:klap:
Printable View
:klap:
Dobar ulov :D
I tek sad vidim da je šarena unutra! :lol: Ove tri koje imam doma su slučajno s bambusom, pa sam mislila da su sve takve. Ma nema veze, ove živahne boje nam baš trebaju da nam podignu kolekciju.
Kako vi kupujete? Ja čučim na sajtu i piljim u pelenu koju želim; na ekranu si otvorim i sat od kompa da mi odbrojava. Kad kucne čas, kliknem u kućicu gdje je dotična pelena; tri puta dobim odgovor "cannot find server, try again later" :evil: ; svaki put se vratim sa backom. Četvrti put se prozor napokon otvorio, upisala količinu jedan i kliknula "buy now". Istog trena sam odjurila u sobu jer se mali već počeo derati. Dala cicu i poslije platila. :mrgreen:
Opet idu u HR!
Ja se još uspješno ophrvavam ovoj napasti, još povrh toga sam uspješno tri paketa drugih dobila ovaj mjesec, ne smijem više... :nono:
Al naziv deklarirane pelenoovisnice stječem tek kad upecam bar jednu, jel tako? :lol:
Idem vidjet što će staviti od AIO... :tele:
koliko vam izade postarina za recimo 2 pelene?
i koje kartice primaju?
ja dobivam newsletter od njih, ali ne sjecam se koji mi je pass, a valjda sam se registrirala ako dobivam novosti :?
meda plaćaš paypalom, a oni primaju visu, master i american, i još neke neobične.
Uf, Uf koje priče poslije lova. :lol: Gotovo vas mogu vidjeti kako bjesomučno klikate BUY NOW!!! I ja s vama - da se pohvalim, i ja upecala onu koju sam htjela - s narančastim velurom iznutra, a vani neki cvjeteki. Jedino mi ostaje nepoznanica - kako dvije??!!
Skidam kapu...
Treba imati sreće. Prošli put sam uhvatila 2 ko od šale, ali sve je savršeno šljakalo, ni jednom se nije "smrzlo". Prošli put je netko ubo i 3, čini mi se! :shock: Ali mi sad stvarno imamo dosta pelena; to samo malo za gušt :mrgreen: .
Samo mi vadite mast :evil:
Pa jesi probala...?Citiraj:
enela prvotno napisa
Probal i ne ulovila :cry:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Pa kaj je to sad s tim pelenama? Kad sam ih počela kupovati znala sam po dan-dva vagati koju kupiti. Sad planu u trenu.
Da je na njenom siteu, kao prije, bilo bi lakše. Ovako kad hijene navale... :/
Da, i ja sam maslačke kupila drugi ili treći dan od stockinga. :/Citiraj:
enela prvotno napisa
Znala sam i ja slučajno nabasati na njen site i vidjeti da je nenajavljeno imala stocking. Dobra stara vremena! :lol:
wow, koliko Muttova stiže u Hrvatsku :D
Nego, Elinor, nije mi jasno kako si uspjela platiti kasnije? Ja sam jednom utrpala 4 pelene u košaricu (svaki put sam stisnula buy now), i kad sam išla platiti, jedne više nije bilo. Prodana u međuvremenu.
Meni se desilo suprotno; stavila sam 2 u košaricu a platla jednu; (bilo mi je to prvi put na HC pa sam bila zbunjola :oops: ). Poslije sam bez veze išla gledat "my purchases" i pelena me tamo čekala. Piše da se sve mora platiti u roku 2 sata. Možda je kod tebe nešto drugo zaštekalo, ali od brzine i adrenalina nisi skužila što.Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
Bome si brzoprstićka kad si potrpala 4 komada! :naklon:
Meni se nešto slično desilo. Naručila dvije pelene, od druge mi je stigla obavijest o narudžbi od prve nije.Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
Već sam se pomirila da sam ju izgubila i otišla spavati. Ali vrag mi nije dao mira, ponovo provjerila inbox a kad ono moja pelena :) .
Obavijest o narudžbi je stigla nakon recimo sat vremena.
:naklon:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
molim,zanima me po čemu su mutevi bolji od ostalih pelena?zanima me informativno jer ja ih nemam,imam druge. i sve mi puštaju,imam malu popišanku.
i gdje i kada ih naručujete,jer kako vidim može se naručiti mailom...??
Zavisi koje su to 'ostale pelene'. Mislim, ja ih nemam tako puno...od kupovnih po noći stavljam Muttaqin 3SR i novu FCB jer najbolje upijaju. Ono što mi se najviše sviđa kod Muttaqina su materijali, fakat su :mljac:
Ne naručuješ ih mailom, nego kupuješ ovdje: http://hyenacart.com/MuttaqinBaby/Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
Pratiš kad će biti rasprodaja i onda hvataš šta ti se sviđa; obično sve nestane za 2 minute.
sandra23, koje pelene imaš?
Muttovi su izdržljivi jer imaju uloške od konoplje, a možda možeš i svoje pelene pojačati nekim dodatnim uloškom od bambusa ili konoplje? Recimo, tots bots ulošci od bambusa su super, a nisu preskupi (20 kn kod Pahuljice)
evo mog mutt modela
Super pelenica, model još bolji! :zaljubljen:Citiraj:
Dia prvotno napisa
imam rodinu pusu i FB, bumgenius i SMIB.Sve propuštaju i sa ulošcima i stay dry.Sad se učimo na tutu i pelene koristimo sve manje ali sa slijedećim djetetom si sve mislim da li opet platnene ili ne.....
Možda imaš loše covere? Nama ne propušta ni jedna jedina pelena, a imamo svakakvih. Neke su ljepše, neke običnije, neke mekše, neke grublje, ali sve drže u kombinaciji sa dobrim coverom. Naša slijedeća beba će zasigurno dobiti i koji Mutt newborn... :oops:Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
definitivno je bitan dobar cover, iako nama čak i ME propusti ako ostane predugo. Meni niti jedna od ovih gore pelena nije baš jako izdržljiva. FB izdrži 3 sata s duplim uloškom, ali sam Riu. Valu promoči odmah. BG su uske među nogama, pa isto nisu za velike popišance. SMIB Dora mi je ok za šetnju, ali samo s dodatnim uloškom. A za noć i jednom i drugom stavljam neku izdržljivu pelenu od bambusa + dva dodatna uloška, i opet ponekad procuri ako predugo odspavaju.Citiraj:
Elinor prvotno napisa
A jednokratne pelene im procure već oko 4 u noći :shock:
Ja presvlačim svaka 2 sata, možda je u tome kvaka. Za van stavim HM, LCH AIO ili FB, te mi izdrže po 3 sata. Za noć imam custom made HM, nema šanse da te procure. :mrgreen:
ja imam dana da mi sve, bas sve procure :x sa istim kombinacijama koje druge dane na procure
sad mi je 3 noci za redom totalno mokar, a nekad pelena bude preko noci do pola guze samo mokra
to je tak individualno, ovisi koliko popije, sto jede i sl.
Isto tak.Citiraj:
Dia prvotno napisa
Slatke su jako...kao i moja koja je stigla jučer :D
cure, nemam riječi, :zaljubljen:
Preslatke su vam pelenuške! :zaljubljen:
A ja još :cekam:
Krasnih li pelenica! :D :heart:
preslatke su :zaljubljen:
divne su...
ja nisam ništa upecala još od ljeta.
Sad me svrbe prstići...
Stigao i naš! :mrgreen: Iznenadio me dvostruki uložak; je'l to neki novitet?
Cocci, imaš zanimljivu kolekciju nekih, meni totalno nepoznatih pelena! 8)Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Elinor, pelena je suuuper!
I meni je baš bilo čudno; imam 3 Mutta i sva tri imaju različit uložak :?Citiraj:
Elinor prvotno napisa