SAndrij2 mozes piti folnu kiselinu u kombinaciji sa agnusom, ja sam pila oboje i vidi rezultata :D . Cure sretno!!!
Printable View
SAndrij2 mozes piti folnu kiselinu u kombinaciji sa agnusom, ja sam pila oboje i vidi rezultata :D . Cure sretno!!!
Ja nisam još mislila krenuti s raznim biljčicama, ali sam danas bacila oko da vidim o čemu vi to na ovom topicu, pa saznah da pomaže za akne. Budući da moje lice nikad nije izašlo iz puberteta, a promijenila sam 100-tinjak dermatologa, mislim da neće škoditi ako počnem uzimati. A ako još pomogne i za bebu... Hvala Sandrij2 na informaciji. Sad ne moram tražiti.
Mila, hvala na brzom odgovoru. :love:
Sutra počinjem s terapijom, pa ćemo vidjeti... Možda sam ja malo tvrđi orah, ali nema tog koji se ne da slomiti...
ive (napisa):
Na uputstvu piše:Citiraj:
A ako još pomogne i za bebu...
Posebno upozorenje: Nije za trudnice i dojilje.
Da znala sam to. Mislila sam za povećanu plodnost - da dođe - do bebe. I za pravilne cikluse. Ali mislim da ću sačekati još ovaj ciklus jer će uskoro O a onda više ne znam jesam trudna ili nisam, pa ću rađe bit još malo s aknama.
I mene brine to upozorenje: nije za trudnice.
Ako treba ciklus, dva da se osjeti djelovanje a ja ga budem pila samo u prvoj polovici ciklusa zapravo do moguće implantacije ) , koliko će mu tribat da poveća moju plodnost ili da mi uravnoteži cikluse.
Ja sam danas kupila PMS free od encijana i mislim uskoro počet pit. Kako smo ovaj misec na uzv ustanovili da se stvorila cista, do trudnoće teško da će doć. Iako, ja spadam u klasu optimist i virujem u čuda. Mislim da ću sutra nazvat onj broj koji piše na kutiji i provjerit.
Je li neka od vas koristila agnus castus i taj ciklus ostala trudna?
Ja puno češće pišem na potpomognutoj i kao neke od vas možda znaju kod nas se radi o idiopatskoj neplodnosti pa reko da probam i taj a. castus.
Adrijana, odgovorit ću ti ovdje umjesto na odbrojavanju. Ja sam ga počela piti na početku ciklusa i pijem ga i dalje usprkos tome što je možda došlo do trudnoće, jer mi se neda prekidati već sada na početku. Da tako gledaš nikad ga nebi uspjela popiti tri mjeseca za redom, jer bi svaki ciklus preskočila nekih 10-14 dana i onda opet nastavila, a mislim da to nema smisla. Ako dođe do trudnoće prestajem sa njim (daj Bože), a ako ne kupujem sljedeću kutijicu.
Adrijana ja sam Vitex tj. PMS Free pila dva ciklusa, ovaj zadnji ostala trudna, i kada sam posumnjala na trudnocu prestala sam ga uzimati a to je bilo na 29 DC.
Evo sam pročitala sve Vaše postove o toj biljci Konopljike i vidim da ste sve proučile o njoj - hvala na svim informacijama.
A sad da Vam kažem kako sam ja našla nešto drugačiji oblik i to Konopljino ulje (Hanfoel - proizvođač Rapunzel) kupljeno u bio&bio i pijem ga u kombinaciji s Zelenom magmom i vodom. Ne mogu Vam reći rezultate jer ga tek upotrebljavam 20 dana pa je još rano, ali sam pobornik organski uzgojenih proizvoda pa sam se odlučila za ovaj oblik.
Sretno svima i pusa :love:
Mila jedno pitanjce o Vitexu! Kad si ga uzimala prvi mjesec, jel ti M normalno došla ili ti je kasnila?
Joj, ode ja danas kupiti PMS free, nema druge vidim ja da to pomaže.
:love:
M mi je dosla na vrijeme, kao sto mozes vidjeti iz mog FF charta.Citiraj:
ivory prvotno napisa
Joj Pale, nadam se da će i tebi pomoči i da nećeš morati tako dugo čekati na bebicu!
Hvala Mila :love:
Nisam vidjela da imaš oba grafa!
Znači ivory, sad si otklonila i tu mogućnost. Testić ti ne gine!!!! :lol:
Slijedite me svuda, vi jedne ovisnice o testićima :P
Još malo pa ću početi sanjati kako se testiram! Iš, iš, iš!
Ivory, test, test, test, test ... :D
Potaknuta ovim vašim pričama evo i ja danas počela sa PMS free, malo teže ga je bilo pronaći ali eto jesam u 4 ljekarni. Čak mi je i žena iz ljekarne rekla da je to pila za visoki prolaktin i da joj je pomoglo. :)
Cure, vitex se normalno pije i za vrijeme m? :mrgreen:
Adriana (napisa):
Mislim da DA. Ali nek potvrdi još neka od forumašica koja je sigurna 100%.Citiraj:
Cure, vitex se normalno pije i za vrijeme m?
Ja pijem Andrijana.
Danas dobila i nastavila s vitexom. Cure su rekle da ga triba pit 2-3miseca da se osjeti djelovanje. A kako mi je jedna od vas rekla, ako prekidamo pijenje u drugom dijelu ciklusa zbog moguće trudnoće-kad će se onda osjetit djelovanje. Isto tako mislim da ako prekidamo pijenje tih 5 dana u mjesecu, pa onda nekoliko mjeseci zaredom, opet isto- kad će se onda osjetit djelovanje.
Zato sam ja jutros uzela jednu kapsulu, nastavljam dalje.
A kako je to lijek na biljnoj bazi virujen da ne može štetit. To je moje mišljenje.
Inače, nakon stimulacije lani u svibnju prvi ciklus mi je bio 39 dana, mislim da je to najduži ciklus u mome životu, nakon toga su bili poprilično neujednačeni. Prije nekoliko dana sam počela koristit vitex, i evo u prvom ciklusu nakon stimulacije danas prokrvarila- ciklus točno 30 dana, ko nekad.
Adriana - Vitex se pije i tokom M, a sto se tice moguce trudnoce ja sam ga presetala piti kada sam bas bas sumnjala na trudnocu, da nisam imala tako sigurne znakove vjerovatno ne bih prestala piti, a meni je vec i kasnila M 2 dana kada sam prestala piti Vitex. Kao sto si i sama rekla Vitex je biljni preparat i nemoze mnogo naskoditi.
Evo i ja sam pocela piti vitex jucer. Imam inace dosta izrazen PMS pa ce mi njegova pomoc svakako dobro doci. Ali ono zbog cega sam ga kupila i na sto mislim dok ga pijem je ono drugo djelovanje (da pomogne jednom malom :angel: da dode sto prije).
Bas me zanima sto ce nasa kontrolna grupa pokazati, koliko ce nas uspjeti ostati trudno dok ga pijemo. Sretno svima :love:
Meni ovaj put nije bilo spotting niti nema smeđe krvi, sad je li to od Vitex ili jer sam pila dabrostan, vidjet ćemo u ovom tekućem ciklusu, nastavljam ga piti . :D
kupila i ja!
nadam se ......
Super, vidjeces da ce ti goditi!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
joj vidijela sam jučer svoje jajnike-najbolji opis je ementaler :/
Imas li kakvih tegoba osim PCOS-a?Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Recimo slijepo crijevo?
Indi, oprosti koji oblik Vitex-a ti koristiš. Jel one od Encijana ili nešto drugo ????
ne,valjda.......ne znam kako bi se to manifestiralo?Citiraj:
wewa prvotno napisa
svakako bolovima.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
pitam jer je nedavno zbog hronicne upale operisana moja prijateljica, a imala je i sve simptome PCOS-a, cikluse na svaka 3 mjeseca, cisticne jajnike, a otkako je operisana sredili su joj se ciklusi.
kia ja ti koristim proizvod s ove stranice: http://www.gnc.com/product/index.jsp...entPage=family
Moja teta je bila u Americi pa mi je donijela.
Kad potrošim, onda ću pokušat nekako opet nabavit od tamo ili iz Njemačke.. ili negdje s neta...vidi na prethodnoj stranici imaš neke linkove, ako ti se ne pije Encijanov, mada cure njega uglavnom piju.
Tnx Indy,
Al ove iz Amerike su mi nemoguča misija za nabavit. Nisam vegetarjanka al one Encijanove mi ne kak ne šmekaju zbog te goveđe žalatine (malo sam komplicirana reko bi MM) :P
Tak da sad neznam šta ću. Željela bih počet s njima na 1 DC slijedećeg, a osjetim kak se M približava pa ako netko ima kakvu alternativu za Encijanov Vitex nek mi javi :*
kia, možeš rastvoriti kapsulu i umiješati u vodu direktno, ali nemoj u previše vode da ti je kasnije lakše dodati još kako bi isprala sve mrvice.
Ili kapsulu istresti na žličicu i sa malo vode i brzo progutati :)
Hvala cure :love: , probati ću pa vam javim kak mi ide ;)
kia i ove iz Amerike su sa želatinom, pa ih i ja rastvaram, ni mi palo na pamet ova Ivoryna ideja, hvala Ivory, tako je još lakše:)
Evo i malo izvjestaja o djelovanju vitexa. Pocela sam ga piti negdje oko 10-og dana proslog ciklusa i ova mjesecnica mi je bila prva nakon puno godina da sam se bavila uobicajenim dnevnim aktivnostima (na poslu cijeli dan), a bez Voltarena. Inace mi prvi dan mjesecnice obavezno treba voltaren vec godinama. Sad ga s jos vecim entuzijazmom nastavljam piti. :)
Odlično inga, ja se ne mogu pohvaliti da me prošli put nije boljelo jer me boljelo gore čak, ali to je valjda od nečeg drugog..sad ću vidjeti ovaj ciklus kako će biti, mada mi se dogodilo da 2-3 puta ga ne popijem..
Kia, sad ih pijem i ja na žlicu u koju ulijem malo vode (da se ne zaljepi za dno) i onda bacim u usta i zalijem vodom.