Žao mi je tužna, mislim da to nije biohemijska, kod biohemijske vrijednosti budu veće. Neka ti idući put bude sretan. :heart:
Printable View
Žao mi je tužna, mislim da to nije biohemijska, kod biohemijske vrijednosti budu veće. Neka ti idući put bude sretan. :heart:
Tuzna, nazalost tu jednostavno nema trudnoce, ove mrvice do 5 su obicno (ne)preciznost kompjutera koji ocitava...
uzasno mi je zao :(
U/l i mlU/ml je isto, odnosno omjer je 1:1.Citiraj:
tuzna prvotno napisa
Joj, ovdje kod nas u HR uglavnom kažu da je trudnoća tek od 5 i više.
Jesi ti dobivala nešto nakon transfera, jesi primala HCG booster? Choragon ili nešto drugo?
Tužna, držite se :love:
tužna, a zašto već 10.dan??
Mislim da je sve ispod 5 negativno (neka me cure isprave ako griješim)..
možda da za 2-3 dana ponoviš nalaz ako ne dobiješ pravu menstruaciju, a do tada natavi s utrićima svakako..
ne,nisam nista dobivala. samo sam danas,10. dnt,otisla da vidim betu,i oocito nista od trudnoce.
ajde,nadamo se boljem iduci put
e,cure ,hvala vam za sve informacije.
zaboravih reći.... kod moje biokemijske je vrijednost bete bila 98.... tako da ne vjerujem da je bila biokemijska
tuzna moja, baš mi je žao, jako sam mislila na tebe i držala fige srećice da vam uspije.. no, drži se, bit će sigurno jednom!!! :love:
Malo čitam o ßHCG. Sjetila sam se da sam prije 2 godine imala krvarenje 17 DC koje se pretvorilo u menstruaciju, (a prethodna mi je kasnila 11 dana). Slali su me na vađenje krvi, a ßHCG je bila <5. Da li to znači da je bila neka biokemijska trudnoća? Da li je vrijednost bete nula kada nema trudnoće ili tumora?
Za referentnu vrijednost nalaza bete na Nuklearnoj u Rijeci pise ovako: norm: <5. To znaci da je sve manje od 5 negativan nalaz, odnosno da nema trudnoce. Ako vrijednost bete nije 0 (a manje je od 5) to ne znaci da se radi o biokemijskoj trudnoci nego se radi tek o odredjenim laboratorijskim odstupanjima. Iz toga razloga vjerujem da na nalazu iz Nuklearne i ne pisu te sitne konkretne brojkice koje ne znace nista u smislu dokazivanja trudnoce, nego kada je nalaz negativan napisu pojednostavljeno <5.
Znaci, reny123, ako je rezultat tvog nalaza bio <5 onda sigurno nije bila u pitanju biokemijska trunoca i ne mora biti bas 0 ako nema trudnoce ili tumora.
može mala pomoć poznavalica vrijednosti bete?!
naime, 10 dt dvije blastociste beta iznosi 67, 4 dana poslije 181
ima li nade za nas?
naravno da ima :DCitiraj:
Citiraj:
škorpija prvotno napisa