odgovorit cu ti ono sto znam:
da, koriste se stari godisnji, do 30.6. tekuce godine za proslu godinu ili nakon 30.6. za tekucu godinu
u prvih 6 mjeseci ces dobivati svoj prosjek zadnjih 6 mjeseci kad si radila - dakle tih oko 2500kn
nakon toga padas vjerojatno na 1600 (nemoj me uzet za rijec, ja sam na punoj satnici pa ti to ne znam)
sto se tice kolicine godisnjeg - ti svaki mjesec koji si radila (odnosno koji si bila na porodiljnom/bolovanju ali se racuna kao da si radila) ostvarujes odredeni srazmjerni dio godisnjeg odmora... to ti ne znam - na mjesec dana ispadne mozda par dana ili tako nesto... u svakom slucaju imas pravo na neki godisnji samo moras pitati u tajnistvu koliko je to dana
za strucni ti ne znam ali pitaj svakako u tajnistvu, mislim da bi mogla izaci na njega s obzirom da znam slucajeve gdje su ljudi radili na odredeno, krenuli na strucni, dobili otkaz, ali strucni svejedno odradili do kraja bez obzira sto su nezaposleni...
regres i bozicnicu i dar za dijete za sad zaboravi - to je trenutno najvjerojatnije totalna iluzija za sve, ne samo za tebe... inace prije smo sve to dobivali i na porodiljnom...
nadam se da sam bar donekle pomogla :-)