maya ma drob mi je ogroma.nestanem u niti jedne hlaće svoje!!e i sad sam pojela pizzu.... :mrgreen:
od sutra nejedem ništa iza 8!tako sam i prošlo ljeto i smršavila sam 8 kg u 2 mj!!
Printable View
maya ma drob mi je ogroma.nestanem u niti jedne hlaće svoje!!e i sad sam pojela pizzu.... :mrgreen:
od sutra nejedem ništa iza 8!tako sam i prošlo ljeto i smršavila sam 8 kg u 2 mj!!
Ja sam preslaa granicu svega moguceg...debela sam ko krava al ovaj puta mislim stvarno, doslovno se ne prepoznajem...
Dobre sam volje jel sam napokon nasla normalan posao i je da radim 9 sati na dan, nekako se upotpunije osjecam i zadovoljnije...ali jos da smrsavim...bilo bi super idealno...moram smrsaviti definitivno prije LArinog rodendana koji je u 11 mjesecu...a i kasnije jos malo jer nemogu uci u 2 trudnocu sa ovim kilama...to je definitivno...
A sada cu malo pomnje razraditi plan...krecem s dijetom i aktivnim vjezbanjem...imam trbuh ko kad sam bila u 4 mj trudnoce (katastrofa) cak ga milujem kao u trudnoci...sto je jako smijesno...ali ima i jos zgoda u vezi mog trbuscica...poceli su mi se ljudi dizati u tramvaju misleci da sam trudnica... :lol: a ja to primim sa veseljem jer kad sam bila trudna, nitko mi se nije htio dignuti pa to sada iskoristavam...
Ajde curke pisi te, malo ste zapostavili temu :bye:
Od jaukanja nema skladnog tijela.
Možda mislite da pametujem, ali prošla sam već svašta i doista moram mnogo izgubiti, ali prvenstveno se mora odlučiti biti sebi lijep. Ako ćemo stalno negativnim putem i nazivati se pogrdnim imenima samo će još negativnije iz toga ispasti. Probajte se bodriti i dajte si priliku. Pa niste te kile natukle u dva dana da ih u dva dana skinete. Laganim pomacima do trajnih rezultata.
Zašto sve ovo govorim? I ja sam se osjećala beznadno i depresivno, trpala se napolitankama... Sada sam neke stvari odbacila. Ponajprije gledam se u pozitivnom smislu. Možda nisam misica, ali imam mnogo drugih kvaliteta koje će mi pomoći da ponovno budem supersexy! Zašto? Jer ja to mogu! Vježbati, cure, vježbati.
Možda se ponavljam, ali ovaj tekst mi je pomogao ostati motiviranom za vježbanje.
Citiraj:
Relacija dijete (u kontekstu mrsavljenja) i fizicke aktivnosti
Cesto cujem/citam izjave poput: moram skinuti 5, 10 ili whatever kila- zato je prije nego pocnete bio sto raditi sa svojim tijelom potrebno odrediti cilj.. Pitanje je da li vi samo zelite frendicama na kavi reci Imam 50 kila ili zelite izgledati zdravo i isto tako se osjecati.... .... ... ... ... ... ... ... .. .. (to vam je prostor za razmisljanje, lol)
Ako ste odabrali opciju #1 mozete slobodno prestati citati jer je za drasticno gubljenje na kilazi fizicka aktivnost zapravo nepotrebna: dovoljno je prestati jesti i poceti zivjeti sesilnim nacinom zivota.. Misici ce vam nakon nekog vremena atrofirati, masne rezerve se otopiti a vi cete se diviti svojim izrazenim rebrima, tanasnim bedarcima i upalim obrazima.. Takav prekrasan izgled naravno ima cijenu: otpadanje kose, otkazivanje vitalnih organa i sondiranje u obliznoj bolnici..
Naravno da sam usla u ekstrem ovdje, ali poanta je (i to si mantrajte kad nakon mjesec dana dijete i vjezbe stanete na vagu koja pokazuje samo 2 kile manje): Misici su tezi od sala.
Pod pretpostavkom da ste svi za opciju #2 gdje zadrzavate kosu ( :P), osim da su misici tezi od sala vazno je zapamtiti jos nekoliko vaznih stvari:
1. Svi znate sto je yo-yo efekt, no mozda vam nije posve jasno sto se tijelu dogadja u tom slucaju.. Vi mjesec dana ujutro pijete nezasladjeni caj, popodne grickate mrkvicu, a navecer psecih ociju gledate u reklamu za nutellu. Za sve to vrijeme vase tijelo (koje je uvijek pametnije od vas) je hormonskom regulacijom obavjesteno da je u stanju gladovanja- trosi sto manje moze i zato se s takvim mrsavljenjem gubi 5kg u dva tjedana a nakon toga se gubici broje u gramima. Buduci da vam mrkvice i celeri dosade nakon nekog vremena vi odlucujete: jest cu normalno ali manje. Posljedica: tijelo svo sretno sto dobiva ugljikohidrate u vecim kolicinama manijakalno sve skladisti kao masne zalihe pouceno prethodnim iskustvom gladovanja i kile se vracaju poduplane. Dakle, gladovanje: NE.
2. Prehrana: jako jednostavno- izbjegavati lose ugljikohidrate ili ih jesti u malim kolicinama (bijeli kruh, tijesto i sl), a nikako ih ne konzumirati nakon cca 17h.. Da, znam: tesko je- ali ljudski je grijesiti i zato slobodno tu i tamo popustite svom nagonu koji vas tjera da u ponoc zgrijete u mikrovalki one lazanje od jucer
Dodaci u prehrani : obavezno multivitamini/minerali, a ja stvarno preporucam fat burnere u kombinaciji s tekucim L-carnitine-om.. Fat burneri oslobadjaju masne stanice a carnitine omogucuje tijelu da iste iskoristava kao izvor energije (prenosi kroz drugu membranu mitohondrija).. Da sad ne ulazim u detaljan metabolizam masti, samo jos jedna napomena: L- carnitine se u nasem organizmu nalazi prirodno, s ovim sintetskim samo povecavate kolicinu.
3. Fizicka aktivnost: ukratko- bilo kakva samo da je aerobna (kardio), da se znojite te da traje najmanje 45 minuta (idealno 60-70) najmanje 4 dana u tjednu. Dakle: utezi, valjanje po lopti i trbusnjaci su jako korisne vjezbe ali samo za toniranje- osim, naravno, ako ste spremni raditi trbusnjake 2 sata opakim intenzitetom bez prestanka: tada bi potrosnja bila ekvivalentna s pola sata kardio vjezbe..
Zasto najmanje 45 minuta? Prvih 20-30 minuta organizam kao primarni izvor energije koristi glikogen iz jetre i krvi, a tek tada masti.. Vjezbanje od 20 minuta ima nekog smisla jer ce vam se (sporo ) povecavati misicna masa i samim time i pasivna potrosnja - ja vas samo informiram o necem sto je najefikasnije
Kucne sprave za vjezbanje
Iako bi osobno radje preporucila plivanje, trcanje, bicikl, borilacki sport.. znam kakva je situacija.
Sobni bicikl: NE. Dakle: pravi da, sobni ne- osim ako je onaj profesionalni za koji teretane placaju 1000€. Otpor je preslab, sic presirok tako da je onaj dio koji najvise zelite vjezbati spljosten na udobnoj sjedalici. Za razliku od pravog bicikla gdje pasivno naslanjanjem tezine gornjeg dijela tijela jacate i ruke, ovdje toga nema.
Ergometar: DA- pogotovo za muske, a i za cure kojima ne smeta sto ce im se nakon nekoliko mjeseci ramena prosiriti..
Orbitrek: DA-ali samo kvalitetniji primjerci, radje pljucnite 1500-2500kn za kvalitetniju vjezbu..Dugorocna investicija..
Osobno ga koristim kao zagrijavanje za trening, ponekad i kao zamjenu i dobrano se uznojim i umorim: pokret je prirodan i ne opterecuje zglobove..
Babyiris, imaš li bolove u mišićima i kako ih se rješavaš?
Osjećaš li se slomljeno ili si tome doskočila pravilnom prehranom?
Bolovi u mišićima. Hm. Bilo je u početku kad se ni bih dovoljno razgibala, onda sam imala osjećaj da se sva kočim. Zato se sad prvo malo razgibam pa onda krenem lagano. Na orbiju prvih 20 minuta tek toliko da prođe brzinom 10-15km/h, a kad odguram tih početnih KRIZNIH 20 nimuta, dalje ide i i ide i ide. Što dulje vozim, manje sam umorna. Vjerojatno dobivam nešto i na kondiciji jer jutros sam curu u vrtić vozila biciklom i uopće se nisam uspuhala. Kile sam pustila nek se same brinu o sebi.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
S orbija većinom silazim jer popijem puuno vode tijekom vožnje pa... :lol:
Slomljeno se nisam osjećala više bih rekla pozitivno iscrpljeno i to jučer kad sam stvarno pretjerala. U subotu sam 110min vozila orbitrek prije spavanja, a onda opet sat vrenema čim sam ustala. Vjerojatno mi je bilo previše. Do popodneva sam se razbistrila. Godi mi vježbati ujutro, ali jači intenzitet svega mi više odgovara navečer kad si mogu dozvoliti biti umorna jer idem na spavanac.
Nakon vježbanja nastojim jesti nešto proteinsko zbog aminokiselina za mišiće.
Ostalo je po starom, samo više ne jedem toliko slatkoga i probam izbjegavati Gi viši od 50 kad se to da. Uglavnom, tu i tamo zaluta neki krumpirić jer ga ukućani obožavaju.
Inače, napravila sam pravu monti zimnicu. ;) Slično kao ajvar + leća, slanutak i grah. Baš sam ponosna.
Prije bilo kakvog drastičnog zahvata nad figurom dobro je znati da velike fluktuacije BMI između trudnoća nisu baš sjajna stvar. Popularno o tome piše ovdje:
http://www.news-medical.net/?id=28114
Fakat si monti osviještena, svaka čast!Citiraj:
babyiris prvotno napisa
Čitam te paralelno na dva topica, ali pisat ću na ovom...
Znači, bolovi ipak jenjavaju nakon nekog vremena... Imala sam mengu ovih dana, baš se nisam osjećala da bi s njom mogla tim tempom, ali nema veze - nastavljam. Kako ti radiš u to vrijeme?
Dakle, MM hoće zvati hitnu pomoć nakon što siđem s orbija. Ja sam crvenaaaa, a sljepoočnice mi bubnjaju.
OK, razgibati se prije gaženja, a šta kad takav crknut siđeš? Bez srama se baciš u horizontalu ili se isto istežeš, što-li-već?
Vidim da te "primilo" :) , no, meni je 45 minuta još uvijek jedva dostižno. 120 minuta?! :shock: SF!!!
Vježbaš svaki dan, vidim... pratit ću stanjivanje tvojih bedara sa leg magicom, pa ako kažeš da je ludnica - onda kupujem. Mislim da bi MM bacio van fotelju kada bih dovukla još neku spravu u dnevni boravak. Bar da imam jednu maaalu sobicu za sebe. :/
Da, počela sam biti redovita. U početku nisam mogla duže od 30 minuta jer sam prejako zategla, bio mi preveliki otpor. Sad vozim s umjerenim otporom. U subotu je MM bi doma, bili oboje dolje, vidio da mi ide i rekao: Vidimo se za sat vremena, ja idem s I. gore. Uživaj.
To mi je bilo taaako velik poticaj. Nabila sam si slušalice u uši i krenula(pomaže mi da se ne koncentriram na samu vožnju). Pjesme su bile tako pozitivno sugestivne da uopće nije bilo teško. Rekla sam si da ću stati kad više ne budem mogla, ali samo je išlo i išlo. Više od sat vremena je pjevao Lionel Richie, a onda je se preuzela Kylie Minouge i jednostavno nisam mogla dolje. Nekako sam taj dan imala nadljudsku snagu.
Da, s orbija silazim crvena ko rak i mokra. Odradim još malo na Leg magicu i pod tuš. Umor me uhvati kojih 15 minuta kasnije, a prije toga glaaaaad. Pojela bih vuka. Crknutija sam nakon bicikla s onih 60-70% otkucaja.
E da, bili su to dani PMS-a. Ja sam totalna suprotnost većini žena. Nemam bolne menge i tih nekoliko dana sam jedan veliki hodajući osmijeh, uglavnom me uhvate velika spremanja i tak to.
Jesam monti osvještena, ali se premalo držim. :mrgreen:
Ne kukaj. Imaš orbitrek, imaš TV koja ti može pomoći da ti na orbiju ne bude dosadno. Prednost dnevne sobe ti je i ta što jednostavno ne možeš pobjeći od orbija. Vidjet ćeš, uhvatit će te grižnja savijesti kad budeš sjedila i gledala nešto na TV, a mogla bi isto gledati s orbija. ;)Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Kakd smo ko toga već. Vidiš, a ja bih radije da imam dolje tv pa uz neku seriju CSI ili slično. Ali, nemam.
Draga, iskoristi potencijale koje imaš. Ostalo zaboravi.
Zar bi zato trebale ostati debele s visećim trbusima i čekati dan nas netko....?Citiraj:
Davor prvotno napisa
No way. Nisam naumila ništa nezdravo, dapače. Vraćam se u svoje supersexy izdanje. Ne za mjesec ili dva, nema tu rokova. Jednostavno tijelu moram vratiti što samu mu neaktivnošću i presporim ritmom života nakon poroda oduzela.
Što se trudnoće tiče. Tko kaže da mora postojati sljedeća?
Neću.Citiraj:
babyiris prvotno napisa
Časna riječ!
:D :DCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
Evo jednog dobrog linka, AdioMare.
http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...o-program.aspx
uh,ja sam nakon poroda dobila 6 kg na 5 koliko mi je ostalo.izgledala sam ko tenk.
recept za skidanje:ne jesti poslije 6 i vozi sobni bicikl kad beba zaspi uz neki film(posudi ak nemas,sigurno nekome doma skuplja prasinu).
nisam pobornik nikakvih posebnih dijeta gdje se necega odrices jer posizim kad vidim da taj i taj dan ne mogu jesti nesto sto mi se bas taj dan jede.
....a ako se baš mora jesti nako šest, neka to budu proteini. ;)
Cure, evo ja se topim. Hlaće u kojima sam diplomirala prije par mjeseci mogu skinuti zakopčane. ;)
Ne važem se. Pustila vagu nek živi svojim životom i oslobodila se.
Važno je na ljestvici od 1 do 10 odrediti koliko nam je određeni cilj u životu važan. Svi priortiteti brzo postaju stvarnost.
Budite pozitivne. Ne se vrijeđati i uništavati.
Odredite si dnevne ciljeve, a ostalo neka bude pozadina, apsolutno sporedna stvar.
Meni tako nije više bitno da jedem to i to, a ne ovo ili ono već da svakodnevno na orbiju odozim bar 40 minuta. Postizanje tog svakodnevnog cilja daje snagu da i u ostalim stvarima ne kiksamo toliko.
U svima se nama kriju supersexy cure s puno samopouzdanja i vjere u sebe. Ajmo ih osloboditi!
Vvvvvrrrriiiiiiiissssaaaaakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :DCitiraj:
babyiris prvotno napisa
Svaka ti čast!
A još više na tome što si MENE (kamenu gromadu, tvrđavu, Velebit) pokrenula. Uz tvoju pomoć učinila sam nemoguću stvar!
Dakle, sorci, sve je u redu s mojim orbijem, opozivam svu ljagu koju sam bacila na njega negdje prije! :mrgreen:
Daj mi još samo reci od kada si točno tako aktivna s tjelovježbom? Ja si ne mogu pomoći, tu i tamo virnem na vagu (nisam prije, ali zato što je nova, da džaba ne stoji :mrgreen: ) i imam 2 kg manje. :dancingfever:
Sva sam oduševljena zato, a ponajviše me oduševljava što svaki trenutak fore (kao jutros prije posla - mogla sam doći kasnije 1 sat) koristim za vježbanje!
AdioMare, :D
Bravo! Samo tako naprijed. Ti to možeš! Vjerujem u tebe!
Od kada vježbam? Hm. Negdje od otvorenja onog topica gdje sbuckow pomaže zalutalim dušama. Prije je to bilo povremeno pješačenje s kolicima po 10km i bicikliranje. A i tu nisam odmah zagrizla u potpunosti budući da sam stalno pronalazila svakakve izgovore u vezi privatnog života.
A onda... oduševila se pilatesom. Počela vježbati kad god sam se uspjela iskrasti, nakon prvih pravih rezultata, ipak sam virnula na vagu. Vaga pokazala +6kg, a hlaće plesale, guza bila čvršća... Malo sam se obeshrabrila, ali ne zadugo. Čitala sam svašta o odnosu tjelovježbe i mršavljenja, kopala po netu, skupljala informacije i shvatila kako ja to mogu i hoću, a da vage nisu pravi pokazatelji.
Od sredine 7mj. sam u vježbanje ubacila hoop i Leg magic, ali nije bilo svakodnevno. Svakodnevno vježbam negdje od početka ovog mjeseca, a posebno od kupnje orbitreka. Kako stalno kiksam sa slatkim pomaci nisu tako značajni, ali ih ima!
Ima par dobrih knjiga koje su mi bile nadahnuće, a na vrhu je "Mentalni trening za sportaše", knjiga na koju sam slučajno nabasala u knjižnici.
http://knjizara.ekupnja.com/Mentalni...-pr-17534.html
e sad bi i ja kupila orbi :mrgreen:
Gle ovo Grubi:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
I vjeruj mi: lakše je nego se slijepo držati montija.Citiraj:
Meni tako nije više bitno da jedem to i to, a ne ovo ili ono već da svakodnevno na orbiju odozim bar 40 minuta.
Bilo bi mi drago da razmisliš... :*
Za kolike sam ja stvari sebe uvjeravala da nikada ne bih mogla... :nope:
Sada mi je ostalo još samo dotjerati svoju figuru do željenih proporcija!
Kad sam mogla prestati pušiti :shock: i početi vježbati :shock: , zašto i to ne bih mogla?
moj Velebite, ići ću baby stepsima, ako sad kažem MM-u da ću kupiti orbija (nakon stepera, klupe za trbušnjake, utega, Cindy C. kazeta ...) lansirati će me na Mjesec po kraktom postupku
dignuti ću se ranije pa ću napraviti istezanje + 5 tibetanaca
ako neko vrijeme budem tako vježbala dokazati ću mu da sam ozbiljna s orbijem pa ću lakše slomiti otpor
ovako nemam aduta
Jes, jes, jes, jes, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!
:bouncing:
Takvu te volim, Grubice!
Inače, orbi je prava stvar! Nije dosadan, uđe ti pod kožu nakon nekog vremena, pustiš mozak na pašu i ne razmišljaš koju vježbu dalje, npr :roll: , nabiješ mp4 na mile ti uške, pojačaš mjuzu do daske i piiičiiiššššš..... dok možeš. Sada si u slobodno vrijeme razmišljam kojeg tempa mjuzu da si skinem na mp4. :lol:
Ja sam prvi dan pičila ravno tri minute :mrgreen: , s mukom i u svim mogućim bolovima!
A gle me nakon tjedan dana: :dancingfever: 45 minuta mi je mjera 8)
Ako pozvizdiš s tim vježbicama - ne odustaj! Ako si ozbiljna, priušti si orbija. Neće te iznevjeriti!
Velebit ti garantira da možeš. Kad hoćeš.
Pitaj babyiris!!!
Pa šta fali steperu?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Radi na istom principu kao i orbi, osim razgibavanja ovog gornjeg dijela tijela, ali tebi je važno raditi aerobne vježbe što duže minutaže...
nije to onaj pravi veliki steper, nego mali s kratkim razmakom (max 20cm) ne odgovara mi na moju dužinu nogu
Maya 83, imamo potpuno iste probleme.
I ovo sa skidanjem kila i ono sa sexom a bome i ono sa "ništa mi se neda".
Bila sam na UN-ki mjesec i nešto, skinula 4 kg, otišla na more, prekinula dijetu ( mislim tko bi jeo kuhano meseko ili pizzu sa paradajzom dok ostali jedu čevape i pizze u svim varijacijama :mrgreen: ), obila u 2 tjedna 3 kg natrag i opet sam žalosna :cry: :cry: :cry:
Opet se spremam na dijetu, ali...... nikako da krenem......
Baš je zanimljiv taj fenomen.... sva sam skomirana tak debela i znam da bi mi se raspoloženje ( i sve ostalo :oops: ) znatno popravilo da skinem kile, a s druge strane, tak mi se teško odlučit na taj korak :?
Curke, jel koja od vas u ZG pa da zajedno skidamo kile ako nikako drugačije - šetajući gradom?
Ja sam još do ponedjeljka!
A kad buš svratila do mene po svoje steznike?, več sam skroz zaboravila na njih, moram ih potražit kam sam ih odložila.
Ajd mogla bi svratiti pa usput popijemo i kavu i pročavrljamo! :D
Doma sam do ponedjeljka(najvjerojatnije), pa me nema nekih 10 dana!
E da, nisam na djeti, još dojim :D pa ne smijem!
ajme meni, ja steznike i zaboravila :)Citiraj:
paws prvotno napisa
kavica svakak, ali onda kad se vratiš
sutra nemrem, moram s malom doktoru, za vikend me nema a drugi tjedan idemo malo na more ( ak bog da )
javim ti se za ca. 10 dana il ti meni, svejedno
pusa slatkišu ( kak je naraso! )
i ja još dojimCitiraj:
paws prvotno napisa
prvi put sam bila na Montignac prehrani kad je mala imala 4-5mj i skinula 3 kg u 5tjedana , drugi put kad je mala imala 11mj i skinula 3 kg u 3 tjedna
još dojim
kad poćne dohrana nije problem ići na dijetu, optimalno je skidati 2kg/mjesečno, može i više ako ne osjetiš da ti se količina mlijeka smanjuje (nekima se to desi zbog premalog unosa kalorija), za to ti je najbolji Montignac, jer nema velika ograničenja u kalorijama, nego samo u vrsti i kombinacijama (zdrava prehrana)
:)
Ja sam uvijek za setnje, samo kaj trenutacno sam krenula na novi posao na kojem radim po 12 sati tako da sam krepana kad dodem doma...inace koliko sam skuzila ako si s tresnjevke, ja u tvom kvartu radim...Citiraj:
Lora163 prvotno napisa
Inace po 100 put u utorak pocinjem opet s dijetom i aktivnim vjezbanjem (molim te Bože da ovaj puta uspijem)...
:roll:
65 minuta danas!
Zanimljivo je kako je najteža minutaža koju odrediš pod "moram", kada ona prođe više me ništa ne ograničava ( :roll: ) i idem dalje još 1/2 sata bez problema. Mogla sam i duže, ali red bi bio da uočim i ostatak svijeta oko sebe, morala sam sići maloj brisati guzicu :mrgreen: ...
I kako te neka mjuza toliko stimulira da ideš dalje, baš kao da dobiješ novu snagu!
Skoro ko pavlovljev refleks, siđem sa sprave, nakon nekog vremena čujem stvar i potrčim na orbitrek! :lol:
Gdje si Grubi, jesi li odradila prve tri minute na steperu? Ako nisi, daj to odradi do večeras pa se nađemo ovdje!
Hajde, hajde, znam sve, ali ne izvlači se...
Potpuno isti sindrom i kod mene. Bravo, curo!Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Sve je lakše kad postanemo svjesni kako ograničenja ne postoje, da možemo sve što hoćemo.
:*
ja sam se prije trudnoće bavila cca 12 ak godina sportom natjecateljski i uvijek sam bila teška ko kamen /171cm-71,72kg/ ali sam nosila broj 38 i bila fino čvrsta osim malo jača ramena sam imala i bedra.ali ništa ekstremno mišićavo.sad sam morala mirovati u trudnoći i još sam bila na carskom i moš misliti koji raspad sistema sam doživjela prvo od mirovanja (a brijala sam kako ću cijelu trudnoću provježbati) do oporavka od carskog koji je ipak duži od običnog poroda.dobila sam 9-10 kila u trudnoći,6 otišlo na porodu,još 2 dojenjem,međutim odjednom sam se vratila ničim izazvana na 2 kile manje od prije poroda?ne žderem fakat,tu i tamo se zaletim,ali jedem puno manje neg prije,što od umora i angažiranosti oko bebe,što me i prošlo,pogotovo želja za slatkim.ne kužim kako?čula sam da štitnjača zna riknuti neko vrijeme nakon poroda i da ako 6 mjeseci nakon njega ne počneš razumno gubiti kile (a normalno se hraniš i krećeš) da ne bi bilo loše to provjeriti u kakvom je stanju.pokušala sam vježbati na pilates lopti za početak,imam sve vrste treninga u malom prstu i obožavam vježbati,i brzo sam se oporavila od carskog,no kad pokušam trbušnjake raditi ili se nasloniti trbuhom na loptu jako me boli unutrašnjost di sam rezana.jel ima neko iskustva sa vježbanjem nakon carskog?
Meni je gin. rekao da mogu početi vježbati 6 mj. nakon poroda (carski). Nisam još počela :oops: ali sam svim "dozvoljenim" sredstvima (dojenje, nespavanje, jelo na brzaka, preskočeni obroci jer bi se gospojica nosala, puno šetanja...) vratila na predtrudničku kilažu. Mislim, nije to moja kilaža, zanijela sam mnogo debela, treba skinuti još :/ barem još 5kg A sad bi trebali na more, pa se nadam da ću plivanjem nabildati bar kondiciju :mrgreen: Kad se vratim idem sa svojim ženicama na vježbanje :D
6 mjeseci?a onda sam ja uranila.meni moj reko 2-3 mjeseca ak je sve ok. :? još sam bila frustirana da sam luzer nesposobni (mali sad tek napunio 5 mjeseci).ajde fala bogu,onda ima nade.samo da se utegnem bar malo,kile su mi manje opterećenje od radijatora po leđima i trbuhu.a o 3 guzice da ne govorim. :cry:
:lol: (sori, moram) :lol:Citiraj:
lasica prvotno napisa
Slatko si me nasmijala :) Ma nisam ni ja "cvjećka", dugo, dugo sam prolazila pored ogledala trčeći, da se ne vidim, i pritom zgrozim na vlastiti odraz :roll: Onda sam povremeno znala stati, pa se pogledati ( :shock: ) i brzo se na peti okrenuti da ne gledam dalje :lol: Sad kad je sišlo bar do predrudničke kilaže, malo mi je lakše. Imam ponešto za obući, pa se bolje osjećam što više ne moram nositi trudničke hlače ;) Samo me trbuh zeza... još je dooobro velik, i izgleda ko pokrpana vreća (ono pokrpana zbog mnogo, mnogo strija :cry: ) Biće bolje. Moreeee, eto meee! :D
ja se nemogu riješiti želje za tangerinom(piće)!!!mogu je piti u hektolitrama. i naravno jedem dok pijem i kile idu i idu i idu.... :(
a drob???bova!!!!! :x
Baš sam se nadala da će krenuti... :no:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Cure, koji sam orbitrek vozila danas u Cisalfi, kao svemirski brod je u odnosu na ovaj moj doma!
Da nemam nikakav, mislim da bih razmislila o kupnji. Je 2400,00 kuna (ima i po 6,5 tisuća na sniženju ja vidjela :shock: ) ali isplati se svaka kuna. Isto je snižen sa 3600,00...
Tako je ugodan za gaženje, ma čini ti se bez ikakvog napora, zaista fantastičan!
Nakon njega imam osjećaj da na svom potrošim duplo kalorija za isto vrijeme, pa eto, ispade moj efikasniji! :mrgreen:
:PCitiraj:
AdioMare prvotno napisa
krenula sam, ali s generalkom stana za početak
evo pićim po Montiju, ka od šale :mrgreen:
i svako večer ja i mala "trčimo" oko dnevnog , naganja me i davi se od cereka :lol:
no , bolje i to nego niš
jedem zdravo i gibam se sve više, ne zato da smršavim, nego zato jer se tako dobro osječam
od pon mla kreće u jaslice, pa kad krene punu satnicu , ja bih mogla krenuti na pilates , jer ćemo ja i MM raditi u istoj smjeni pa će je on čuvati dok budem skakala
a i u gradu se otvorija novi centar s vlastitim parkingom, pa ću vidit kakvi su
kad imam volje ne triba meni skupa oprema, dovoljno je 2 kvadrata poda :mrgreen:
al bi ja orbija .... evo bili smojučer u marketu i "uštedila" sam 25kn od nekupljenog sladoleda za orbija, pa kad dovoljno "uštedim" možda ga i kupim :mrgreen:
Istina.Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Neloše, neloše... ;)
ja od danas nejedem ništa nakon 8 h!!držite mi fige!!! :roll: ko zna, možda i uspijem! :mrgreen: