pusa svim bubanima :*
Printable View
pusa svim bubanima :*
Kako su nam bolesnici?
Mi smo u subotu bili u kazalištu pogledati Gospođica Neću i nikako je ne bih preporučila za uzrast naše djece. Izašli smo na pola predstave jer se Lena strašno bojala (nikad ju nisam vidjela takvu :( ) i počela plakati. Premračno, lutke su i meni bile prestrašne.
Ali zato vidjeh reklamu za novu Miffy pa već spremam plan za odlazak, obožavamo Miffy.
i mi šalje puse bubancima!!!
konačno smo proslavili Vidov i moj rođendan
Bilo je super!!!!!!! 40-tak odraslih i 20-tak klinaca
za koji dan ću staviti slike (ako me budete natjeravale)
bucka :cry:
pozdrav svima... a bubinima ~~~~~~ da što prije ozdrave...
Lara je bolje, ne mogu reći da je 100% ozdravila, još kašlje ali je morala danas u vrtić....
inače je velika pričalica... rečenice su sve duže, zamjenice i padeži sve češće pravilni.... uglavnom, ne gasi se...
jede sve i stalno... neki dan smo nešto pričali o jelu i ja se jednostavno nisam mogla sjetiti nečega što lara ne jede.... jedino puding i voćni jogurt ali to joj niti ne dajem pa nije čudo da neće u vrtiću....
često ju se može naći da stoji ispred otvorenog frižidera i viče "papati, papati" :roll:
Mirta, daj pls stavi slikice.... :cekam:
Bok!
Pozdrav svima, nadam se da prizdravljate.
Evo, da i ja stavim malo naših sličica da vidite kako napredujemo http://public.fotki.com/mamaineven/roendan/
Pass je neven
mirta stavi slike po mogućnosti da nisam ja na njima
Larita blago tebi meni M. ništa ne jede, osim špeka i kruha...ALi fakat samo to...Pola hrane zbog alergije ne smije, a ostatak neće. Valjda će proći ta faza. :/
Jučer me zove iz druge sobe" Maaamaaa dođi malo tu sim!" i "Mama idem s menom" (umijesto s tobom) :lol:
E, da u nedjelju se igrao na podu sa autićima i odjednom nešto priča, ja malo bolje poslušam, a on govori cijelu molitvu "Anđele čuvaru mili". Pola riječi govori svojim jezikom, ali CIJELU molitvu zna. Naučila ga je svekrva.
Neven mi je super! Ima prekrasan autić! M bi se raspametio da ga vidi.
Mirta ja te baš neću moliti :P
Neven - pravi vozač!
Puse svima, jurim raditi, sad sam došla od doktora, sve ok, buša raste - u četvrtak idem na uzv. Još da me mučnine malo zaborave ....
Mama Nataša a kada ti je termin?
28-30. ožujak, prava proljetna bebica pa čak ako i požuri koji dan kao Lenči :heart:
Prekrasno!Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Imaš ime? :saint:
Joj, ne pitaj. Prošli put smo se natezali, na kraju nije bilo po mojoj želji. Ovaj put bi trebalo biti po mom ali opet se bojim da ništa od toga. A iskreno to mi se čini toliko daleko i ponekad zaboravim da sam trudna :oops:
Sjećam se da ste prošli puta zadnji dogovor imali ispred općine...Mislim da je tvoj favorit bio Katja...A Lena i Katja super pašu! :heart:
bok svima. MN, promaklo mi je da se već zna da je curka, ali bez obzira Katja je super ime. Što Lena kaže na prinovicu koja stiže?
Tia na spomen da li bi imala brata ili sestru, samo odbrusi, ne tatu i mamu!!
Ma nije Nataša još rekla da je curica...Nego sam ja spomenula ime! :lol:
:) još se ne zna a ako bude sramežljiva poput Lene nećemo znati do 30.-og tjedna. Srećom imamo zato puno robice neutralnih boja.
Sumnjam da će biti Katja jer sam to ime namjenila Leni i samo njoj...
Meni se sviđa Nora ali opet ponavljam Lena i Nora u našim krajevima :roll:
Zanimljivo, o muškim imenima uopće nisam razmišljala...
I MM je htio Lena, ali su moji iz Međimurja, a to ime tamo ima značenje, tak da te potpuno kužim u vezi Nore... :/
Hm, zanimljivo.. ;)Citiraj:
a ja te kužim za ovo... tak je meni Nika i dalje najjače ime za curicu ali ne bi drugo dijete tako nazvala....Citiraj:
Lara kaže da će imati seku koja će se zvati Gita... uopće ne znam otkud joj to, ne poznamo niti jednu Gitu...
Iz šegrta Hlapića?
nemam pojma, valjda je čula u vrtiću :/
Meni je Gita prekrasno ime! Uhvatila sam se da u zadnje vrijeme isprobavam koje muško i žensko ime paše uz Matija. :shock:
:mrgreen: ništa nas ne smije iznenaditi, ha Nitice?
:lol: Da! Ali za sada je sve pod kontrolom, upravo je menga u tijeku... :PCitiraj:
nataša sjetla sam te se onu večer nakon vidovog rođenana
došli smo doma strgani, Vid i Bruna su zaspali u autu i vrištali kada smo ih vadili van - IDILA !!!!! pozdravi muža :mrgreen:
a vezano uz imena Vid ima ime koje je prepoznatljivije kao Vida
a Bruna kao Bruno
evo malo da se izjadam!!!
pepeljuga je trenutno glavna u nasoj kuci i mora se vrtiti od 0-24 na dvd-u!ako slucajno prebacimo program pikica vristi!!
kod presvlacenja vristi, skidanja i oblacenja papuca vristi...
ako joj nesto nije po volji-vristi!!! :/
danas je popodne zavrsila u kazni (boravak u kindacu na par minuta)!!!tad isto vristi!!
ponekad pomislim da nisam rodjena za to da budem mama!! :(
znam da je to faza, ali ponestaje mi zivaca!
bucka - nama je vrištanje stara stvar,
uz to ponekad zna ići i griženje, histerično bacanje stvari i sl.
primjetili smo da je zadnjih 20-tak dana postao noralniji
drži se :*
a ja ponekad poželim da malo ubrzam vrijeme i onda se sjetim da ću tako ubrzati Bruninu ludu fazu
a moj je meni jučer napravio frku u jaslicama i dućanu i putem od dućano da doma, i u liftu i pred vratima i u stanu- :evil: :x
mislila sam da ću ga "#$%&, ako ne prestane plakati, derat se ,bacati po podu... i onda sam iznjela sir i kruh na stol - i kao da su čarobnim štapićem dobre vile odnjele sve to-dijete mi je bilo ˝normalno˝ :lol:
u biti jučer uopće nisu spavali u jaslicama jer još uvijek traju adaptacije i 16 djece konstantno vrišti i svi su nervozni i ne mogu spavati :(
ha, asd sam se sjetila
počne bučati, lupati i bacati stvari- i najednom stane i kaže - ljudi nanaju, i susjeda ispod nana, i primiri se na sekundu i onda onako za kraj prebaci tabure da se cijeli stan zatrese :roll:
nika je isto danas poharacila pol konzuma!!
pilala foliju i radila rupicu na cekin poletini, sama nosila svoju kosaru, od svih stvari u ducanu uzela bas kutiju sa jajima, a ja samo gledala kako ce sve zavrsiti na podu...
uglavnom, brze je ona punila kosaricu nego sam ju ja stigla prazniti!! :mrgreen:
I kod nas slično stanje. :/Citiraj:
bucka prvotno napisa
Vrištanje započinje ujutro jer neće skinuti piđamu i obući se pa na dalje kad god nešto nije kako si je ona zamislila urla i baca se, katastrofa!
A najgore od svega mi je što uopće neće spavati.Navečer do 11 nema šanse a preko dana nikako doma a u vrtiću zaspe ali isto teško tako da mogu zamisliti kako to izgleda!
Sad mi je lakše kad vidim da nismo jedini, već sam mislila da je nešto boli a i tete u vrtiću su se požalile kako je nervozna i neraspoložena.
Jučer smo bili u parku sa našim malim susjedom koji je 2 mj stariji od M. i mališan je hm...malo življe i mrvicu agresivno dijete. Moj M. se pokušavao igrati sa njime sa lopticom, lovice, ali mali ne surađuje. Jedino mu je bilo zabavno štipati M. za guzu, natezati za jaknu, gurati ga...Moje dijete je bilo zbunjeno i izgubljeno, a niti ja niti mama od maloga se nismo htjele miješati. Na kraju sam rekla M. neka počne govoriti "K. pusti me!" i M. je počeo to govoriti sve glasnije dok mali nije odustao.
Kaj Vi radite u sličnim situacijama? Miješate li se ili pustite kikače da sami to riješavaju?
bucka vidim da imamo iste metode kažnjavanja :mrgreen:
ako vidim da je netko stvarno previše za moje oči onda reagiram....inače M. se voli igrati i onda grliti klince a njima to ide na živce pa ga gurnu(nekad i padne) i onda je sav zbunjen.jednostavno kažem pusti dečka jel mu smeta i pokušavam mu skrenuti pažnju
Kod M. baš ne pali skretanje pažnje...A ja se rijetko miješam jer i u jaslicama je, na žalost, prepušten sam sebi, pa bi htjela da se nauči nekak sam braniti. Imam osjećaj da je magnet za "agresivce". :/
pa ja ga pustim dok se stvarno ne poćnu onak ružno ponašati sa njim....da ih pustim dalje nemam pojma kaj bi bilo....da se vratim na ponašanje općenito...inače je dobar ali kad ga primi žuta minuta onda je to show...ne vrišti ali cendra,štipa,lupa se glavom di stigne,nekad ugrize i tak...bit će da je to još jedna faza :mrgreen: kad je jako sretan onda pod moraš napravi nekaj da se zacrvenim...tipa onak je kao anđelek došao do tate od male Lene i onda ga je puknuo sa balonom po licu :shock:
:lol: Mali mangup! Dobro da nije zveknuo Lenu... :lol:Citiraj:
Romina prvotno napisa
njoj je onak totalno cool uzeo kanticu i otišao bez da je pogledao :roll:
Tak slatku curicu...tctctc ajde se sad zacrveni! ;)Citiraj:
Romina prvotno napisa