kakva je to navala curica 8)Citiraj:
bera prvotno napisa
Printable View
kakva je to navala curica 8)Citiraj:
bera prvotno napisa
pa poslije tolikih dečkica, bio je i red :mrgreen:Citiraj:
haribo prvotno napisa
očito su se dosljedno primjenjivali recepti :lol: :lol: :lol:
jel me netko tražio :?
ovo postaje sve zabavnije :lol:
cure sorry, jutros sam rano bila na netu ali nisam postala
nema ništa, tu i tamo mi se jako stvrdne trbuh i to je to...
sad sam još u šoku od spavanja, evo već dva dana spavam od 10.30 do 6, i onda od 8-10.30
hvala na čestitkama, no danas je ipak sv. luka, lucija ima imendan tri puta u godini, a glavni je onaj 13.12.
mial :* tvom polgodišnjaku...
jeluška mi smo bili na šalati jednu noć, ivan je bio prošao 6 mjeseci, dojio je i ja sma bila s njim, bili smo na ORL-u tamo su kao boxovi sa krevetićima i velikim krevetom, a bio je i baš kao apartman, nisma ništa platila, sestre su bile jako susretljive pa su me prokrijumčarile da ne platim, bila sma u jednom od tih boxeva...
nedaj se, i sad ste ipak doma ili??
OTCitiraj:
yasmin prvotno napisa
13.12. imaju rođendan MM i waninM. MM se zamalo zbog datuma rođenja zvao Lucijan. :/
Inače, splićanke se spremaju u pohod na Graz i Maribor tako da danas neću baš biti na forumu jer se treba spremiti za put. :mrgreen:
**mial**, sretan Kiaru polu-rođendan!
Jeluška, držim fige da izbjegnete bolnicu! Ljubi cure puno!
Svima ostalima :* !
Citiraj:
Maruška prvotno napisa
:mrgreen: i :smajlićkojipucaod ljubomore:
SRETAN PUT!
:lol:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
nas bi ovdje trebalo isticati kao raritet foruma - vjerujem da još nije bilo slučajeva da se čestitao imendan djetetu koje se tek treba roditi :lol:
no, dobro, pretpostavljam da smo i po još mnogočemu posebni :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ma joj mi to Lucu izazivamo!!!
spličanke sretan put i dobar šoping!!
'Dan cure
Hvala za pohvalu avatara(mog djeteta)
Jeluska~~~~~ za Petru.
**Mial**~~~~~~ za Klalin nosic,i A curi vec par dana,sretan plurodjendan sincicu :heart:
Roko :klap: ,vidis da je decko OK,malo privlaci paznju ,rekla bih(ne mislim da je nema dovoljno,ali djeca znaju biti itekako ljubomorna na mamu)
Mateo :klap: za vrtic i odlazak s TM
Josi nije te bilo duugo..
Splicanke sretan put.
Yas :love:
Jesam koga zaboravila?
Klalin=Kalin
I još jednom :mrgreen: i još jednom :mrgreen:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Vratili se iz parka,Roko bio dobar,igrao se s prijateljima,a ja krepana od trčanja za njim,ali sretnija jer je bio poslušan :) no ne smijem ga previše hvaliti da ne ureknemo.
Yas-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da krene porod
Bera- :D jeeee curica :heart:
Bobčica- :*
Stijena-ma jelda da su sve cure ovdje zakon 8)
Evo nas iz vrtića! teta me pozvala u sobu da vidim :shock: kako se Mateo hrani,imala sam šta vidjeti :shock: sjedi na podu nasred sobe :bouncing: slaže velike puzzle a teta kraj njega :oops: s posudom graha i hrani ga :oops: a ostatak grupe klopa za stolom,veli da ga je molila da sjedne s njima,nije htio ni pod razno ljutio se pa je odustala-doma sjedne u svoju veliku stolicu i jede dokle jede,al ona vjeruje da če se to promjeniti s vremenom...veli da je danas bio jako dobar niti jednom pitao za mene :) KIAR Kikiću sretno :heart: :* :* SVIMA :*
Hvala na željama za sretan put.
Vibrajte da nam bude lijepo vrijeme i da nas ne carini na povratku :mrgreen: ,jer svašta se lijepoga spremamo kupiti, izvještaj ćete dobiti, NARAVNO!
Šmrkavcima ~~~~~da šmrkljice prođu. (i bakterije isto~~~)
Ostalima :* i :bye:
ja nisam baš sigurna da želim izvještaj :/Citiraj:
wana prvotno napisa
:smajlić:koji:kipi:od;jubomore:jer:jedini:šoping :u:kojem:je:bio:je:onaj:
za:pelene:i:kremu:za:guzu:
:* :bye:
:lol:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Moja Yasmin ja definitivno ne želim izvještaj, a taj tvoj šoping za pelene i kremu za guzu i nije šoping (izvini što te moram razočarati).
Da vas ja malo izvjestim. Prvo Dino. Dino je postao pravi veliki mali dječak. Doduše još uvijek imamo ispade lupanja glavom, pljuvanja, bacanja, itd, ali je postao veoma vrijedan po kući :lol: Ali stvarno, dijete vadi veš iz mašine, donosi mi suđe za pranje, rasklanja, ma nema pravi poslušni dječak. Nakon dva tjedna izostanka iz vrtića mislila sam da će biti plača, ali on je odvažno otvorio vrata i važno rekao: "Ja vam doš'o" :lol: Ostala sam frapirana. Još uvijek kašlje, čak jutros kaže, ja ti još nisam ozdravio. Ja se nadam da će uskoro sve da prođe.
Ja. Ja sam ko tenk, ali stvarno, ljudi me pitaju jel' mi termin blizu :oops: . Ne mogu ni da zamislim kakva ću biti za dva mjeseca :roll: . Pokretna sam ko manji kombajn :lol:. Bole me leđa, kao da imam išijaš i umorna sam k'o konj, ali veoma zanosna :lol:. Kako izgledam, tako i vozim, pa me je nedavno lijepi policajac kaznio sa 100 KM, dva kaznena, i vozačka bye bye 30 dana. Sve sam uredno uradila, ali vozačku ne dam dok taj fini čiko ne dođe po mene :mrgreen: Eto toliko :*
Maruška i Wana-jel to onaj šoping u koji sam i ja kao trebala ići :P :mrgreen: ??
hvala svima na Kiarovom polurođendanu! :*
samo kratki izvještaj
bila po Kalu u vrtić i vratila se doma. damica još spava veli teta prva je otišla :shock: :shock: :shock:
a doma me gnjavi do 3 pa i duže
odoh sad sveki :mrgreen: žicat auto
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za spličanke da bude ljepo vrijeme i da nebude carine. žemske majičicu sa dekolteom i smajl od uha do uha
oooooooooooo, ovdje se opet razglaba o šopingiranju
ni ja nisam sigurna da želim izvještaj jer još plaćam kartice od prošlog šopinga :lol: :lol: :lol: , ali stoički ću ga podnijeti ko što ste vi podnosile moje :P
Splicanke dobru zabavu u sopingu :* i bez carine naravno....recite da znate mene :lol: :lol: :lol:
nase odvikavanje od pelena je u super fazi
prva tri dana je bilo nezgoda i evo vec 7 dana bez nezgoda (jednu je napravio gledajuci Tabise)
problem nam je kakanje, prije je kakao svaki dan a sad i po 2,3 dana nista, osim ako ga ne snadje dok ima pelenu (za vrijme spavanja ili nakon budjenja)
nakon par neuspjelih pokusaja odvikavanja ovaj mi se cini uspjelim :D
samo da jos skuzi kakanje 8)
koji su simptomi zatvora? :/ ne bi voljela da nas to snadje
A-haaa,sad sam shvatila,vi ste ustvari mudro šutile da idete u šoping,pa me dovele na gotovo da me ne morate zvati da idem s vama :P :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Izvještaj naravno do u detaljčić :)
prica o Luciji
u nedjelju mi bila sogi na kavi, sjedimo MM, ona i ja i razgovaramo, malo gledamo tv i tako...
ja ko na iglama zbog nase trudnice, smisljam kako da skoknem u sobu i posjetim forum...
nakon par minuta razmisljanja odem u wc
nakon wc u spavacu i upalim komp pa opet odem u dnevnu...mislim imam goste pa ne mogu sad visit na internetu :roll:
malo jos posjedim pa nazad za komp :oops:
vidjela situaciju na forumu...2u1 jos uvijek pa nazad u dnevnu
nisam ni zakoracila u dnevnu a MM ce: "JEL RODILA LUCIJA?" :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
haribo prvotno napisa
:lol: :* :love:
Haribo-super za pelene i bravo za Kristijana :D
A kako ti reagira kad ga staviš na lonku ili wc da kaki? Jel se boji? Roko je odmah prihvatio i piškenje i kakanje,ali kakanje uz poticaj tipa "ajde napravi jedno veliko govance da ga svi vide" ili "ajde kakaj pa ćemo pustiti govance u rijeku Dravu kod Neme" i ostale slične motivirajuće priče,a za malo vremena više nije ni to trebalo!
Simptomi zatvora...pojma nemam-možda tvrd stomak,probaj mu sad davati namirnice protiv zatvora,jer imam slučaj od prijateljice čiji se mali toliko uplašio kakanja da je imao težak zatvor od tjedan dana i jedva su to riješili,zato mu probaj davati "mekšu" hranu,a malo izbaci suho,čisto da se to ne dogodi...
Ja ti s Rokom imam razrađenu taktiku koja uvijek pali (ne vezano za pelene)-ako napraviš to i to dobit ćeš npr. autić. Naravno da napravi iste sekunde :mrgreen:
I koliko god je to možda ucjenjivački,meni jako pomaže u svemu ako negdje zapnemo! :*
E pa ovo je za krepat :lol:Citiraj:
haribo prvotno napisa
Yas-pa jel ti vidiš da pola svijeta čeka da ti rodiš!!! Aj ti lagano do Sljemena i nazad pa će i trudovi kreniti :lol: :* :heart:
:lol: :lol: :lol: baš je luckast,previše si mu pričala ,ko,skim, kad,kako,gdje i nakraju se čovjek zbunio nije ni čudo :lol: :lol: :lol: Neznam kak je kod vas al ovdje se tak namrklo il ce kiša il snijeg :roll:
Potpisujem od A do Ž :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
i ako te baš zanima, JUČER smo se dogovorile da idemo, daj,daj, samo se pridruži, čekamo te u ZG-u :P
A dad adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooo i držite nam palčeve :heart: do ponedjeljka.
haribo prvotno napisa
jao Yas i Luce šta nam radite ? ! :* :cekam: :saint:
Trak nisi jedina ja sam skužila da kod Kale pali prijetnja bacanja bočice u smeče :trep:
evo ništa ne radim, spremili ivana na spavanje, sad malo pospremam, tuširanje i spavanje
nema ništa novo, cijeli dan mi je trbuh ultra tvrd i bole me prepone i križa i to je to...
laku noć! :*
Yas-baš mislim na tebe,a ti se taman javila :*
Laku noć,možda krene noćas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Haribo prica o Luciji :lol:
Kristijan i pelene :klap: (A kad kaki u tutu,kaze cek' da ustanem i vidim zmmmijuu :lol: )
Pitanje za cure koje su pocele radit- Kako ste pripremile malisane na to? Ja pocinjem radit 1.11. i A sam to spomenula onako usput,na sta je ona tuzno rekla "ne :( ,nemoj jadit",ne znam kako da joj to objasnim,da me nece biti cijeli dan i da ce ju cuvati babo i nena? :( sad sam i ja...
Laku noc...
evo me još u komadu :mrgreen:
samo da vam poželim dobro jutro a ja odoh opet u horizontalu nadoknaditi propušteno...
Dobr jutro!
Yas, ja svako malo čirnem da vidim "oćel bit šta" :) a ono još ništa
.... Mislim da partijanerica Luce čeka vikend....
Bokić!
evo me strgane koda je vlak prešao preko mene. Kala mi se noćas budila i užasno vrištala i plakala tako da je kod prvog buđenja i povratila , a kod ostalih je tražila medu s kojim spava, al se medo sušio jer sam ga morala oprati jer je i njega. joj opće neznam šta joj je već 3 noći, sad je preko dana super al zato to izgleda nadoknađuje po noći.
i tako kad sam uspjela zaspati čujem ja poruka na mobu u neko gluho doba noći, skočim se i reko to je 100% Yasmin kad ja do moba a ono ništa, ja sanjala :lol: :lol: :lol: i poslje nisam mogla zaspati koliko mi se srce uzlupalo od uzbuđenja da je krenulo :lol: :lol: :lol:
A joj Mial-ne znam šta da kažem,možda proživljava buran dan po noći pa tako viče i plače,ma tko će njih znati. Neku noć Roko se nije probudio nego je u snu sjeo i spavajući jasno i glasno otpjevao njegovu "himnu" - "Tata,kupi mi auto" :lol: i srušio se nazad na spavanje...ma to po noći kod djece je SF :?
Zašto bi nama roditeljima bilo lako :mrgreen:
Yas-samo ti spavaj,mi ćemo dežurati :lol: :lol:
e to je i Kalina najdraža pjesmica
ma da moguće i to Trak. jučer je imala "mali" šok pa možda je to razlog za noćas ( al ove dvije prije noći :? )
u vrtiću imaju male tobogane jedan je kod njihovo¸e sobice, a drugi na izlazu i ona se mora obavezno spustiti koji put. a kod ovog izlaznog uvijek ima neki rad od kartona djece i teta, sad su tamo bili neki konjići tj, samo glave na nekom štapu . i htjela se ona još jednom spustiti i da pogleda te konjiće i samo od jednom vrisak , šta je a ona nemože doći do zrak . ja pogledam a kad ono tamo jedan štap bez glave i jedva sam ga ja vidjela a i bi ona i sad treba naći gdje se piknula. meni se učinilo negdje u ruku ili u rebra , a uto se Kalo malo sabrala i pokaže mi na vrat s desne strane drito u onu rupicu kad dignete vrat. ajme sledila sam se, kad je to naoteklo ko šaka, ja nisam znala šta ću . počela joj seboja vračati u lice i kako se ona smirivala tako je i to splašnjavalo i mi otišle doma. još po putu si mislim trebala sam otić kod njihove med sestre u vrtić. do doma to se skroz povuklo i ostala je mala ogrebotina i nije ju više bolilo, alo kad je mene ulovila panika, kad sam se ja počela tresti jer da je ona samo malo sagnula glavu mogla si je u oko. brrrrrr užas nesmijem se ni sjetiti.
rekla sam MM da kaže tetama za taj štap al su klinci plakali i bila je neka gužva pa veli da je zaboravio, al ću ja popodne, ak one nešto ne poduzmu, ja to čupam van. :x
joj cure bas ste me nasmijale :love:
**mial** kakvi snovi :roll: , pa nije ni cudo da se i Kala budi...na mamu je :P
Tockica mislis ovaj vikend ili slijedeci :mrgreen: , ubit ce me yasmin :roll:
Bobcica ne znam sta bi ti rekla i savjetovala :/ ...Kristijan komentira kad MM ide na posao:tata ide raditi i zaraditi puno novaca da Kristijan moze ici na vasar :roll:
traktorka stavljam ga na wc kad sam trazi da bi piskio, skuzila sam juce da bi mozda kakao ali se ne usudi jer me u 10 min. 10 puta trazio da ga stavim na wc, stavim ga i on sidje i tako svaki put
kakao je tek za vrijeme popodnevnog spavanja i navece na spavanju, pa sam mu nocas vadila kakicu sa maramicom iz pelene jer je tvrda, nije ni skuzio spavao je ko top, samo se okrenuo na drugu stranu :roll:
pazim na prehranu, pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati
patrikova jučerašnja izjava iz kade:
JA SAM BIK BADEJ!
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:
Stijena prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
haribo prvotno napisa
strašan je...:lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
to me podsjetilo na to kad zašpotam ivan za nešto što je napravio on zna reći
"ja sam bik jedan"
tak dečkima zna baka reći onak kad su nestašni
mial uh kakav scenarij u vrtiću, ni ja ne bi spavala, mišica mala se jako prestrašila, a to sa medekima je koma kad se zagube po noći pa ih ne mogu naći
ja sam jučer parala ivanove, prvo su se malo sušili na suncu a onda sam ih unjela na radijator, dok je ivan došao iz vrtića još su uvijek bili mokri, no on me uvjeravao da nisu i da će ih on sad malo nositi i čuvati :roll:
a u vrtiću je rekao da sam rodila i to bracu :shock:
mial vidim da je oko Kale stalno veselo, kiara ne spominješ puno, on je sigurno od onih beba koje uglavnom cicaju i spavaju, zar ne?
jel sad krećete na dohranu? ili već jeste?
haribo, ti ko mm, bitno da je vikend da se može odmah proslaviti, a nemam ni ja niš protiv vikenda, manje su gužve po cestama a ja imamm dosta do rodilišta, e ne mislim krenuti na 1. trudove, ane bih baš ni da krene ekspresno pa se porodim u autu jer s ivanom kad je krenulo bilo je brzo gotovo samo što sam već bila u bolnici
ma kladim se d aću ja još dočekati pregled u ponedjeljak...
a joj, nisam ih parala nego prala :lol: [/b]Citiraj:
yasmin prvotno napisa