Hvala na ovome! Na youtube-u su većinom na srpskom pa se ili oni smiju nekim riječima koje čuju ili pak pokupe neke riječi ili fraze pa onda mi odvaljujemo.
Printable View
Hvala na ovome! Na youtube-u su većinom na srpskom pa se ili oni smiju nekim riječima koje čuju ili pak pokupe neke riječi ili fraze pa onda mi odvaljujemo.
TRAKTOR TOM(Sezona 1)
01 Zvonjava
02 Tomova predstava
03 Sok od jabuka
04 Tom ovca
https://hotfile.com/dl/190979908/2d0...2_3_4.rar.html
ako netko zna gdje se mogu kupiti ili prodaje igračke ili slikovnice, molim javite!
Slikovnica imaš u kompletu sa CD-ima na Tiskovim kioscima, zapravo više su kao neke vježbenice, bar ovo kaj mi imamo nego klasične slikovnice. Počele su izlazit nove prije cca mjesec-dva, ima više različitih kompleta.
hvala, to sam našla, ali on mi se čini još možda mali za to (ne znam kakva je vježbenica), ili ne? imat će dvije godine drugi tjedan.
anasti, uz svaku vježbenicu ti je DVD s pet crtića, 30kn
vježbenice mu možeš ostaviti i za nagodinu, većinom su to bojanke unutra i moj od 3 god ih je sve bojao, super mu je to bilo
a crtići su OK, benigni (za razliku od većine crtića na TV) i nisu baš ni kratki, mislim da je svaki 10-15 min
ma crtiće gleda na youtubeu, sve ih već znamo, zato i tražimo nešto jer ih obožava, a slijedeći tjedan mu je rođendan.
ni na ebayu nije neka ponuda, a ne znam dal mu je za vježbenice rano, inače dosta priča i dosta zna,al opet.. nisam pametna