e da i kaze nemoze ona izmjerit tezinu bebe jer ima los uvz :?
Printable View
e da i kaze nemoze ona izmjerit tezinu bebe jer ima los uvz :?
Djuli, meni nesto smrdi kod te doktorice ... Te misli da beba zaostaje, ali nije sigurna, te se izvlaci na los uzv. Ako je do sada sve bilo u redu, vjerojatno je i ovaj puta, probaj sto smirenije pricekat ta dva tjedna dok se ne vrati tvoja redovna doktorica. A ako si stvarno izvan sebe i parsto kuna ti ne igra preveliku ulogu, odi do nekog privatnika s postenim uzv-om i razrijesi dvojbe jos do kraja ovog tjedna. Mada sve upucuje na čaznu uzbunu.
ispravak: laznu uzbunu :oops:
djuli, a jesi li ti sigurna da je beba zaista gestacijske starosti 35 nedelja?
Mozda ti je ovulacija kasnila, i malo doktorka pogresila (pogotovo sto je zamena, pa nema uvid u tvoju trudnocu).
Kad je bila poslednja menstruacija?
Palagruža meni isto dr. malo "cudna" al kad ti ubaci bubu u uho nemres bas biti smiren a kod privatnika nemogu sad jer sutra putujemo pa cu vidjet kad se vratimo za 10tak dana
kli-kli nije bas sigurno da je beba stara 35tj (to je racun po zadnjoj menstruaciji -27.11.)
al opet na proslom uvz sve stima ma nisam vise pametna
K. 05.02.2006.
P. 14.05.2007.
? 03.09.2008.
Djuli,čestitam ti. Imaš 3 god za redom kao i ja :D
hvala Evita i tebi isto cestitke :D
Hvala,hvala.....Citiraj:
djuli prvotno napisa
Da te pitam...koliko su ti težile prve 2 bebice,a kakva je sada procijena ove u trbuhu?
Klara 3970g
Petar 3450g
a sad mi nije procijenila tezinu kaze nje joj dobar uzv to je bila dr. na zamjeni u cetvrtak idem kod svoje dr. pa cu vidjet sta ona kaze
U 31 tjednu mojoj malenoj je procjena težine 1920 g.
:/ tko zna kolika će biti na kraju
Petar je rođen ranije od malene?Citiraj:
djuli prvotno napisa
Pa ne bas Klara je "zakasnila" 3 dana a Petar "uranio" dan
Mrzim ta njihova mjerenja :evil:
Danas sam 35+6 i zadnja dva tjedna tvrde (u bolnici) da je beba veća, odnosno da je trbušćić za 2 tjedna naprijed, dakle 37. tj.
Protoci, ctg - sve u redu.
Ne možemo si pomoći tu, brinemo se, htjeli - ne htjeli.
Luku sam rodila sa 40+5 i bio je 3.180/50, a isto su govorili da će biti veći.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, da mogu, najradije bih sutra rodila da se oslobodim barem te brige :mrgreen:
Danas sam bila na kontroli i dr. mi veli da beba nema zastoj u rastu malo je sitnija al u granici normale nema mjesta za brigu nemogu vam opisat kako mi je laknulo :D
e da 37tj. tezina 2900g
ajme djuli, ta zamena je bas preterala!
:D za bebicu.
U 37. tjednu +3 dana bebica je imala otprilike 2800g što je prema riječima ginekologa u redu. Iako je moja trudnoća tekla i još uvijek je u redu mislim da te procjene težine treba i shvatiti samo kao procjenu. Drugo da se radi o nekim velikim odstupanjima od prosjeka, ali mala odstupanja nas ne bi trebala zabrinjavati. :roll: