rikikiki, bas mi je jako zao :taps:
Printable View
rikikiki, bas mi je jako zao :taps:
Jutreko svima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rikikiki, nemoj da te to bedira. Ja sam prošla to. Bila stimulirana, bio 1 folikul, nije bilo ili nije uhvaćena js. Kakvo je to bilo iznenađenje za mene, bolje rečeno šok, ne moram ti pričati. Po sebi znaš kako je to.
Sada, u prirodnom postupku, bojala sam se da opet neće biti js (zaista nisam računala na to da bi nešto bilo), eto uhvatili smo je, a da je bilo borbe i natezanja - bilo je. Folikul je bio skroz nedostupan pa su me gnječili i gnječili nekih pola sata. Došlo je i do oplodnje i do ET, a zaista se ničemu nisam nadala. (da podsjetim da u prirodnom postupku prije ovoga dobih mengu 13. dan ciklusa)
Dr. B. radio je punkciju u oba slučaja.
Bit će bolje, vjeruj mi, ja sam bila presretna kad sam nakon ovih neuspjeha došla i do js i do ET. Kao što vidiš, moje je tijelo iz mjeseca u mjesec (3 za redom) svakako reagiralo. Imaj vjere. Kreni odmah dalje... :*
Jutreko!
ZO hvala na kavici! :*
ondie, NATKA31 zao mi je! :cry:
rikikiki :love2: Shanti ti je dala dobar prijedlog, i meni se cini da bi trebali pokusati...
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~
alec ~~~~~~~~~~~~~ za petak
Svim curama veeeelika :* i ~~~~~~~~~~~~~
sekica ~~~~~~~~~~~~ za sutra! :heart:
riki, baš mi je žao :cry:
ondie,natka, također :cry:
sekica, vibriram za sutra
~~~~~~~~~~~~~~~
.... a jooj... baš mi je žao. :(Citiraj:
rikikiki
rikikiki, eh...a sta ces. :love: Tako ti je nama u prirodnjacima. I ja idem ovaj ciklus iz pocetka, nakon corka u proslom (prijevremena ovulacija).
ondie, NATKA31 :cry:
sekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
rikikiki - pa ne mogu da vjerujem :cry: . opet?
curke - nadam se da neće biti akcija otkopavanja. hvala vam, baš ste zlatne :love: .
rikikiki, strašno, prođeš sve i na kraju ništa. I ja imam osjećaj da bi bilo bolje da je bio tvoj dr., zamjena sigurno nije loša, ali tvoj dr. te bolje pozna + iskustvo... Sretno u narednom postupku~~~~ :heart:
alec, upravo pogledala prognozu za petak - imaš jedan tamni oblak, ali snijega i kiše neće biti :*
rikikiki, a da ipak pokušate malo ''bolne'' akcije danas :/ Stvarno sam :evil: na sve njih i njihove zamjene, izmjene i dopune, uff!
natka, ondie :cry:
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu :love:
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u petak ne bude snijega i da uzv bude superiška :*
tiki_a, cvita, dodirko, fjora, enya, MonaLisa, Kate, leda, bijeliljiljane, ina, ZO, LO, shanti, Ginger :* :* :*
Ma ne bojim se ja boli, nego da ne bi došlo do neke infekcije ili slično...ipak su mi danas radili punkciju! :*Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Ja mogu vjerovat!Citiraj:
ondie prvotno napisa
Ali, nemoj se zbog toga osjećati loše. Svako ima i svatko živi svoj krug života. Raduj se zbog svoje prijateljice, jer.. nikada ne znaš kako svoju priču živi onaj kojeg poznaješ, tvoji prijatelji, kolege, susjedi, poznanici..... sve je relativno. Možda ju je dragi Bog odmah blagoslovio trudnoćom iz razloga koji će se tek kasnije moći vidjeti, možda će tek tada biti istinski prvi puta sretna u životi, dok smo mi, još uvijek bez djece,takovu sreću već doživjele, ali na drugi način. Možda..... možemo puno toga reći.......
Raduj se zbog nje! I ja sam se radovala, iako sam se morala potruditi da i ona zaista iskreno osjeti moju radost jer se i sama zapitala kako bi reagirala da je na mojem mjestu...
....raduj se jednom malome biću, anđelu koji dolazi na svijet.
Bez brige.....vidjeti ćeš kako će se kockice posložiti, budi strpljiva.... i znam da će ti se sasvim prirodno ta radost i sreća ponovno ukazati, vratiti kada ostaneš trudna, kada budeš držala svoje dijete u rukama ...kada će ga tvoja prijateljica i njeno dijete zagrliti i dati pucu maloj bebici ...
natka, rikikiki :love:
Željka33 :D :D
ja jučer i danas samo spavaaam... :lol: moram malo više :coffee:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete i male čučlavce :*
rikikiki :love: pa hebemu miša, kako opet?! :evil:
jako mi je žao, draga...
drž mi se!
Zeljka, ti se okani kave, pa trudna si ženo!
Sekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra :*
Sekice, :heart: , za veliku betu i promjenu statistike.
Natka, :( .
Željka33, kavu bi popila, ha? A i ja je pijem i još zapalim cigaretu (doduše, samo otpuhujem dimove), iako nisam sigurna koliko je to pametno.
Alec, za petak i skoro viđenje... :)
Rikikiki, :*
Svim curama šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
fala vam cure, al ja sutra idem izvaditi betu samo da zavrsim pricu i prestanem sa utricima. nemogu vam opisati kolko sam sigurna da nije upalilo. ovo je prvi put (od 6 cekanja bete) da nemam nikakav simptom pa se nemam cemu nadati. u svakom slucaju, javit cu vam sutra.
monalisa ~~~~~~~ da uspije (ne pusiti :nope: )
zeljka ~~~~~~~ :saint:
alec ~~~~~~~ za petak
tiki_a, enya, fjora, ZO, ginger, blj, ww, bebomanka, dodirko, kbegisci, shanti, iva-luca, kikica, buki, ivez, tia, rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~ svima za ono sto trebaju
sekice ne trebaju nam simptomi već velika Beta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica ponaša dobro i da se iza ove tišine krije :saint:
:*
Sekica ~~~~~~~~~~ za betu! Nisu bitni simptomi!
Hm :/ prvi puta nešto drugačije ... sekica šaljem puuuno ~~~~~~~~+Citiraj:
sekica prvotno napisa
Malo sam ispala iz štosa teško mi je sve popratiti
Sekice ja još ~~~~~~~~~~
Rikikiki jel' se tebi već dogodilo ovo da pobjegne JS?Planiram kod istog doktora, sad me malo brine :/
kbegicsi,alec ~~~~~~~~~~~
svima :*
Uh rikiki, ma hebemu miša, ma moraju je jednom uhvatit, a kad ju taj put uhvate! E onda će biti svega! ;) :heart:
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude drugačije nego prije :heart:
rikikiki :( ma je su te tvoje stanice žilave. Uh, drži se draga :love:
Moja M je krenula i od večeras sam šmrkalica.
Inače cure, ako organizirate koju kavicu, ja sam u Zg pa javite :mrgreen:. Neki dan sam na PZ na topicu Zg kavica dogovorila kavu za sutra jer nekako sam se sa nekim curama
iz " donjeg doma" već upoznala.
Ako neka od vas ima volju povirite na pdf niže pa nam se pridružite :love:
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
rikikiki bas mi je zao! A da ti ipak promijenis doca??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vec iduci ciklus donese + a sto se tice Shantinog prijedloga,nebi se trebala brinuti..ja bih riskirala..
Od mojih 6 pokušaja u prirodnom ciklusu jednom je pobjegla stanica.Citiraj:
prima prvotno napisa
Svaki puta sam išla kod dr.B, s time da mi ovu punkciju nije radio on nego neka druga doktorica, a dr.B je nadgledao.
Više ću napisati na topicu o SD.
rikikiki da,onda stvarno ne trebas mijenjati doca...to se je vjerojatno tako moralo dogoditi, tko zna iz kojeg razloga.....Biti ce drugom prilikom plus!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
sekica draga nasa....saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za sutrasnju betu i simptomi stvarno nista ne znace!! SRETNO! :*
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Cure moje najhrabrije, samo da vas pozdravim i zaželim ono što najviše od svega želite :saint:
Sekice, vibrrrrrrrrr za sutra~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
A rikiki, šta da ti kažem, čovjek više otupi od silnih neuspjeha.
Zato će slijedeći put pobjeda bit slatka ko šećer :love:
Današnji neuspjeh mi je najteže pao do sada :(
rikikiki :love: drži se draga
ne mogu ni zamisliti kako ti je teško...
nadam se da će ti slijedeći pokušaj biti onaj koji na kraju ima veliki plus :*
rikikiki :taps: , tesko da te mogu utjestiti jer znam da ti je tesko. Neka ti utjeha bude sto u svakom ciklusu dobijes js, a jednom ce se sve poklopiti i zavrsiti sa VELIKIM +
rikikiki :love: Meni su nasli JS, ali se nije oplodila. I meni je bilo koma, ali sad sam vec nabrusena za novi postupak. Drzi se i cim prije nadji snage za dalje :heart:
sekica, evo tebi ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da ovi ne-simptomi budu dobitna kombinacija!
rikikiki :love2: Meni isto na SD dr. U nije uspio uhvatit folikul. To mi je bilo najgore iskustvo....Pretrpiš, a nikakve koristi, uh :/
cure, buđenje :coffee:.
rikikiki ~~~~~~~~~~~~ da slijedeći puta bude bingo
sekice~~~~~~~~~ da ovi nesimptomi baš budu simptomi
i naravno svima hrpu ~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite :*
mene nešto muči grlo i nosić. i to baš kad mi najmanje treba :( .
Vidim da se priča o nekoj kavici, ja bih rado došla, ali sam na putu najvjerojatnije od 21.-25.11.
Bila bih jako zahvalna kad bi bilo prije ili poslije tih dana. :)
Dobro jutro!
Sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! Razveseli nas :*
Alec, pa nemoj se sad razbolit, ajde čaj, limun, med i da si sutra ko nova :love:
Sunce.m ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak!
Željka 33, Shanti i svim ostalim čekalicama bete brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buedmo sljedeći tjedan objavili datum kavice, mislim da će biti iza 25. :love:Citiraj:
sweety prvotno napisa
jutro :)
sekice ~~~~~ navijam iz petnih zila da nas razveselis betom :love:
sve cure u postupku i cekalice bete ~~~~~
malo sam nesuvisla zadnjih dana jer pijem utrogestane koji me toliko omamljuju da jedva vidim monitor na poslu. Al zato po noci spavam ko beba 8)
Imamo jedan folikul , danas štoperica u subotu punkcija pa ako dobijemo stanicu idemo dalje a ako ne ............ne znam na rubu sam snaga :(
Sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! Razveseli nas
Alec, pa nemoj se sad razbolit, ajde čaj, limun, med i da si sutra ko nova
Sunce.m ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak!
Željka 33, Shanti i svim ostalim čekalicama bete brdo ~~~~~~~~~~~~~
rikikiki ~~~~~~~~~~~~ samo hrabro ,da slijedeći puta bude bingo