Haj hou dragi naši...
Mi smo bili kod bake u Bosni više od dva tjedna. Vratili se danas. U principu nam je bilo lijepo. Sada čekamo more. Idemo 20-og jupiiii.
Vidim da ste svi super, veliki, lijepi i pametni :heart:
Nura je završila na penicilinski injekcijama jer joj se pod Sumamedom razvio početak upale pluća. Srce mamino. Ali to je sve iza nas, hvala Bogu, ne želim se ni sjećati. Malena je kao nova!
Imali smo blokadu hodanja, za vrijeme i neposredno nakon bolesti nije htjela napraviti niti jedan korak, ali zato sada nadoknađuje, ne mogu ju uloviti. Izgleda mi kao teletubbie :) . Brbljavica je prava. Luda je za papučama i ujedno joj je papuča i omiljena riječ koju ponovi cca 50 puta u danu. Samo gleda tko ima papuče, ako je neko bos ona mu donosi papuče. Kupili smo joj Frodo roze papučice i ne izuva se iz njih, ali papuča je definitivno najslađa riječ koju je do sada izgovorila. Luda je za loptama, i već ima poveću kolekciju jer ne može proći pored ijedne lopte da ne poludi za njom.
Počela je koristiti i umanjenice pa nas zove mamica i tatica, a mi se topimo....... :heart: Ljubav mamina!
Pusa svima... :*