ja sam trudničku robu počela nositi s početkom 3. tromjesečja.
ovo za hulahopke i ja čekam odgovor :roll:
Printable View
ja sam trudničku robu počela nositi s početkom 3. tromjesečja.
ovo za hulahopke i ja čekam odgovor :roll:
ja hulahopke kupila u Njmeačkoj, bilo ih je i s uzorkom. netko je spomenuo da ih kod nas ima u Jadranu, ali da nema s uzorkom. Možda jedino u Aniti, a tamo je vjerojatno cijena troznamenkasta. Dva para sam platila 8€
bila sam u petak u prolazu lovački rog u ilici (išla da vidim šta ima u onom indijskom i našla neki kaputić na vezanje..., ali to nije bit ovog posta), nego prije tog indijskog dućkasa ima jedan 'dizajnerski' dućkas, mlada cura dizajnerica koja šije, ima jako lijepe i fine stvarčice (svečanije, ali prekrasne meni), nije baš jeftina, ali po meni nije ni skupa za stvari koje su ručno šivane svega par komada (tipa šos za 600 kn), a štos je u tome da ona ima curica od 6 mjeseci i još od prošle godine su joj sve kolekcije primjenjive na trudnice i nosive i poslije trudnoće.. ne bi to ni znala da nisam ušla pa se raspričala kako ni sama nije imala šta nositi, pa joj je to bio cilj.... eto, pa kome treba... zaboravih ime dućkasa, ali prepoznati ćete ga (pred kraj prolaza s desne strane prije indijskog dućana)
Ja sam vec bila ocajna od ponude po nasim ducanima za trudnice. meni je trebalo nesto malo elegantnije, a kako mi je - ako Bog da - ovo zadnja trudnoca koju planiram, bilo mi je steta davati puno novaca za trudnicku robu. Iako da sam nesto fino vidjela, ne bih razmisljala jer mi posao diktira da moram biti dobro i poslovno obucena.
Na kraju sam tako sretna :D jer sam nasla u Peek&Clopenburgu (City Centar) suknju na gumicu, bila je skupa, ali apsolutno nosiva i nakon poroda (crna, taman prekriva koljena, interesantan ne-bapski kroj. Par dana nakon toga sam slucajno u Marks&Spencer-u u Avenue Mall-u nasla prekrasne ugodne hlace za 370 kn, svecanije, malo sire nogavice, ravni kroj, ma mrak mrak ... imaju tzv smart weist, nesto isto sa gumicom, sto cu svakako moci nositi do kraja trudnoce a onda dati mojoj mami (ili ja nositi i dalje ako se ne vratim na staro).
Samo da napomenem da su i hlace i suknja apsolutno sivani za ne trudnice, tako da se i u normalnim kolekcijama nadju dobre stvari.
Ja sam danas stigla iz Zg. Kupila sam super haljinu u Mexx-u i bolero u Sisleyu(valjda sam dobro napisala) I oš 2 tunike i tajice i cipele....
Sad sam preeeeesretna!
Bit ću debela kuma ali barem dobro obučena.
danas slučajno u dm našla jadranove hulahopke, ima samo crne obične 15dena, trudničke, ali su barem 27kn :)
Ako netko ima mogucnosti...
Ja sam neki dan bila u bosni na placu....prekrasne stvari za trudnice...kupila sam si traperice za 120 kn, majice i veste isto tako...a ima i stofanih hlaca....ma super stvari za male pare...
A jeste li ptobali obiche pantalone - samo one dobro niske i eventualno boj vece. Ja ih nosim i puno su mi udobnije od trudnickih.
ok, dugo nije potezana tema, al ja vise nemam hlaca! :mrgreen: sve sam procitala gdje kupiti sta u ZG, Ljubljani i Grazu, great! :roll:
a u Osijeku i okolici? pliz cure! Benetton ne spominjite, ne pada mi na pamet dati 500 kn za jeans :shock:
emam hlaca u koje stanem sam htjela reci... :P
Ja sam si kupila par komada robe preko Neckermanna i zadovoljna sam.
Ja sam si ušila "tobolac" sa gumom na postojeće hlače... :mrgreen:
ova trenutna moda dušu dala za trudnica, sve majice-tunuke koje sam kupila zapravo nisu trudničke i nosive su i poslije trudnoće, trudničke trapke i još jedne hlače kupila u Oviesse (Trst) za sitne pare (na sniženju 15 eura), ali ipak mi je najugodnije u dugačkim tunikama-haljinama (ne trudničkim) i tajicama.Kod trapki me nervira što me nekako stežu dok sjedim (rub hlača ispod široke elastične pasice), a jedne koje imam s niskim strukom (ispod trbuha) mi stalno "padaju" jer su rastezljive, pa poludim ...
hmm... idem opet prelistati neckermann, ne sjecam se da sam sta vidjela... dat cu si i ja napraviti tobola na jedne, al rekoh, mozda negdje naletim na nesto zgodno, a jeftino... a ne znam gdje da trazim. iako se uopce ne mislim nesto "modirati", glavno da mi je udobno! :)
ja sam trudničke hlače s gumom počela nositi odmah, jer su me jajnici bolili.. a majice i tunike evo tek sad kad je buša baš počela vidljivo rast...
Ja sam se tako razočarala u Ljubljani. U H&M u gradu nema niti trudničke odjeće, niti za bebače, a u City Parku ima samo za bebače. A ja bila službeno i trebalo je dnevnice zdrobit....Baš sam bila jadna :/
Meni je ovo sve u CIty Centru kod nas koma. Dorothy Perkins mi je neka shit roba i hlače čudnog kroja, a sve košta.... Meni se to ništa ne sviđa. Stvari u Prenatalu su mi prekrasne, ali skupe. Mama u Malešnici mi je isto seljo beljo. Ja sam kupila par stvari u Benettonu, a većinu mi je sestra dala....
Da mi trebaju fancy stvari za posao, kupovala bih u Prenatalu....Prekrasne su stvari, a s popustima se da...
ima u Zari (i ovo j zagrebačkoj) nešto odjeće za trudnice. Ne sad preogroman izbor, ali ima.
ha, a ja se ponadala da cu u prenatalu naci nesto, naime otvara se 1. 3. u osijeku. ali ak je skupo, ohne mich! :/ iz principa ne dam! ;) sivat cemo.
U Fun4Mum u Ozaljskoj su dobili capri traperice i rekli da će idući tjedan dobiti malo laganiju odjeću. Nisam gledala cijene jer nisam ništa našla što sam tražila, nije bilo brojeva i žurila sam, ali su stvari OK.
Pogledaj na netu, ja sam odatle narucivala. Specijalizirani katalog.Citiraj:
manal prvotno napisa
Ja se isto polovicom ožujka spremam u graz - prvenstveno u h&m jer od prošle trudnoće imam samo dva para zimskih hlača koje mi sad definitivno neće trebati (i da, svake sam prije 3 g. platila 500 kn :shock: :roll: ). Ne mislim nešto previše kupovati, ali bar jedne traperice bi bile OK.
Doduše, prošli sam tjedan preliminarno obišla benetton u ilici u kojem su ostali još samo mali brojevi (ni kad nisam trudna ne nosim 36 :/ :shock: ), a u prenatalu nisam primijetila neki veliki izbor, ali sam uzela traper haljinu na tregere za 388 kn (sad je nosim kao suknju - preko nje majice ili košulje jer mi trbuh još uvijek nije za neko ponosno pokazivanje :mrgreen: ).
avenue mall su obići eventualno ako baš ne nađem nešto u grazu.
inače, htjela bih haljinu bez rukava, rezanu iznad struka da ide u balon.
thanks BusyBee, bas sam te i htjela pitati, jer u "normalnom"katalogu nema nista. pogledala sam net, al nema ono sto ja hocu...
sto se velicina tice na trudnickom odjelu benettona, ja inace nosim 40-42 (od zadnje trudnoce :mrgreen: ) a sad sam u njihovim S hlacama za trudnice.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
u prosloj trudnoci sam imala dvoje posudjene XS i bile su mi super iako sam inacenosila 38-40
mene bas vesele njihove velicine na trudnickom odjelu :D
ma meni je zapravo naj :/ to što me žena odmjerila i rekla da nemaju mog broja, iako je meni izgledalo da bih u sve tamo stala - još koja 2 tjedna bar :mrgreen: :lol:Citiraj:
saska7 prvotno napisa
Ja sam isto u Benetton S hlačama, a stvarno nisam sitne građe.... Uvijek M u Benettonu. Bilo je još M hlača kad sam ja bila i bile su mi grozno velike. Tak da svakako trebaš probat S.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
evo, jucer sam isprobavala traper haljinicu na tregere i stanem bez pol frke u S :D a imam 64kg i 164 sam visoka sto znaci da sam sva u dupetu i trbuhu :mrgreen:
potpisujemCitiraj:
saska7 prvotno napisa
ja sam na početku trudnoće kupila M trudničke hlače u benettonu jer me bilo strah uzeti S a evo i sad na kraju trudnoće su mi još uvijek komotne i u guzi i u nogama a na stomaku ih nosim na onoj prvoj rupici a sad imam 70kg na 166 i totalna sam kruška, inače jedva stanem u njihove hlače 42 kad imam 58 kg
inače meni su cijelu trudnoću bile zakon tajice i tunike, kako je sad i ova redovna moda uglavnom sve nešto rezano ispod grudi, pa na preklop može se naći i u ne trudničkim dućanima puno toga za trudnice
hmmmmmmm.........možda i bih da me, ko što rekoh, žena odmah nije odkantala (da se ne izrazim žešće :mrgreen: ) time da nemaju broja za mene (inače nosim 40 gore, 42 dole i ne smatram se slonicom, što će reći M/L)...........tak da unatoč tome što mi je većina brojeva izgledala dovoljno velikom za mene, nisam niti imala neke pretjerane želje nešto isprobavati. Uostalom, mislim si, ok - stanem sada, ali kad se stvaaaaaarno počnem širit, tko zna..........Citiraj:
andiko prvotno napisa
uostalom, da mi je baš bila frka, možda bih, ali s obzirom da za tjedan-dva namjeravam do h&m-a, prvo ću pogledati tamo, pa ću vidjet...uostalom ima i u grazu benetton :mrgreen:
Cure javite kakva je ponuda u Grazu ovih dana. Taman sam pomislila kako se situacija u Zagrebu popravila u posljednje četiri godina, a kad tamo ovdje čitam da baš i nije tako puno drugačije (osim Prenatala). Graz je uvijek rizik - katkad bi napunio auto, katkad ne možeš (ili barem ja) niti jednu vrećicu). Zanima me proljetna garderoba. Zimska nam ionako neće još dugo trebati. Za sada još guram sa svojom netrudničkom odjećom, ali neće još dugo... ;)
baš sam htjela pitati je li netko tamo bio? ja često prođem autom i ono što vidim u izlogu mi se čini ok, ali nikako da stanem i uđem.Citiraj:
davorka prvotno napisa
Ja sam u fun4mum kupila 3 stvari i moram priznati da sam prilično razočarana kvalitetom.
Majica je skupila nakon trećeg pranja one male pamučne mrvuljke, prsluk na preklup (krasan dizajn) je zapravo 100% sintetika što nisam primjetila i nekako se isto tako nakon pranja sav ofucao, a trenirka od pliša mi se toliko skratila (skupila se u pranju) da sam je morala nositi na produživanje :(
Nemojte pomisliti da ne znam oprati robu :) Sve se pralo na nježnih 30. I ostala moja roba je jako očuvana. :mrgreen:
Ono što je bilo dobro u tom dućanu je vrlo prijazna prodavačica, a i cijene nisu baš astronomske (kao recimo u Prenatalu gdje sam se šokirala spavaćicom od 400 kn kakve je nosila moja prabaka - kad su u pitanju krojevi i uzorci... strašno)
dakle, ne isplati se kruziti ako ne nadem parking iz prve :)
puno hvala
Kanna, odi tamo pred zatvaranje... ja se stala autom na rinzol ispred dućana :) U to vrijeme ima mjesta. Mislim da je bilo 15 do 8. Ali nemoj očekivati da buš se oduševila baš... nema baš ni puno izbora...
:( Ja bia u Zari za vikend. Ništa. Tj. vrlo slabo. Dva modela hlača (crne i traperice), oboje s onim pamučnim dodatkom koji ide preko trbuha, nema niti jednih koje bi imale samo gumu na podešavanje u struku. Meni su te koje idu skroz preko trbuha koma, jer mislim da bi mi već sad u njima bila pretoplo, a da ne govorim kad zaista zatopli. U Mama Novi u Malešnici ima više modela, ali isti princip. Uz to mi se kvaliteta čini stvarno diskutabilna (traperice još koliko-toliko, ali ostali materijali su bezveze).
Ja opet planiram raditi do samoga kraja (naravno, ako sve bude u redu) i ne mogu se izvući s trenirkama do kraj trudnoće niti s tunikama i tajicama jer to baš nije prihvatljiva odjeća za moj posao. Žalosno je da žena u 21. stoljeću ne može kod nas kupiti pristojnu i modernu trudničku odjeću.
Tko ima izvještaj iz Graza? Ljubljane? Maribora?
freja, jesi probala u Benettonu? Ja sam si tamo kupila krasne samterice koje nemaju taj veliki pamucni dio i prekrasno su krojene - mislim da ih se bez problema može nositi i nakon trudnoće jer izgledaju kao da nisu trudničke, u guzi prekrasno stoje....
Ne znam jel imaju sada neke laganije hlače na istu foru.
Thnx. Spremam se u "grad" ovih dana pa ću pogledati i u Benettonu i u Prenatalu.
meni je mama prepravila jedne jeans u trudnicke s "tobolcem" :mrgreen: bas su mi udobne. samo mi treba duza maja preko toga. spremam se sutra u osjecki novootvoreni prenatal, al kad vidim vase komentare za cijene, ne znam bas da cu pazariti... :/
u benettonu imaju lijepe i udobne jeans s gumom, al za 500 kn. pa kome nije puno...
Evo ja sam bila u Udinama, ima trudničeke robe u H&M, Oviesseu, Benettonu, Prenatalu.
Nažalost izbor nije neki, pogotovo ako ste ugodno popunjeni kao ja :raspa:
Uglavnom su već počeli dobijati robicu za toplije dane.
Da li je neko naručivao on line i sa kojih sajtova šipuju u HR
bila i ja za vikend u udinama i potpisujem...
allegra, s obzirom da sam i ja malo popunjenija :mrgreen: , ako u meduvremenu nesto nades, javi
u Ri je katastrofa, onaj mame i bebe ima kao "finije" hlače za radit od cistog ljepljivog poliestera za 480 kn, a od lana za 450 (od Angela) sto je malo previse.
Zato pliz ako nesto doznas, javi...