sanja drž se :heart:Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Printable View
sanja drž se :heart:Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Drzi se i sretno!!!!
I ovdje ponavljam:
Imam pitanjce za vas- gdje ima dobar smjestaj u Ljubljani a da nije preskup? Voljela bih da je hotel ili da mi mogu izdati potvrdu o rezervaciji i avansu, zbog vize.
Cula sam se dr Resom sinoc i idemo tamo 13.12. na konsultacije i moguce na biopsiju.
Dosta je hotela prebukirano i bas za taj termin nema mjesta, pa vas molim da mi javite ako znate neko zgodno mjestasce... :D
Ne znam za smještaj a do sada nisam ni ubola ovaj topic ni ove tvoje pothvate. :oops: Dakle draga želim ti golemu sreću, zapravo na faxu smo se grozili kad bi nam neko poželio sreću pred ispit i pravilo je bilo "slomi nogu". zato vam želim da polomite sve udove i vratite se s mrvicom u buši.
A za smještaj..ako ne nađete ništa drugo onda šator i termofor. Sve to ulazi u staž, a mi smo i tako moćna i snažna gomilica ljudi pa nam ni zima ništa ne može!
Aj, jedva čekam nastavak! :D
:love:
Hvala, mummy! Nasli smo smjestaj ipak.
Bice sve ok.
Opet moram napisati lose vijesti... Nista od biopsije i bilo kakvog postupka ove godine. Opet su nastale komplikacije ali najgore vrste- viza. Sljedeci put necu ni rijeci napisati prije postupka vec cu samo javiti ishod.
Da ne ulazim u detalje, trebala sam dobiti sengensku vizu, pa nisam i sad mi je vec kasno da ganjam neku drugu (a i na poslu i kod kuce mi je ludnica).
Znaci, odgadjamo za kasnije.
Taman kad pomislim da sam na korak od necega konkretnog, to nesto se pomjeri i opet je daleko i neizvjesno.
Žao mi je što zbog tehničkih stvari morate sve odgoditi.
Mozda necu zvucati najutesnije , ali ko zna zasto je to dobro . :love2:
Sigurna sam da te veliko iznenadjenje ceka u 2008 .
Draga Sanja79, zao mi je sto morate odgoditi ali saljem ~~~~~~~ da u iducoj godini ide sve lagano ka vasem uspjehu.
Sanjo, napuni baterije, pa kad krenes u 2008.-oj nista te nece zaustaviti, vidjeces! :*
Hvala, curke, nadam se da cu uspjeti da napunim baterije.
Bas se i osjecam ispraznjeno.
Kolegice samo da ti posaljem jedan :love:
Tek sad sam ovo procitala :(
Ja sam se vec oporavila od razocarenja sto se transfer odgadja i sad jedva cekam januar i taj dan.A i tebi ce to brzo proci.
:love: :*
sanja :love:
Sanja79 :*
:love: tu smo za tebe i idemo dalje
Curke, imam pitanje za vas...
Da li znate koliko smije proci izmedju stimulacije klomifenom i "prave" stimulacije tipa gonali (dugi protokol)itd. Ili to ne smeta?
Imas PP. :*
Sanja,
samo da ti posaljem jednu pusu iz Sarajeva i drz se, brzo ce i to proci. :*