a sta je s pepsi :D
Printable View
a sta je s pepsi :D
Pepsi, kokta i ostale cole nemaju prođu kod mene.
Moj želudac podnosi samo oriđiđi coca-colu i to najbolje iz staklenke ili limenke 8)
a, sorry, zaboravila sam da ste vi ispod dva, al na to i ja mislim, i meni je produzeno dojenje od 2+ do 22 :mrgreen: al ja racunam na to da te kaleb nece iznevjeriti tako brzo :mrgreen:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
pepsi - je meni osobno preslatka, mora da ima 44 kockica secera u litri hahaha
kokta - moze, light proizvodi ni u ludilu... klasicna je najbolja.
luna, onda se vidimo u kukuruzistu... ti slobodno izaberi gdje i kad. :lol:
Popijem je povremeno, ali više volim koktu. Kola mi nešto preslatka.
Vezano za koka kolu i proliv/povraćanje. Pitala sam jednom zašto se to preporučuje, pa sam dobila odgovor da kola sadrži tzv. "sluzave droge" tj biljne ekstrakte koji pomažu kod povraćanja. Preporučuje se odraslime, ne djeci. Kola bi se trebala piti hladna (ne iz frižidera) i bez mjehurića. Instant rješenje za kolu bez mjehurića je kašičica šećera u čašu. Zapjeni straobalno i pa-pa mjehurići :mrgreen:
Također! :mrgreen:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Samo što sam prešla na Pepsi otkada su uveli onu groznu Colu sa limunom umjesto normalne.
E da, light cole su mi fuj bljak. :mrgreen:
Meni je sve light fuj bljak.
postoji nešto puno otrovnije i od Cole.
zove se: Lihgt Cola 8)
(ili Zero sad)
kod mene ništa od navedenog, čak ni sokovi ni cedevita. najbolje me počastiti čašom vode :mrgreen: , a ak uz to dobijem i kavicu... :naklon:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Cola je i meni mmmm!!A uz picu je neizostavna. :D
jel znaš kak boli upala gušterače? ne?Citiraj:
sandra123 prvotno napisa
frčeš se od bolova koje ne možeš ničim smanjiti... pa te doktori naruče za mjesec dana - jer nema termina da te netko pogleda. a bez specijaliste ti tvoj dok ne da ništa... pa onda to i prehodaš.. ne možeš ni jesti ni piti normalno... a šef ti kaže da bi trebala doma ležati, ali ti odmah nakon toga da posao - iako vidi da se ti rušiš. jer nemaš dijagnozu. itd...
ni ja nisam mogla bez cole. imala sam sreću da je bila "blaga" upala. moj tata je umro od jake upale gušterače....
nakon toga - zbrojeno u godini - možda popijem 1 (jednu) litru cole. tj. kad pojedem nešto što mi ne paše, a nemam peptoran - popijem deci cole.
Ma daj nemoj me strašit!!To malo zadovoljstva,a ti odma u crnjak.Jela sam ja i špinat i to navodno neprskan pa dobila trovanje.Padom sa svoje 20-metarske jahte sigurno neću poginut,a ovo ostalo bit će što će bit.
istina, osteroporoza nikog nije ubila 8)
koliko ja znam
je, tak sam i ja odgovarala... dok me nije zgrabilo... :/Citiraj:
sandra123 prvotno napisa
a jahta od 20 metara ti baš i nije bogznakaj... ne isplati se ić u banku i to plaćat... kupi si bar kruzera, pa padni s prave visine! :lol: :lol:
ako već hoćete bit in,masovni turizam i jahte su so last century, :mrgreen: ,
istinska jet seterica i utemeljiteljica trendova kampira u Amazonskoj delti
gdje je može na salatu pojesti kakav domorodac
koji će poslije danima pljucakat silikone
Citiraj:
sorciere prvotno napisa
:lol: :lol: pa otkud samo to vadite... :lol:Citiraj:
već hoćete bit in,masovni turizam i jahte su so last century, ,
istinska jet seterica i utemeljiteljica trendova kampira u Amazonskoj delti
gdje je može na salatu pojesti kakav domorodac
koji će poslije danima pljucakat silikone
bude si popio kolu pa ce biti okCitiraj:
maria71 prvotno napisa
:lol: :lol:
maria71 podebljajder mi ovo ,što si napisala,molim te!Nešto slabo vidim.Stari se! :( Ili je od Cole.A sorci dabogda ja došla do kruzera pa makar po njemu šetala s padobranom,za svaki slučaj!!Zvat ću te da pravimo piruete u zraku!! :D
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
gledaj CSI :lol: ... dole ti ne pomaže padobran... i šarkovi vole dobar doručak :mrgreen:Citiraj:
sandra123 prvotno napisa
Vidila !!Kako to uspijete pročitat?E za mene ovako nepismenu i jest kruzer, a što se tiče domorodaca bar ja nemoram daleko ići .Ima ih oko mene za tri rezervata.
kad kvotaš npr mene, onda vidiš u replayu ta sitna slova
E ako mene izidu ni cola ih ne bi spasila.Pa zar pored naše crne kronike još i CSI.
A tako!maria hvala!
Gušterača kažeš sorcie, a ja sva sretna jer su mi jetrene probe dobre :roll:
A i kud ste baš pizzu spomenule, tako bih je sad...mmmm...
Jel' se kuži da sam došla s maminog dvotjednog kuhanog menua?
slatko se napričaste :mrgreen: , aj' sad na posao!