Nisi, nisi, Roko je moje lažno prezime. :mrgreen: Valjda si zato zabrijala. A možda si me i zaprosila? :PCitiraj:
Timmy prvotno napisa
Printable View
Nisi, nisi, Roko je moje lažno prezime. :mrgreen: Valjda si zato zabrijala. A možda si me i zaprosila? :PCitiraj:
Timmy prvotno napisa
nika 2god i 5mjeseci-cca 14,5kg
2 god za par dana.
91 visoka, 13,2 teška. nogica 23.
visoka i vitka, to stvarno neznam na koga je.( mislim ovo vitka ).
Sa 19 mj ima 12 kg. :D Nogica 22, a visinu ne znam.
2 godine i 3 mjeseca = 16,5 kg i nismo bebeli... imamo lijepi trokut i prave bebaste trbušnjake...
:D
danas friško izmjereni - 23,5mj, 14kg i 93cm, nogica 24-25, zuba 19 :mrgreen:
2 godine 8 mjeseci zadnji put mjerena pred 2 mjeseca i imala 16 kg i 95 visoka...nožica 24...zubi? Hmmm prije bi mi ruku odgrizla nego što bi ja izbrojala :D
Ahmed 24 mj. 10,5 kg. Mashalah pojede k'o MM. Zdjelu graha sa 2 snite kruha i salatu. 8)
Ne brine mene sto malo vaga, nego mene brine sto puno jede a malo vaga. Cekamo krvnu sliku...sumnjamo na manjak vitamina B12. Puno kaka (solidno) ali puno....
23 mjeseca i nekih 10-etak kila.
U utorak ćemo kod pedice na vaganje pa vam javim točno težinu i visinu. No inače je visinom na 90. percentilu, dok je težinom tek nedavno prešla 5.
Mi smo vitki, visoki i lijepi :heart: iako nas svi sastrane nešto bockaju oko papanja, no mi smo zdravi i ne brinemo.
Pošto sljedeći mjesec prelazimo u veću skupinu evo da zabilježimo naše mjere
Roko 2 g i 11 mj.
oko 19 kg
105 cm
cipela 27
Lea 2 god 10 mj.
16 kg, oko 100 cm, nogica 25/26 (kako koji model) a nedavno sam joj kupila proljetne cipelice 27.....
Ivan je sa 15,5 mj imao 13kg a uopće nije buco, ustvari koliko je živahan mislim da se ne stigne ubuciti :mrgreen:
Anita 2,5 g, 105 cm, 14,5-15 kg, noga 25
evo baš smo se neki dan izmjerili, samo što nemamo 2 godine - 14 kg, 92 cm, a noga 24-25
28 mjeseci: 14 kg, 94 cm i noga 25
Storma, curica ti je visoka, jelda? Moja ima 2 godine i 4 mjeseca i visoka je 94cm i spada u vrlo visoke za svoju dob (90 centil za svoj uzrast). Jeste li vi u obitelji visoki? Ja jesam, 183cm, suprug mi je iste visine kao ja (a ja jos nosim pete od 7, 8cm pa mu jedem s glave :P ).
evo i nas,
27,5 mjeseci / 12,7 kg / 86 cm ...ali koliko jede, odlicno je
jos kupujemo robicu na odjelu do 24mj. :)
Kora, mi imamo identicne mjere :) !
A skoro smo i na isti dan rođeni. Mi smo jedan dan mlađi od vasCitiraj:
Kora, mi imamo identicne mjere
Ma daj! Je li curica ili decko? L jos nosi cipelicu 24 ali mislim da je spremna za 25. Idemo sutra u shopping.
20meseci,13 kg., 92 cm i nogica br 24
20meseci,13 kg., 92 cm i nogica br 24
curkaCitiraj:
Timmy prvotno napisa
Stavila sam ovaj post na krivi topic pa ga umećem na ovaj na koji sam i htjela.
Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
i sad se ti žali da ti dijete neće jesti nego samo doji :mrgreen:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Hehe, imamo mi novi režim, baj baj dnevno dojenje. :mrgreen:
Kaleb i Luna :D . I kod nas je nakon prestanka dnevnog, sve krenulo na bolje. Iako, teško da ćemo dostići Kalebovih 15-16 kg :shock: .
Tin 21 mjesec:
11,5 kg
89 cm
cipela 26 :roll:
neki dan kod dr vagani-ni punih 11 kg :?