onaj štapić šta se na vrhu njega regulira količina pare koja se ispušta. pa se on izvuče i u uputstvu piše da se umoći u sok od limuna ili bijeli alkoholni ocat. kad san to napravila pegla ni a ni be..... ne reagira na struju ;)
Printable View
onaj štapić šta se na vrhu njega regulira količina pare koja se ispušta. pa se on izvuče i u uputstvu piše da se umoći u sok od limuna ili bijeli alkoholni ocat. kad san to napravila pegla ni a ni be..... ne reagira na struju ;)
Moja nema taj štapić. Samočišćenje se izvodi bez ikakvog vađenja delova
može i moja na taj isti način, izgleda da san trebala tako je i očistit :(
Definitivno gorenje, imamo dva frižidera koji stalno sline(hoću reći puštaju kapi vode tako da mi se hrana namoči) i perilicu za suđe, vrata se automatski dižu gore tako da s jednom nogom držim vrata da posložim suđe, a funkcionalnost za slaganje suđa je katastrofa.
ja nisam zadovoljna sa svojim kokičarom, odnosno onaj uredjaj kaj baca kokice van, grozno, koristila sam ga dva puta! Najgluplja moja investicija. :cry:
Hvala mame na savjetima. Još ne krećemo u kupovinu, ali vrijedi znati. Ispada da je uvijek do serije proizvoda, manje do same marke. Neki se recimo kunu u Gorenje drugi ga mrze. Treba nekad imati i sreće pa dobro potrefiti.
mikrovalka Quadro,kao bila na akciji pa ju kupili ,ma totalna katasrofa
uopce ne zagrijava kako spada ,kokice se uopce nedaju ispeci,to je ono koliko para toliko muzike,eto nam ga sad