Napravili smo ih i mi.Ali nisam više sigurna da želim taj miris u kući,bilo mi ga je previše i dok smo ih pravili :lol:
Printable View
Napravili smo ih i mi.Ali nisam više sigurna da želim taj miris u kući,bilo mi ga je previše i dok smo ih pravili :lol:
Cure s Rode pokupovale sav cimet!!! Na policama dućana ima svih začina, ali velikih pakiranja cimeta NEMA :lol: . (to je primjer iz Metroa, Konzuma).
A jel se može staviti i manje cimeta, da ne bude preintenzivno, nego da samo onako laganini mirišu?
pa cimet ima funkciju brašna, možda bi mogla staviti brašna umjesto dijela cimeta, ili šećera u prahu
ali ne miriše baš intenzivno, ne boj se toga
Ja sam morala staviti i više cimeta nego što je u danom nam receptu :roll:
a miris osjetim samo kad uđem u stan...i to blago...i baš mi paše...
ma neee...ja poklanjam drugima samo ono što smatram stvarno lijepimCitiraj:
MalaSirena prvotno napisa
Citiraj:
bubička prvotno napisa
Ma zezala sam se :mrgreen:
Ja sam još osušila i naranče pa ću povezati po jedan cimetasti ukras s narančom i to oko poklona.
gdje kupiti trakice za objesiti ukras?
zapravo ja tražim ono kao debeli konac ili tanku špagicu sjajnu, zlatnu, srebrnu, crvenu, nije važno
gdje se to može kupiti?
Kod kase u Kiki. Imaju zlatne i srebrne,tanke kao konac i deblje kao vunica. Ukrasne trake razne koje mogu posllužiti za tu namjenu.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
MBM u Lučkom gdje prodaju cvijeće. Kod kase.
Hobby dućani.
Mislim da sam vidjela u Mulleru. Ili je to bio DM?
Za to sam koristila trakice, satenske, pamučne sa prikladnim uzorkom, rafiju (posebno dobro ide uz ove mirišljave ukrase) moje su zelene boje.
Mi ove godine imamo kombinacija zelene rafije i zlatnog "konca". :)
Ma ima svugdje tog konca... ja sam si kupovala u dm-u, bauhausu i konzumu
Jel može drvofix umjesto carbofixa? Što mislite?
Iskreno sumnjam jer se drvofix brzo posuši, ali ne mogu baš 100% to tvrditi, jer nisam ni probala
hvala, pogledat ću u dm, on mi je jedino relativno blizu, u kiki nisam nikad bila, daleko mi
i meni to niš ne miriši, valjda taj cimet ne valja
Ja mislim da bi sa drvofixom bilo prerijetko.Citiraj:
Drimm prvotno napisa
Eto,mi smo svoje objesili.Za konopčić su nam poslužile male kratke lamete ili kako seć to zove koje sam imala pobacane po boru.Inače,nisam ih valjala u cimet (ono da se ne zalijepi) nego u brašno i uopće ne izgleda loše,onako je nekako drvenasto,keksasto :mrgreen: i u kombinaciji sa plavo srebrnim kuglicama baš dobro figura na jelki.A miris se ni ne osjeća,osim kad baš nos nasloniš na ukrase
ja bum probala sa običnim slanim tijestom i gromadom cimeta,klinčića i druge aromatične sitneži pa kaj bude bude.napraviću u najgorem slučaju začinocid.hehe.nekak mi nije taj karbofix legao. :/
ja sam sinoc pravila ukrase i izgleda da samo meni nije islo kako treba....morala samo dodati dosta brasna ( jer sam potrsila sav cimet) da bi se moglo valjati :( pa sam ih valjala na papiru i posipala brasnom pa su mi mjestimice bijeli ali bit ce ok ...moze mi neko na pp poslati koji je to krsitelj koda jer ja sam kupipa 2 teglice hrv susjeda pa da mozda nije tu caka da su njihove teglice prevelike?
zanimljivo izgledaju ovi ukrasići
morat ću to isprobati samo ako nađem negdje toliko cimeta
kako ste samo izreklamirali kršitelja koda :mrgreen:
je li h.i.p.p?
je li razlika u velicini tih bocica izmejdu razlicitih proizvodjaca?