Sušila ih 3 sata i nije uopće suho...jos stoje u toploj pecnici...stavit cu ih visoko na ormar na toplo valjda budu za koji dan suhi...
Printable View
Sušila ih 3 sata i nije uopće suho...jos stoje u toploj pecnici...stavit cu ih visoko na ormar na toplo valjda budu za koji dan suhi...
Ja cu probati po tom receptu belog testa, zborno je kaj nema unutra glutena pa će i klinac moći raditi. Moramo napraviti neke stvari za sajam.
Za rezervu imam još i glinamol
Jel se od belog testa isplati raditi nesto tipa jabuka s rupom u biti trebao bi to biti stalak za svijeću
Mi smo radili po ovom receptu, ali s glatkim brašnom (nije doma bilo dovoljno oštrog :lol:). I ukrasi su super. Samo mi se puno činilo to sušenje. Nisam radila jako debele ukrase, pa sam prvo stavila na kojih pola sata, ne vjerujem da puno dulje, u pećnicu na nekih 60-70 stupnjeva. I onda sam izvadila jer mi se činilo dosta suho i još jedan dan sušila kod radijatora.
Obojali smo temperama, kako bi malac rekao "pošljokičali i potrakičali" i samo čekamo da ih objesimo, baš su krasni :)
Super!
Ne znam stvarno,mi smo tj.deca su uvek pravila neke svoje kreacije za koje nije bilo bitno da li su savršene,ja se nisam upuštala u neko ozbiljnije modelovanje
nit ne treba, ali bi nam dobro došao taj stalak za svjećasti aražman
Jelena, pa probaj prva pa javi rezultat :). Sad sam i ja radoznala kako bi ispalo. Mi smo deo ukrasa za jelku prodali na školskom humanitarnom bazaru, sviđaju se ljudima :).
Napravili smo modlane ukrase i cura je napravila snjegovica s sesirom. Možda sutra probamo i taj svijećnjak