hormon štitnjače, to treba držati po kontrolom -Citiraj:
N31 prvotno napisa
piše ti puno o tome na forumu samo pogledaj u pretraživaču
Printable View
hormon štitnjače, to treba držati po kontrolom -Citiraj:
N31 prvotno napisa
piše ti puno o tome na forumu samo pogledaj u pretraživaču
Čestitke n31 !!
p.s. i ja sam kod Radončića, a meni je ročkać u nedjelju (vagice), samo što smo mi u 10tj. + sitno !!!
Cestitam! :D :D :D
Čestitam! :D
N31 Cestitasm!!!!!! :D Beta je prekrasna i mislim da nemas potrebe za strahovanjem, ipak i ja bi na tvome mjestu ostala na bolovanju jer tu dragocijenost ne mogu nikakvi novci nadoknaditi.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da imas blazenih 9 mj. :love:
Čestitam :D i sretan rodjendan.
Jupiiii - to je to :D ! Čestitam na beti i na roćkasu!
N31 pa to je predivno :D
:D :heart:
:D :heart:
Prekrasno ... :D .. čestitam od srca !!! :heart:
Prekrasno ... :D
Čestitam!
Neka vjeruje ko šta hoće, ali ovdje su čuda normala :love: Čestitam :D i želim sretno!
Sretan rođendan! I sretna, mirna, školska, svih devet mjeseci trudnoća. :heart:
Beta je jučer bila 236. Danas sam bila kod doktora i vidjeli smo piknicu. Kaže da je u maternici i da je zasad sve u redu. Moram uzimati utrogestan vaginalno, folnu kiselinu i andol 100. Morala sam vaditi TSH premda ne znam za što je to. Kad sam ga zadnji puta vadila bio je blago povišen. Sada je u granicama normale pa ne moram ništa piti za to.
Ujutro sam stavila utrogestan ali kad sam otišla na posao sve se spustilo na uložak. Pošto radim u školi, danas sam javila da idem na bolovanje. Bojim se da ne zaradim neki virus od djece kao prošle godine kada sam dobila najstrašniju gripu u mom životu.
No, premda je sve u redu naravno da imam pitanja. Što je žuto tijelo?
Trudna sam 4 i pol tjedana i plod je velik 2 mm. Kada ćemo čuti srčeko?
Kome sada da se javim, tko mi otvara bolovanje - ginićka ili dr.opće prakse?
Kaj da piše? Bolovanje s komplikacijama u trudnoći?
draga, ja ti ne znam odgovore na sva ova pitanja, samo sam ti još jednom htjela poželjeti sve najbolje! :love: :heart:
Ma predivnooooooo ! Sretan rođendan !
Sva sam se raznježila. Na tvoja pitanja, znam samo odgovore na ovaj dio što se tiče bolovanja.
Otvara ti ga dr. opće prakse po savjetu gin.
Dakle najprije gin. da ti napismeno dijagnozu i ostalo, a dr.otvara bolovanje.
Ići ćeš i na komisiju, mislim za 3 mj, ali to ti je samo formalnost, doneseš papire, oni pogledaju, i daju ti potvrdu.
Ja nisam bila na popomognutoj, ali sam isto otišla doma, nakon što mi je m. kasnila 5 dana, i doktor dobio krvni nalaz, čak se na UZV nije jasno vidjelo, nego tek za par dana .
Ja sam išla doma jer je to bio početak sezone, a kod nas je po ljeti uvijek jako puno posla, stresa...+ užasno mi se spavalo.
Ja sam dobivala cijelo vrijeme komplikacije onih famoznih 4.250,00. Plaća mi je veća, pa neznam za taj postotak !
U svakom slučaju, mazi bušu, zdravo papaj, i puno spavaj i sve će biti 5+. :heart:
:D
:D od :heart:
Čestitam ti od :heart:
I naravno sretan ti rođendan! I meni je taj dan rođendan, ali ja ću svoju betu znati tek 26.10. No po svemu sudeći, vidim da svi koji u to vrijeme imaju rođendan (nela37, ti....) imaju i visoku betu :lol: , pa i ja ne očekujem ništa manje od toga. To će mi biti najljepši poklon za rođendan koji sam ikad mogla zamisliti.
Sretno!
Ah ja i moja brzopletost, umjesto ovog smajlića koji se smije, trebao je biti ovaj koji se jako veseli :D
čestitam!!! :D čuvaj se i uživaj u trudnoći!
Cestitam ti od :heart: !!!Kako je divno ovo procitati :D !!! Idem sad stavitit link na p.z. da cure vide da se cuda desavaju, i kao sto je neko ovde vec rekao, na ovom mjestu su cuda normalna pojava :love:
čestitam :D :heart:
Cestitam! :D
Čestitam :D :D :D
Ovaj put čestitam od srca! :heart:
čestitam :D :heart: :D i odmah ajde na bolovanje i čuvaj :saint: !!!
:D
:D Čestitke od srca
:D Čestitke. I pravac - bolovanje.
Ne znam kaj se dešava s mojim kompjuterom ali nikako da pošalje poruku koju napišem. TRUDNA SAM!
Beta je prekjučer bila 236, jučer je dr. vidio malu piknicu i žuto tijelo.
Već smo odrasli. Imamo svih 2 mm i stari smo 4 i pol tjedna.
Još sam malo u strahu jer su nam se prije transfera u 7 mjesecu sve j.s. prestale dijeliti pa je dr. rekao da je sve moguće. Zato sam stala na kočnicu i mirujem. Pošto sam imala iscjedak dao mi je vaginalno utrogestane i danas ga više nema. Moram još uzimati folnu kiselinu i andol 100. Eto, čim još nešto saznam, javim se. Ako mi uopće bude poslao ovu poruku.
I tek sam sada shvatila da sam poslala nekoliko istih poruka, a to je zato što se nisam nadala da moj postić ima 3 stranice pune vaših želja. Ja sam samo gledala prvu. Snježana molit ću se za tebe.
Čestitam još jednom :D ! Ako je trudnoća OK i ti imaš želju bit aktivna, a posao ti nenaporan, nema razloga bolovanju. Ali, ti to najbolje znaš, uradi kako ti paše :love:.
Čestitke još jednom! :D
Kako dobra priča...ČESTITAM vam od srca i želim ti prekrasnu trudnoću u kojoj ćeš uživati..zaslužili ste to oboje...
:D :D :love: :D čestitammmmmmmmm
:D :D :D čestitke od :heart: !!!
N31, što drugo reći nego od srca čestitam!!!!!
I mene je beba iznenadila kao i tebe, prirodnim putem, uz dijagnozu mm astenotheratozoospermija. Jednostavno se desilo. Za 7 dana ću u 9-ti mjesec, kako sam 7 godina čekala taj trenutak i plusić na testu, odma sam išla na bolovanje, što i tebi savjetujem.
PS. I sama sam 3 testa kupila.. jednostavno nisam mogla zamisliti, a sad jedva pišem koliki mi je trbuh.
Želim ti školsku trudnoću!! Mazi bušu.
:*
Prekrasna priča! :D
Čestitam od :heart: !