neobično. Najgore od svega je što se ne sviđa ni MM. Ja imam prilično rijetko ime i ponosna sam na njega :mrgreen:
pale, Isa ima rijetko ime i nikad se nismo pokajali :)
Uvijek se sjetim jedne situacije kad je jedna žena rekla Isau: akako ti imaš lijepo ime, a on njoj nonšalantno odgovorio: znam :mrgreen:
ja obožavam imena na Z (ima negdje prije moj popis Z-ova :mrgreen: ), ali nije baš po mom ukusu da braći i sestrama imena počinju istim slovom.Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
i nekako mi je pasalo ili mrvicu duže ime od zare (anika, margita :mrgreen: ), ili neko ime bez Z, R i sličnih jakih slova (vida, eva), jednostavno kao neka protuteža, ne mogu to objasniti (npr. meni i MM-u genijalno je ima Irma, ali to nam je "isto" kao i Zara, ne znam da li vidite o čemu pričam...)
ista je priča bila i s muškim imenima..
i užasno je bilo važno da, osim uz zarino ime, paše i uz prezime (koje je srećom strano, pa neobična imena uz njega ne zvuče smiješno, nego baš super)
zara i margita :love:
zara i demian :love:
super zvuči :mrgreen:
e da, mi imamo djevojčicu Issu u vrtiću - to je zarina najbolja vrtićka prijateljica
i mi se vodimo istom logikom kao i vi :)
Nama bi recimo uz Isaa išlo Davud ili Umar, neko malo jače ime...
da da baš tako :DCitiraj:
white_musk prvotno napisa
ti me kužiš
A vidite cure ja o tome uopće nisam razmišljala. Kužim vas..Ja bih ako dobijemo curku da se zove Jana, a o bude dečko da bude Jakov. To mi se ne čini kao nikakva protuteža. A koje bi vama žensko ili muško ime išlo uz Janko, kao neka protuteža, a da je ovako domaće i staro kao Janko. Lutonjice, WM?
Meni uz ime Janko jako lijepo ide ime Korina, jer je lijepo, jako ,ženstveno,a ima ga i jedna od njaljepših djevojčica na forumu.
Lutinjica mi je stavila bubicu u uho sa ovim imenom Anika, ali anika mi pristaje uz janka.
Dakle, za sad:
Korina i Anika
a dalje ću smišljat :cekam:
jao super, imam odličnu zanimaciju, smišljam sa anom ime za njenu bebu,a ja to tako volim da radim :love:
Moji favoriti,
Ženski:
Aurora
Erika
Eva
Arlena
Muški:
Tizian
Viggo
joj, ovo mi je baš teško jer mi je janko istovremeno i tvrd i mekan :lol: i nema mi protutežu. a jel ga kompliciram....Citiraj:
ana.m prvotno napisa
paše mi, hm, neko žensko ime koje isto ima K
Janko i Alenka (ovo mi je kao iz neke priče od I.B. Mažuranić, preslatko :D )
Janko i Kaja
Janko i Alka
Janko i Iskra
a kod muških, protuteža bi mi išla u jednoj drugoj kategoriji - janko mi je veselo ime, pa bih tražila "ozbiljnije"
Janko i Pavel
Janko i Matija
i Jakov mi je super izbor, jedino što isto počinje na J, a već sam napisala da ne bih djecu zvala istim početnim slovom...
imaš tu popis hratskih imena:
http://www.kastav-crkva.com/djecaci.html
http://www.kastav-crkva.com/djevojcice.html
Janko i Katja su mi super
osim toga:
Janko i Leoni
janko i Katrin
Janko i Svenja(N i J ne NJ)
Janko i Lusijana
Janko i Laura
Janko i Leon
Janko i Ivor
Janko i Ian
Janko i Niko
Janko i David
KATJA....AHHHH.... :love: :heart: ..-NADAMO SE JEDNOG LIJEPOG DANA KARLOVOJ SESTRICI DOTIČNOG PREPREPREPREKRASNOG IMENA....
Janko i Matej
Janko i Lovro
Janko i Fran
Mene ovo podsjeca kao naziv neke fine price :) :klap:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
dali bi ime stefani izgovarali sa s ili š ?
jel netko zna jos koju izvedenicu od stefani,stephani...?
sa S
(sa Š bih izgovarala jedino ako Stefani upoznam u Austriji ili Njemačkoj)
štefica :mrgreen:Citiraj:
braziljanka prvotno napisa
ili steffi /kao štefi graf/
stefanija
Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
... :/ ..to je i problem...trazimo ime koje pase i tu i u hrv...
Mora biti Stefanija?Citiraj:
Ima puno internacionalnih imena, a obicnih u RH:
Maria, Laura, Martina, Lara, Sara, Zara, Helena, Hana, Ira, Andrea, Magdalena...
Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
...ime lara je toliko in da koja god curica se rodi zove se lara ili zara...
nije da mora biti stefanija...ali mi je ime stefani jako lijepo ...
Stefanija (HR)Citiraj:
Stefania (cesto u Italiji)
Stephany (engl. izgovor)
Steffi (njemacki izgovor, sa š)
pa nadimak Fani, Fanny, itd.
To me podsjetilo... mozda ti se svidja ime Tiffany?
Zvuci slicno kao Stephany, a plus je to sto se izgovara na svim jezicima isto - Tifani.
Zapravo, poznam HR roditelje koji to ime i pisu Tifani, iako je, IMHO, uvijek bolja opcija ne nasilu prilagodjavati strana imena pa ih pisati onako kako se cita u HR, npr. kao kad ime Nicole ili Denise pisu Nikol i Deniz :/ .
Citiraj:
Elly prvotno napisa
...odustali smo od tog imena..bas zbog toga iskrivljavanja i zbunjivanja sa s i š pa da beba nebi ovdje imala jedno ime,a u hrv drugo.. :)
Naša će se zvati Petra! tata odlučio...a ja nemam ništa protiv...
:)
Cure zakon ste, koliko kombinacija :D ...
Imam još 6,5 mjeseci :mrgreen:
Sjetila sam se jednog meni lijepog ženskog imena. Možda ne ide uz Janko ali baš mi je onak lijepo i nije često. Zpravo, mislim da ne znam da li sam ikada čula da se koja djevojčica tako zove. DUNJA! Doduše, ja sam veliki obožavatelj Smogovaca pa mi se još dodatno to ime sviđa :mrgreen:
I meni je to prekrasno ime! Inace, tako se zove moja sestricna (rodjena prije ere Smogovaca.)Citiraj:
ana.m prvotno napisa
dunja je super, tako se zove i kćer od moje frendice
mi se nikako odluciti za ime, pa ih imamo dva.
zara je odlucila da se beba dok je u stomaku zove gea, a kada se rodi zvat ce se andrea. :heart:
i meni je Dunja predivno ime i ide usper uz Janka :)
na arapskom to znači svjetska ;)
andrea i zara :heart:Citiraj:
Angel prvotno napisa
a kombinacija ta dva imena andrea-gea ne dolazi u obzir?
Kod moje prijateljice se kćerka zove Rea :)