Nisam ni mislila da itko ovdje dolazi :mrgreen:
Stijena- kakvih novosti ima kod vas?? Da nisi.....????
Printable View
Nisam ni mislila da itko ovdje dolazi :mrgreen:
Stijena- kakvih novosti ima kod vas?? Da nisi.....????
Jesu to one novosti što se pišu malim slovima? :saint:Quote:
Originally Posted by Stijena
Trak, bila si brža!
Veliki umovi misle isto. 8)
Tako je!!!!!!Quote:
Originally Posted by Maruška
I ja pomislih isto ali ne napisah..... :mrgreen:
Pa čekam službenu objavu....
Stijena mudro šuti ;)
Ne, ne, Stijena mudro radi, ipak je došla s godišnjeg :lol:
Naime, cure, pa kaj stvarno mislite da bi si ja priuštila još jednog bika, MM je imao zabranu prilaska desetak dana (ziher je ziher), a i uostalom nisam napisala sitnim slovima nego velikim, tak da :nope: , niš od TIH NOVOSTI još za sad, moram vas razočarati, možda drugi put :lol: , jednom mi je bilo čist dost doć s godišnjeg s "privjeskom", kad smo se vraćali s go ćorila sam brtml od krčkog mosta do naplatnih kućica u lučkom, odmah sam znala da nekaj nije u redu :lol:
Nekako mi je sad važnije to da MOJE DIJETE NE NOSI PELENE VEĆ TJEDAN DANA :D :D :D ono da kaka kud stigne uopće neću napisat da ne pokvarim i :nope: nema pelene dok je budan, noćnu dobije tek kad zaspi (to mi je prvi put otkad sam majka da sam u nečem dosljedna :mrgreen: ). Odmah, prvi dan je skužio piškenje, nezgodice je imao onako po par kapi prvi dan, a piškio je valjda 150 puta, a drugi skoro ni to. Sad svaki dan piški sve rjeđe i sve duže :lol: Prvi dan tek navečer me kao tražio pelenu, al to sam uspjela pečuti, a on zaboravio. Žao mi je stavljat mu pelene radi tog jednog kakanja dnevno (ili ko što je počeo svaki drugi dan :roll: ) kad piškenje tako super traži i obavi, pa ako treba nek još neko vrijeme kaka u gaće, preživjet ćemo - MB nisi sama u pranju gaća :lol: , ionako svaki dan sjedi na wc-u i tiska, doduše više unutra nego van, ali ionako ništa nije naučio preko noći, pa mu i za to trebam dati malo vremena.
Jedino ne znam kako će to izgledati sljedeći tjedn kad krene u jaslice - naravno bez pelena, jer koliko čujem kako je bio najstariji u svojoj grupi preselili su ga u drugu grupu k novim tetama, pa bih voljela rješiti i kakanje, ali važno da je naučio piškiti, tak se već da bit bez pelene. Jučer mu stavljam noćnu i sve mi čudno moje dijete s pelenom. Odmah sam se navikla na tu slatku malu guzu bez pelena u gaćicama, pojest bi je mogla :lol:
Ah,ništa od senzacije... :(
A za pelene sam ja već objavila neki dan i zato još jednom :klap:
Daj mi napiši šta ste radili na GO i šta ima na Cresu.
Bila ona 3 tjedna dolje,a ništa od morskog izvještaja,tko zna,možda more više nije slano :lol:a nećeš to podijeliti s nama!
Hoću duuugi izvještaj sa Cresa :D
I samo da dodam da bi se jaaaaako zabrinula za naše prijateljstvo da event. trudnoću nisi prvo samnom podijelila :mrgreen:
Čisto da znaš za ubuduće :lol:
Vi'š Lovre opet po svom! Ovo sa skidanjem pelena.
Naime, on bez problema kaki u tutu (drugi dan zaredom!). Ne pita ali kada ga baka vidi da se sprema na akciju, ponudi mu tutu i to sve skupa prođe ok.
Ali pišanje... Ne kuži. Samo se svako malo začudi: Opet su mi gaće mokre!
Pa ono kupali se, sunčali, išli na plažu, išli s plaže, i to sve naravno kad nije padala kiša ili bilo oblačno ili puhala neka bura. Vrijeme baš nije bilo bog zna što, ali patriku to uopće nije smetalo, stalno je htio ići "moje pupati", na kraju mu nisu trebali ni kolut ni plivalice, išo on bez ičega u "duboko" do vrata i tolko se bacakao - nešto slično ko Roko s plivalicama :lol: :lol: :lol: (a ja se pitala otkud mu to :lol: )
Popodnevno spavanje preskočili smo i preko nekoliko puta, ujutro se budio uredno u pola 10 :shock: - da mi je malo tog zraka u zagrebu - jeeeeeeo, nema što nije - baš me zanima što e bit sad doma, a pogotovo u vrtiću, flašicu sve manje koristimo za uspavljivanje, a sve više za popit i ostavit :D , sad pijemo samo litrru mlijeka na dan :/ , spavao super.... i ovu noć bilo dobro - po noći se probudi samo dvaput pocucla i spava dalje, jedino kad me digne u 6 jer uredno uvijek baš u 6 nešto sanja, pa zove mama, baka, deda, bager, riba, atić, peso.... :lol: ono neće ništa, al me probudi :roll:
evo ovo je najkraće, ali naravno čim stignem, nastavak slijedi
Čuj Mare, sad sam skužila da bi naši klinci u tandemu bili već odavno bez pelena :lol: :lol: :lol: , tvoj kaka, moj piša, još da nađu kojeg da čita novine na wc-u i da vidiš :lol: :lol: :lol:
Dobar izvještaj-thnx :*
Otvorila sam novu temu na ovom pdf pa je pročitajte (kako je prošao moj party :mrgreen: ).
A možete i komentirati! :P
stijena imam ja jednu slikicu al na mobu kako Kala sjedi na wc školjki i čita tatinu bibliju - športski ribolov.
traktorka e jesi mi našla bolnu ranu
Može mial, pridruži nam se :lol: :lol: :lol:
pa s obzirom da ne dobivaš moje smsove tko zna što sam ja već sve podijelila s tobom a da ni ne znaš :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by traktorka
može, a daj si sad zamislite sliku kako bi taj trojac izgledao :lol:Quote:
Originally Posted by Stijena
šta pa patrik piša, lovre kaka, a kala čita novine, jedino malo prevelika gužva za moju kupaonu, kak vi stojite s tim? :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by **mial**
O, pa moja kupaonica je legendarna! Nisi pratila tu sapunicu? Ili bolje rečeno - horor? (da odmah najavim, bit će još nastavaka)
Evo se konačno odjavljujem, najvjerojatnije do ponedjeljka. Idem kući. Bog.
:bye:
Stijena-obavezno nađi opis izrade Maruškine kupaone (tragikomedija) , pisala je o tome prije nekih dva tjedna
Za umrijet od smijeha-da nije pretužno
Mama27,haribo-where are you ????
pa i moja je mikro bila bi gužva samo takva
dakle bila sam na roditeljskom od 5 do 7 ,15, tete mi se jako sviđaju. aj kako je tamo sve malo tako slatko.u ponedjeljak nam počinje prilagodba od pol 10 do 10.
Mare sretan put ! nažalost nemam auto da se zaletim do Buzina a i sutra je opet 3 K u akciji
Evo i mene :)
Cijeli dan se nekud skitamo i sad sam si konacno sjela za racunalo.
Bas nam je ruzno vrijeme pa se bas i nismo previse spancirali.
Stijena bas mi je drago da vam je bilo lijepo na moru , a pomalo vam zavidim sto bili tako dugo :mrgreen: .
Nisam jos ni stigla procitati sto ste sve pisale .
Mial drzim vam fige da vam prilagodba super prodje.
Kad pomislim da bih trebala dati Vanju u vrtic, odmah me boli zeludac :( .
MI smo probali dati Luku u vrtic u Njemackoj i svako jutro sam imala mucnine dok sam ga vodila :( .
A i Luka , cim je dosao u vrtic , morao je odmah kakiti :love:
do podne proveli sa tatom, otpratili ga na posao i legli spavat
al ni danas od popodnevnog spavanja nista (spavao je jutros do pola 10 pa sam to i ocekivala!)
bili malo u vrtu pa u gradu u skitnji, vrijeme bilo super (eto mama27 da ste ovdje danas bi se nasetali :kiss:)
kupili smo Kristijanu nesto genijalno za u vrt
ako sve bude o.k sutra nam dovoze a u subotu montiramo
rekla sam MM da cu mu ja pomoci oko montiranja pa da moze reci da su mu to mama i tata napravili
nadam se da nece biti pretesko fizicki
jedva cekam, i obecajem slike naravno!!!!
isli smo ovaj tjedan i u IKEA, kupili mu stol sa dvije stolice
slatko skroz
nismo jos montirali jer se bojim da ce mu soba biti pretrpana
a nadam se da cemo uskoro i stol za presvlacenje makniti pa ce biti mjesta
Haribo mislim da cemo u jedanaestom mjesecu do Stuttgarta pa cemo se setati :) .
Ja MM nagovaram da nesto kupimo za vrt pa da klinci uzivaju, ali nije bas odusevljen tom ideom :evil: .
Jedva cekam da vidim slikice , sad ce Kristijan uzivati.
jel ovaj? i mi smo nedavno i super nam služiQuote:
Originally Posted by haribo
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20072816
bas se radujem setnji!!!
al bit ce napretka oko slikica!
jutros mi je MM prikopcao skener na laptop i instalirao, tako da cu moci staviti i slike od fotografa sto smo se slikali prije godisnjeg
sad se sjetih da sam Tockici htjela poruciti da ne odustaje od slikanja kod fotografa, probajte vise puta dok ne uspijete
mi smo bili i prosle i ove godine na slikanju sa Kristijanom i sva muka i trud su se isplatili jer slike su predivne
a da ne govorim kakva je to lijepa uspomena
Quote:
Originally Posted by yasmin
vidjela sam taj, bio nam je u kombinaciji al smo se odlucili za drugi
nas je onaj cijeli drveni ako si vidjela...nemam link (mislim da je set 30 €, stol i 2 stolice)
evo nasla sam, ovaj smo kupili:
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/87474709
ovo cemo u subotu montirati u vrtu ako ne bude kise :smile:
http://sortiment.obi.de/medias/wG8ni...TXEYV58-30.jpg
Haribo ovo za vrt je odlicno.
Ja sam gledala malo tu u Hr. tako nesto , ali nisam nista pronasla.
Ono sto sam pronasla je sve jako veliko , a i cijene su dosta paprene :mrgreen: .
Sto se fotografa tice, mi smo bili prosli tjedani klinci su bili odusevljeni.
Pozirali su ko pravi manekeni :love: .
Potrudit cu se da danas to skeniram pa da vidite.
Ovo je mrak!Quote:
Originally Posted by haribo
Pakiram stvari i stižemo do vas za vikend :mrgreen:
Roko još spava,vrijeme nam je bljak,tako da ne znam šta ćemo danas :/
Mama27-mene svi nagovaraju da dam Roka u vrtić,ali jednostavno ja ne mogu.Dok mi nije sila,nema šanse...a i baka radi samo do kraja godine i onda ide u mirovinu,pa bi ga ona mogla čuvati bar par sati,a vrtić mi je koma,možda zbog vlastitih trauma :(
Dobro jutro društvo.
J nema temp, al je počeo kašljat, onako promuklo.
Za vikend idem do Krapinskih toplica(pa ću svratit i do susjedne nam dežele :mrgreen: )
Sva sam nekako šuć-muć :roll: , ovo vrijeme...
Ma pročitala ja Maruškinu sagu o kupaoni i koliko je tužna, toliko me i veseli jer bar će netko imati novu kupaonicu kad već neću ja :( - bar ove godine.
Mial - čvenk je onda u Maruškinoj kupaonici :lol: :lol: :lol:
haribo - ova "vrtna garnitura" je odlična - kolko je to parica? mora da je fest. i s obzirom da nisam na "ti" s njemačkim zemljopisom, može info kolko je berlin daleko od stutgarta - čisto da znam jel da te priupitam kakvo je tamo vrijeme s obzirom da nemam pojma što da uzmem za obuć - u avion ipak ide samo 20 kg prtljage :mrgreen:
Ja prijavljujem malog izjelicu koji je unatoč peleni ujutro sam od sebe otrčao u zahod i tražio piškiti :D Tolko mu se sviđa što kad kaže "mama, piša" trčimo do kupaone, pa se utrkujemo ko će brže doć, pa se "hrvamo" hoće li sam skinuti gaćice ili ću ja, da je jučer popodne svakih 15 minuta išao piškiti i začudo svaki put se stvarno i popiškio. A onda mi je dobar - "mama, gotov" - pa ja krenem da ću ga dignut, onda kaže - mama, još piša - i onda još ispusti slapić :lol: , ma za krepat, ne znam mene to toliko veseli, stvarno nisam ni mislila da će biti toliko lako i bezbolno
Wana-super avatar!
Stijena-nisam ni ja baš znalac u zemljopisu ali mislim da je Berlin daleko sjevernije od Stutgarta,i da je hladnije dosta. A zašto gospođa ide u Berlin :mrgreen: ako se smije znati,idete svi ili soliraš?
Gospođa, draga, konačno ide na zasluženi godišnji odmor, solo, sa svojim mužem, samo ćemo se špancirati, šopingirati i uživati a možda bude i nešto sitnih slova jer bikovi su prošli :lol: :lol: :lol:
(i pomalo šmrc, venuti za djetetom jer nikad nismo bili toliko dugo odvojeni, al to me obično brzo prođe :mrgreen: )
Blago si ga vama,koliko dugo??
8 danaQuote:
Originally Posted by traktorka
imamo gore prijatelje koji nas već godinama zovu da dođemo, ali stalno nam je nešto - te se seli, te se ženi, te ja trudna, te beba, te ne možemo ostavit dijete....e ove godine nam je prekipilo i odlučismo da s obzirom da ionako svaku jesen šopingiramo u grazu, ovaj put to obavimo u berlinu
haribo...ovo za vrt je stvarno mrak
Hvala Trak, sad kad sam naučila kako, mijenjat ću ih svako malo...da se iživim dok ne stavim album :mrgreen:
Stijena,super, super.
Btw, danas sam otkrila kako se cijela HM kolekcija može vidit na netu, već mi je muka koliko novaca moram ponijet...