tatek, tek sam sad vidjela ovaj topik. super fora, baš ću smisliti nešto slično za juraja i njegove frendove - obožava takve tragalice po gradu, nešto slično smo već radili.
Printable View
tatek, tek sam sad vidjela ovaj topik. super fora, baš ću smisliti nešto slično za juraja i njegove frendove - obožava takve tragalice po gradu, nešto slično smo već radili.
Sad sam ponovo pregledao pitanja, za veliku većinu sam siguran da su odgovori i dalje tamo, no za nekoliko njih moram provjeriti na licu mjesta (nije mi palo na pamet jučer kad sam bio na Trgu). Pogledat ću kad se vratim s puta za deset dana pa vam javim!
Kako ne skuzih ovu temu.. Jedva cekam da vidim tko ce biti prvi i tocno odgovoriti 8)
Ajme! Kako je ovo super stvar! Nažalost, nisam iz Zagreba, pa se neću uključiti. Ali već smišljam kako bih ovo, kao učiteljica, mogla iskoristiti! :D
Ako želiš, javi mi se na PP i reci odakle si, složio sam takve igre i za još par gradova u HR, no nisu realizirane iz raznih razloga - ako se baš potrefi da su i za tvoj, pošaljem ti pitanja!Citiraj:
luna82 prvotno napisa
(na žalost, ova naša sa Cvjetnog trga je sa radovima na kinu Zagreb "pokvarena" i neka pitanja više nemaju odgovora ... :/ )
Bio pred koji dan na cvjetnom trgu i sa žaljenjem mogu reći da su uništeni odgovori na najmanje dva pitanja ... :cry:
Odgovor na 2. pitanje se nalazio točno na gradilištu budućeg "lifestyle centra" :roll: Tome Horvatinčića, na cca 15 metara visine na jednom postranom zidu, vidljiv sa trga.
A odgovor na 15. pitanje (ivarice, ako se ne varam, taj ti je falio i ovoga nitko do sada nije našao!) je isto otišao u nepovrat. Naime, radilo se o ceduljki sa nečije prtljage otpremljene nekim autobusom (taj broj se nalazio na toj ceduljki - znate ono, jedan dio se lijepi na prtljagu, drugi ostaje putniku kao dokaz vlasništva) koaj je bial nalijepljena na staklo malog izloga za plakate lijevo na zidu, pored izloga pored knjižare "Prosvjeta". Taj je izlog bio dugo vremena prazan i pun prašine i na njemu se nalazila samo nalijepljena ta ceduljka za prtljagu.
Mislim da je to zaista bilo najteže pitanje među svima ... i iskreno mi je žao što ga nitko nije sam riješio.
(ceduljke više nema, netko ju je odlijepio, vidi se samo komadić, no broja više nema na njemu ...)
ja u subotu idem na Trg ...jedno pitanje definitivno znam....:)
pa očekuj pp :)
Samo naprijed! :)Citiraj:
(maša) prvotno napisa
eh..bolest nas omela...odgađamo za neki drugi vikend :)