Idealne godine za prvu trudnoću
Cure moje drage
Idealne godine za prvu bebu....... Imam punih 36 godina i odavno sam spremna u svakom pogledu za svoju mrvicu. Ali život nije darežljiv prema svima, uopće ne mogu razmišljati o tome jesam li spremna ili ne., razmišljam samo iz mjeseca u mjesec o Bože daj da poslije postupka moja beta bude konačno pozitivna. A još ništa od toga........... borim se i dalje s nadom da ću i ja jednog dana dočekati malog bebača.
Re: Idealne godine za prvu trudnoću
Citiraj:
rozalija prvotno napisa
Cure moje drage
Idealne godine za prvu bebu....... Imam punih 36 godina i odavno sam spremna u svakom pogledu za svoju mrvicu. Ali život nije darežljiv prema svima, uopće ne mogu razmišljati o tome jesam li spremna ili ne., razmišljam samo iz mjeseca u mjesec o Bože daj da poslije postupka moja beta bude konačno pozitivna. A još ništa od toga........... borim se i dalje s nadom da ću i ja jednog dana dočekati malog bebača.
Od sveg srca ti želim da uskoro realiziraš svoju želju! :)
Čujte, u redu je to što doktori govore. I ne sumnjam da nisu u pravu. Ali ne ide u životu baš sve po 'pravilima'. Ne možemo uprit u botun.
Eto, ja imam 31 godinu (u braku sam nepune dvi godine), nisam još mama, ali se nadam da ću uskoro postati. Samo da ulovim ovulaciju :mrgreen: .
Dicu obožavam od kada znam za sebe...ali to ne znači da sam to mogla i tribala napraviti prije 5 godina. I da sam bila kompletno zrila za to.
Izmedju ostalog, priče tog tipa meni prave jako veliki presing u glavi, a to mi u ovom trenutku ne triba...Uvik neki pritisak: ' A kad ćeš školu završit...a kad ćeš se udati...a kad će beba ' ...
Ma idi...za poludit!
Zato drage moje, samo pozitivno...za sve postoji svoje vrime...