Pa ostavi se toga... Imamo premalo vremena da bi ga trošili na stvari koje ga nisu vrijedne...
Printable View
Njemu se sviđa, a sjećam se da se i meni kao djetetu sviđala.
Opis ti je genijalan :lol: Da malošumština i biljke koje melju :lol:
Meni su također Bambijeva djeca ostala u sjećanju kao dosadna knjiga, dok sam Bambija čitala više puta kroz djetinjstvo. A još uvijek pamtim antologijsku izjavu mojeg brata koji je kao klinac izjavio da su mu "Bambijeva djeca dosadna jer je to knjiga samo o srnama" :mrgreen:
ahahaha meni se isto sviđala, dapače bila mi je sto puta bolja od Bambija. I ja sam je čitala kćeri i bila mi je glupa, ali ne mogu se sjetiti kakve su bile njene reakcije - znam da Bambija jako voli, i film i knjigu.
ja mislim da se meni baš sviđala malošumština :mrgreen: bila je to više kao neka teen serija sa spletkama i intrigama među mladim srnama.
I moj ima to za lektiru,mislim da je klinka to čitala veliki nije imao za lektiru
Moram negdje spomenuti odličnu seriju Fibrinih stripova o Hildi. Svakako preporuka, nama je ta neobična djevojčica osvojila srca. Također, tu je i Višnjin dnevnik, također nova i dobra serija stripova. Sad nam je na redu i strip Veliki zli lisac. U međuvremenu stalno mlati po enciklopedijama, kupila sam mu nekoliko novih, kao i romana Davida Walliamsa. Banditska bakica je bila dobra, osim završetka koji ga je poprilično potresao.